Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666 výborně
dva folíky pěkný 19 a 20, další 16, ten prej by ještě mohl dozrát a pak ještě 2 malý (14 a 11), takže mi píchlo Ovitrelle a zítra jdeme na to ![]()
@Pedrrita no tak to je krasny
hele ani nejak moc ne
tak nejak jsem to cely vypustila z hlavy, coz je u me divny
dokonce jsem o tom nikomu nerekla ( krome pritele
a vas tady ) dokonce ani svoji nejlepsi kamaradce, ktery rikam vsechno. A ja kdyz mam nejaky novinky tak to nevydrzim a hned to reknu… To bude asi nejaka predzvest ![]()
@Pedrrita no to vypadá víc než nadějně, to by mohla být i dvojčátka
, tak moc držím pěsti ![]()
@if666 tak uvidíme, jak budeš klidná za týden
, ale asi to děláš dobře. Já to řekla, kdo se ptal, nějak to neřeším. Včera kamarádka porodila dvojky, jsem vlastně už poslední z party, kdo nerodil a vědí, že nám to nejde, takže to nějak neskrývám. ![]()
@Lucylooo tak u nas taky vedi, ze se uz nejakou dobu nedari… a jen jim rikam ze uz jsme byli na konzultaci a ze mam za sebou HP a ze to nechavame az na konec cervna s tim ze v polovine cervna nas ceka vetsi akce a ze nechi byt ve stresu… no jednoduse receno mlžím jak jen to jde
![]()
@if666 to je dobře, že jsi zatím v klidu
já byla většinou taky, on si asi mozek řekne: „tak teď už s tím nic nenadělám, tak jí aspoň nebudu nervovat..“ pak to sledování se přišlo až den dva předtím, než jsem si měla dělat test.
Jinak, u mě ví v okolí dost lidí, že se snažíme, že už to řešíme po doktorech a ti bližší i že už podstupujeme IUI, ale jen jedna kamarádka vždycky ví, kdy na co jdu.
Fakt je, že u některejch lidí lituju, že to ví, protože si s prominutim nevidí do huby a neustálý otázky typu: „tak co? už?“ jsou fakt otravný. zařekla jsem se, že to jsou lidi, který se to dozví jako poslední ![]()
Ale většina je rozumná a ani se nevyptávají, dokud o tom třeba nezačnu já
@Pedrrita to je prave to, co nechci neustale poslouchat… i kdyz ta nejbližší kamaradka se vzdy kdyz se vidime zepta jestli mam nejaky novinky a dal se v tom nepitvá
ale ja se proste rozhodla, ze si to nechame pro sebe a pak prijdeme až s fotkou maly fazolky ![]()
@Pedrrita a tebe ceka kolikate IUI? a mela si nejakou stimulaci?
@if666 já už jdu na 3. IUI, všechny jsem měla se stimulací Clostylem 1-0-1 a pak Ovitrelle injekce a po IUI Utrogestan.
Doufám, že tohle už vyjde, přidala jsem si k tomu ještě Femibiom a od 1DC se prolejvám kontryhelem.
Kdyby to nevyšlo ani teď, už půjdeme asi do IVF
@Lucylooo hele a co ty, vydrzis netestovat az do toho 1.6. - 2.6. nebo uz mas nutkani testit? ![]()
@Pedrrita no tak to moc drzim palce aby to vyslo
a v kolik zitra na to zitra jdes? at vym kdy mam posilat pozitivní energii ![]()
@if666 já to asi vydržím, zatím nutkání nemám, protože by tam stejně nebylo nic než možná Ovitrell
…zkusím příští pátek, když ráno nezaspím
, nebo pak v klidu v sobotu, jestli už teda nedorazí menses. Nebo pokud na mě neskočí nějaké brutální příznaky mého mozku
![]()
@Pedrrita tak snad u tebe bude platit to pravidlo třetí neujúspěšnější, nás také tlačí do ivf po třetím pokusu, ale já chci využít všech 6 IUI, co proplácí pojištovna, sice můj věk hovoří jinak, ale myslím, že další 3 měsíce nás už nezabijou ![]()
@Lucylooo a muzu se zeptat kolik ti je? Ja osobne bych asi taky chtela vyzkouset vsechny pokusy IUI nez vlitnem na IVF.