IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
26.5.18 21:37

@petinka4 ja na cteni nemam cas :( a kdyz jaem si chtela cist vecer v posteli tak jsem za 5 min. byla tuha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 22:04

@if666
Jo, s tím mám taky problém. :D Zase je to nejlepší uspávač. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
26.5.18 22:04

@if666 No já Pána prstenů četla asi v 15cti letech. Na Hp jsem vyrostla a je prostě v mém srdci napořád :) Mám i Relikvie vytetované dvakrát na ruce a u té jedné mám R. I.P S. S. - Snad víš proč :)
Hobit mě bavil ale pro mě byl moc dětsky napsaný. Já ráda složitější knížky :) Teď čtu Labyrint tu trilogii. Videla jsem filmy a je to úplně nej! Nebo Noční běžce - taky krásný Elfo nadpřirozený příběh :)
Ale taky píšu. Teď jsem vyhrála krásné druhé místo v povídkové soutěži. Minule to bylo třetí. :) Pořád je co zlepšovat, ale nejvíc jsem psávala Fanfikce na HP a seriály a tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 22:11

Moc pěkné tetování.
Labyrint :srdce: Ten poslední díl mě úplně rozsekal. :pocitac: Byl hodně smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 22:36

@Salazaret ty jo moc hezké :palec: no a to jsem právě včera dostala ten hysterický pláč :,( jak Harrymu dává ty slzy a od toho celá ta část než jde do lesa… normálně jsem vzlykala a potoky slz a nešlo to :D zastavit je mi ho moc líto, že odešel tak brzo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 22:40

@Salazaret tak to jsi moc šikovná :potlesk: já jsem ráda, že sesmolím email a i to mi občas dělá problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
27.5.18 15:19

Ahoj holky, přeju krásnou neděli :kytka: nechci nic zakřiknout, ale mám už několik dní citlivé bradavky a od včera je to ještě horší, že se jich nemůžu ani dotknout :nevim: měla jste to nějaká po tom utrogestanu? já přisuzuju právě jemu, ale dnes už je to fakt bolest 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.5.18 06:50

Ahojte dámy,
děkuju za tip na knížky, hned si Labyrint koupím :-)
@if666 no, já tohle po utrogestanu nikdy neměla, nekoukala jsi do příbalovýho letáku, jestli je to tam vyjmenovaný? Podle mě to vypadá nadějně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
28.5.18 07:28

Dobre ranko kocky :kytka: tak nam zacina novy tyden pekne slunecne, ze se mi ani nechce do prace :mrgreen: @Pedrrita v letaku nic neni, ale cetla jsem jine diskuse tam holky psaly, ze je bolely prsa. Jinak vcera mi to nedalo a udelala jsem si tt a nic, ale to jestejne jeste brzy ;) no uvidime v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.5.18 09:43

Ahoj holky. Asi pred tydnem a vcera jsem tady nahledla a asi bych se k vam pripojila jestli muzu. Je mi 28 manzelovi o rok vice a minuly tyden ve ctvrtek jsem byla na prvnim iui. Zadne problemy u nas zatim nezjistili. :roll: ted cekam do 7.6. Nez udelam test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.5.18 09:46
@if666 píše:
Ahoj holky, přeju krásnou neděli :kytka: nechci nic zakřiknout, ale mám už několik dní citlivé bradavky a od včera je to ještě horší, že se jich nemůžu ani dotknout :nevim: měla jste to nějaká po tom utrogestanu? já přisuzuju právě jemu, ale dnes už je to fakt bolest 8o

Mela jsem je hrozne citlive v unoru kdyz jsem mela pozitivni test. Nakonec to skoncilo jako biochemicke.. ale tehdy to asi tyden po ovulaci zacalo. Aplikovala jsem tehdy crinone po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.5.18 10:20

Ahoj @Showme_a, vítej :mavam:
já byla na 3. IUI den po tobě, testování mi vychází na 9.6.
Jak dlouho už se s manželem snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
28.5.18 10:40

@if666 Taky přeji krásné ráno :) U nás začalo fajně nooo… O víkendu se u mě začala tak šílená alergie… tak jsem hodinu seděla u alergologa aby mi pak řekl ať si koupím do nosu vincentku a prášky mi nenapíše. Protože chceme miminko a žádné nejsou vhodné… mám prý vydržel. Moje sezona končí za dva týdny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
28.5.18 10:44

@Salazaret no děvče tobě se to pěkně schází :) no, ale co by jsme pro to mimčo neudělaly :palec:
@Showme_a vítáme tě mezi námi :kytka: no já doufám a tak nějak věřím, že mě na konci týdne čekají //. je se nechci nějak přehnaně pozorovat, mívám citlivé prsa před menstruací a tak jsem to nějak neřešila, ale teď už je to fakt hustý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 11:56

@petinka4 Ahoooj, jo já chci všech 6 pokusů, i když mi už asi 3× řekli, že by to zkusili 3× a pak IVF…s tou stimulací v CARu ok, tam to už umí, ale jak vidím, někteří obvoďáci by prostě tohle neměli mít možnost moc předepisovat, když o tom evidentně nic neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí