IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
25.5.18 14:29

@VeruNikka on je asi rozdil zda mas nejakou stimulaci nebo ne. A pokud ano, tak ti to muzou rovnou naplanovat. Ja to mam bez a u me to byla tajova rychlost a takovy ficak, ze mi to vse doslo az kdyz jsem odchazela z IUI 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 14:31

@VeruNikka ja sla v pondeli na konzultaci, v utety prisla MS, ve ctvrtek na krev, v utery ultrazvuk, streda vecer injekce ovitrellu a patek po obede IUI :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.5.18 14:38

@Lucylooo
To mě taky napadlo, jenže jak naschvál na jejich stránkách taková možnost recenze není, asi ví proč :pocitac: :mrgreen: Asi ji napíšu e-mail. Já jsem právě z Clostilu měla takový strach, protože jsem o něm dost četla i diskuze, kde holky neměly dobré zkušenosti. Navíc když trpím na cysty. :nevim: Alespoň v CARU mě uklidnili, že kdyby došlo na IVF a byla potřeba hormonální stimulace budu kontrolovaná a kdyby se blížilo k „přestimulování“ dá se to včas utnout a nic se mi nestane. :)
Přítel bere totéž, selzink, jenže po 2 měsících se dost zhoršila morfologie. Myslím, že to bude asi fakt stresem z práce. :nevim: A ty budeš zkoušet všech 6 pokusů IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.5.18 14:42

@if666
Přesně tak. Bohužel mi přijde, že někteří doktoři jsou na baterky. Z mých předchozích zkušeností tzv „letáčkomani“. Doporučují jen produkty, za které mají provize aniž by jim třeba věřili, že fakt pomáhají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 14:45

@if666 tak to byl ficak teda. :D. No mam to obdobně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.5.18 14:47

Holky, je nás tu fakt dost co jsme podstoupily IUI s rozestupem +- pár dní od sebe. Některým z nás se to statisticky povést přece musí. :mrgreen: 8) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 15:02

@petinka4 no věřím, že nám to povede všem :-) krásně si to předáváme jako štafetu tak to bylo aby nebylo :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 15:09

@VeruNikka no to jo :-D a to je jistě dobré znamení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 16:45

No tak to Vám povím holky… Poslední díl Harryho Pottera a já daty jak v slzavém údolí :zed: ale to jsou teda proudy slz, a nejdou zastavit :zed: :zed: no to je teda hrůza děs… co mám dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 18:27

@if666 tak to je samozřejmě jedine správně :D. Jinak se to ani neda vysvetlit. :D
No tak jestli u Harryho places :mrgreen:. Tak to jsem zvedava co to udela semnou. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
25.5.18 19:48

Joo holky zlatý, omlouvám se za nepřítomnost. Za týden toho 1.6 máme tu svatbu a začíná se kazit co jde… Svědkyně mi onemocněla, ale naštěstí na svatbu bude už fit, ale nemůže mi upéct 4 dorty, které jsme měli dělat spolu - nemumím umělecké díla, ale co… nějak to se skoro manžou zvládneme.
Navíc jsem včera spadla když jsem byla se štěnětem venku… a okolo poledne kdy jsem uklízela mě začalo bolet rameno a to dost hodně, skoro nezvednu ruku…
No ale marcipán se sám nezadělá… a tvořila jsem kvítí na dorty… růže neumím…
IUI bude asi příští středu. (DOUFÁM ŽE JO) Mám v úterý kontrolu a tam se doktor rozhodne. Dnes jsem brala pátý clostík, ale necítím se nějak… jinak… no uvidíme :)
je to šílený a mám v hlavě tolik myšlenek že asi exploduje :D Jdu si zahrát nějakou super hru :D :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 19:49

@VeruNikka to je z toho utrogestanu :lol: @Pedrrita place u reklam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
25.5.18 19:50

@if666 HP je můj osud. Na tohle téma mám 3 tetování na ruce… a jedno přes předloktí :) Prostě pro mě je HP bible. Proto mám na svatbu i ručně vyrobený přívěšek s relikviemi. Mám na stránkách beremese.cz fotky :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 19:53

@Salazaret hele to chce klid a nohy v teple a rameno chladit ;) vubec bych si z toho nedelala hlavu :* zakon schvalnosti rika, ze kdyz se neco ser.. tak pak se ser.. vsechno :dance: mysli na to krasne co te ceka a to ostatni nejak dopadne :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 19:56

@Salazaret no joooo, ted koukam ze mas relikvie v profilovce :palec: :potlesk: dobre ty :mrgreen: ja ho videla uz milionkrat, a jak ho mam nakoukany tak to sjizdim v praci…patlam dorty a u tohoposlocham a kdyz se blizi napinava scena tak to stopnu, dodelam dort a pak si to vklidu pustim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí