Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mate to stejne holky, ze 1.6. testit a vpripade, ze budou// uzivat dal utrogestan a pokud bude je / tak vysadit?
Jinak ja jsem nikomu neřekla, že uz jdeme na IUI. nevi to ani moje sestry a ani nejbližší kamaradky… Chci se vyhnout neustalim dotazum typu: tak co, uz? a kdy si budes delat TT? a jeste je brzo na TT? a podobne. a pak se chci taky vyhnout tem „chytrym“ recem typu: ale to nevadi, ono to vyjde priste… a nesmis na to tolik myslet… a vsechno je to jen v tvoji hlave… Ja vim, ze to vsichni mysli dobre, ale je me z tech reci na nic
kdo nezazil tak nevi o cem mluvi. Takze vse co tady napisu je prisne tajne ![]()
Ahojte holky, tak doufam, ze to vsem dnesnim adeptkam vyjde.
Ja taky neplatim nic, ani za katert, ani injekci, tu si vetsinou vyzvedavam sama v lekarne, jednou mi ji pichala sestra v CARu, po druhe jsem si ji pichala sama doma. Ale utz mi v den iui taky nedelaji.
Uz aby bylo utery a objednavala jsem se na stredu na iui ![]()
@Pedrrita tak utery mas uz za rohem
uz aby bylo 1.6. ja se dozvedela výsledek dnesniho pocinani ![]()
holky nevite jestli se da z krve respektive z HP poznat zda mate pravidelnou ovulaci?
Hele holky vcerejsi IUI si muzu zaznamenat jako ovulaci? folik mel prdnout vsera tak asi jo, coz?
@Janika35 Gratuluji, to je nadherna zprava
Ag vse pokracuje jak ma a nezapomen tady na nas s novinkama ve tvem tehotenstvi ![]()
@Lucylooo Rozhodne se nevzdame, jen me to vcera proste dostalo. Vedela jsem, ze je tu ta moznost, ze to tento patek nevyjde. Ale dostal me ten pristup doktorky, totalne me nahlodala. IVF je prece ta posledni moznost jak mit vlastni deti ne?
@if666 Dekuji.
@Pedrrita Ja prave s kontryhelem zacala pred tydnem. Jen me zarazi jedna vec- pri poslednim pokusu mi ma lekarka namerila vysku sliznice 3 mm a doktor v CAR 8 mm.
Takze ty 2 mm ji tak moc neverim. Ve velikosti folikulu se shodli. Mela jste nektera stejnou zkusenost? Vnitrne vice verim CAR.
Tak dnes přišlo potvrzení že to nevyšlo. Nevítáná návštěva tety Irmy ![]()
No tak už jsem napsala mail na gyn centrum na objednání dalšího IUI. Třetí až sedmý den mám brát Clostilbegyt, k tomu budu popíjet ty čajíčky a snad to vyjde.
Sranda je že další IUI je přesně den před naší svatbou
Takže už ten den bude chaos velký
![]()
@Salazaret tak to me mrzi, ale spravne hned do tretice. Pry statisticky nejuspesnejsi, tak nam to musi vyjit a to, ze to mas tak tesne pred svatbou je taky dobry, aspon nebudes mit cas se tim moc zaobirat
Jedete pak aspon na nejakou svatebni cestu, kde byste to pekne podporili? ![]()
@Pedrrita To bohužel nejedeme. Budoucí muž bude muset do práce… a Svatba stojí docela dost… Ale nám stačí být spolu.
Tedy teď jdeme podruhé, ale uvidíme… piju i ten čaj a musím říct, mám bylinkové čaje ráda, ale tohle je fakt hrozný
Ale pokud to má pomoct proč ne? ![]()
Ale drřím nám všem palečky aby nám to konečně vyšlo.
![]()
Ahoj holky, tak ja se ted probudila z nadherneho snu
zdalo se mi, ze jsem sla na kontrlu po 14dnech a Dr. mela hroznou radost, ze se nam to povedlo a ze uz tam je krasne embrijko… Tak mi to vy tiskla a pak sem najednou vsude chdila s obrim pupkem a jenom sem funela
verim, ze se muj sen stane zkutecnosti a ze tady za par mesicu budeme funet vsichni
![]()
Tak jsem si hned udelala jeste se slepnyma ocima kontrolni TT abych vedela jak jsem na tom s Ovitrellem, no a byl tam jen duch. Tak za 10 dni tam proste musi byt poradne tluste // ![]()
Tak holky…ja jsem dneska 14. den cyklu, folikul 22 mm a prave cekame na nase druhe iui ![]()
@Piiimiii Držím palce! Já jdu na kontrolu příští týden v úterý a asi středa čtvrtek taky druhé IUI
@Piiimiii teda, tak ten se povedl
doufám, že mě zítra čeká podobná zpráva a ve středu hurá - do třetice všeho dobrého ![]()
@Salazaret budeme držet pěsti!