Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvam se vsem, ze ted moc neprispivam- kolikrat vas nestiham ani docist
Navic jsem ted v utlumu- mame zakaz snazeni nez se prelecime. Ale musim rict, ze se mi po pocatecnim smutku i trochu ulevilo a odlehcilo
Nikdy jsem si to moc nepripoustela, si myslim, ale to milovani bez vyusteni v „dite“ je zas taky fajn ![]()
@if666 Jj, uca jak vysita
No ale bohuzel jsem moc hodna. Tak to musim ve skole tu prisnost trochu doladit, aby mi pak vlastni deti neprerostly pres hlavu ![]()
@Salazaret Tak tohleto zavani- jsme stejne stare a ze stejneho mesta
Nechodila jsi na orlovsky gympl???
@Piiimiii dobře jsi se s tím porovnala, ale chápu, jak to musí být náročný.
Mně se po prvním Clostylu udělala cysta, ale 3 měsíce jsem chodila každý měsíc na kontrolu, jestli náhodou nezmizí sama a nakonec stejně museli odstranit laparoskopicky. To jsem byla vždycky naštvaná, že další měsíc v tahu zbytečně…
Nu což, přeléčíš a to se pak u tebe budou vajíčka mít ![]()
@Salazaret @Lucylooo @Pedrrita tak at tu trochu odlehčíme naše situace, tady jsou naše webovky: https://lemondorty.eu/
@Piiimiii je určitě dobře, že jsi to ze sebe dostala a teď můžeš zase s jít dál s čistou hlavou
myslím si, že člověku to někdy hrozně pomůže a uleví se mu, že se dostane zase zpět k milování jen tak " pro radost" a nemusí se modlit aby to tentokrát vyšlo
já už několik měsíců rezignovala a ani jsem si nedělala tt i když jsem měla třeba pár dnů zpoždění… je to takové osvobozující od toho nekonečného kolotoče ![]()
@Piiimiii souhlas s tebou a držím palce, ať ti to vydrží…všechno špatně pro něco dobré a my víme, že to bude dobré ![]()
@if666 píše:
@Salazaret @Lucylooo @Pedrrita tak at tu trochu odlehčíme naše situace, tady jsou naše webovky: https://lemondorty.eu/
@if666 no parádní, ukládám a až budeme mít v práci nějakou oslavu, tak se na tebe obátim.
Vypadají fakt krásně, já hlavně miluju ty naked dorty, měla jsem ho i na svatbu ![]()
@Lucylooo děkuju, máme je teď nové, v provozu asi týden
no s tím sladkým je to hrozně těžký… potřebovala bych shodit aspoň 10 kg a tak jím zdravě, ale za 3 týdny se už zase cpu tím sladkým páč potřebujeme něco vyzkoušet a musím to ochutnat zda je to OK. a vždy je to víc než OK a tak toho sežeru tuny ![]()
@Pedrrita ovocný naked dorty jsou od loňska na vrcholu top svatebních dortíků a taky neděláme téměř žádné jiné svatební dorty
všichni se totiž berou na statcích a ve stodolách a mlýnech a tam se tento typ dortu hodí jak pr..l na hrnec ![]()
@Pedrrita ovocný naked dorty jsou od loňska na vrcholu top svatebních dortíků a taky neděláme téměř žádné jiné svatební dorty
všichni se totiž berou na statcích a ve stodolách a mlýnech a tam se tento typ dortu hodí jak pr..l na hrnec ![]()
@Pedrrita @Lucylooo jinak holky 16.6. se bude konat Apetit piknik ( jestli Vám to něco říká ). Obrovská gastro akce v Grébovce, tak tam letos budeme poprvé, tak by jste se mohly přijít odreagovat
a jak doufám tak v té době i pochlubit fotkou fazolek
![]()
@if666 to zní dobře, už jsem o tom slyšela, ale ještě jsem tam nebyla, zkusím ukecat manžela aby jel se mnou ![]()
@if666 to zní dobře
, jen nevím, na víkendy moc nejsme doma, když to jen jde, ale kdyby… ![]()
@Pedrrita @Lucylooo tak uvidíte jak na tom budete
třeba už začnete pociťovat těhotenské příznaky a nikam se nedostanete… jeee holky, to bych Vám přála asi ze všeho nejvíc než nějakou gastro akci ![]()