Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petinka4 ja na cteni nemam cas
a kdyz jaem si chtela cist vecer v posteli tak jsem za 5 min. byla tuha ![]()
@if666
Jo, s tím mám taky problém.
Zase je to nejlepší uspávač. ![]()
@if666 No já Pána prstenů četla asi v 15cti letech. Na Hp jsem vyrostla a je prostě v mém srdci napořád
Mám i Relikvie vytetované dvakrát na ruce a u té jedné mám R. I.P S. S. - Snad víš proč ![]()
Hobit mě bavil ale pro mě byl moc dětsky napsaný. Já ráda složitější knížky
Teď čtu Labyrint tu trilogii. Videla jsem filmy a je to úplně nej! Nebo Noční běžce - taky krásný Elfo nadpřirozený příběh ![]()
Ale taky píšu. Teď jsem vyhrála krásné druhé místo v povídkové soutěži. Minule to bylo třetí.
Pořád je co zlepšovat, ale nejvíc jsem psávala Fanfikce na HP a seriály a tak… ![]()
Moc pěkné tetování.
Labyrint
Ten poslední díl mě úplně rozsekal.
Byl hodně smutný.
@Salazaret ty jo moc hezké
no a to jsem právě včera dostala ten hysterický pláč
jak Harrymu dává ty slzy a od toho celá ta část než jde do lesa… normálně jsem vzlykala a potoky slz a nešlo to
zastavit je mi ho moc líto, že odešel tak brzo ![]()
@Salazaret tak to jsi moc šikovná
já jsem ráda, že sesmolím email a i to mi občas dělá problém ![]()
Ahoj holky, přeju krásnou neděli
nechci nic zakřiknout, ale mám už několik dní citlivé bradavky a od včera je to ještě horší, že se jich nemůžu ani dotknout
měla jste to nějaká po tom utrogestanu? já přisuzuju právě jemu, ale dnes už je to fakt bolest ![]()
Ahojte dámy,
děkuju za tip na knížky, hned si Labyrint koupím ![]()
@if666 no, já tohle po utrogestanu nikdy neměla, nekoukala jsi do příbalovýho letáku, jestli je to tam vyjmenovaný? Podle mě to vypadá nadějně ![]()
Dobre ranko kocky
tak nam zacina novy tyden pekne slunecne, ze se mi ani nechce do prace
@Pedrrita v letaku nic neni, ale cetla jsem jine diskuse tam holky psaly, ze je bolely prsa. Jinak vcera mi to nedalo a udelala jsem si tt a nic, ale to jestejne jeste brzy
no uvidime v patek
Ahoj holky. Asi pred tydnem a vcera jsem tady nahledla a asi bych se k vam pripojila jestli muzu. Je mi 28 manzelovi o rok vice a minuly tyden ve ctvrtek jsem byla na prvnim iui. Zadne problemy u nas zatim nezjistili.
ted cekam do 7.6. Nez udelam test
@if666 píše:
Ahoj holky, přeju krásnou nedělinechci nic zakřiknout, ale mám už několik dní citlivé bradavky a od včera je to ještě horší, že se jich nemůžu ani dotknout
měla jste to nějaká po tom utrogestanu? já přisuzuju právě jemu, ale dnes už je to fakt bolest
Mela jsem je hrozne citlive v unoru kdyz jsem mela pozitivni test. Nakonec to skoncilo jako biochemicke.. ale tehdy to asi tyden po ovulaci zacalo. Aplikovala jsem tehdy crinone po ovulaci
Ahoj @Showme_a, vítej ![]()
já byla na 3. IUI den po tobě, testování mi vychází na 9.6.
Jak dlouho už se s manželem snažíte?
@if666 Taky přeji krásné ráno
U nás začalo fajně nooo… O víkendu se u mě začala tak šílená alergie… tak jsem hodinu seděla u alergologa aby mi pak řekl ať si koupím do nosu vincentku a prášky mi nenapíše. Protože chceme miminko a žádné nejsou vhodné… mám prý vydržel. Moje sezona končí za dva týdny ![]()
@Salazaret no děvče tobě se to pěkně schází
no, ale co by jsme pro to mimčo neudělaly ![]()
@Showme_a vítáme tě mezi námi
no já doufám a tak nějak věřím, že mě na konci týdne čekají //. je se nechci nějak přehnaně pozorovat, mívám citlivé prsa před menstruací a tak jsem to nějak neřešila, ale teď už je to fakt hustý ![]()
@petinka4 Ahoooj, jo já chci všech 6 pokusů, i když mi už asi 3× řekli, že by to zkusili 3× a pak IVF…s tou stimulací v CARu ok, tam to už umí, ale jak vidím, někteří obvoďáci by prostě tohle neměli mít možnost moc předepisovat, když o tom evidentně nic neví ![]()