IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
22.5.18 12:31

@if666 bude mi za týden 36 :zed: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
22.5.18 12:31

@if666 bude mi za týden 36 :zed: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
22.5.18 12:41

@if666 @Lucylooo zítra v 1 :-)
mně zas 3 IUI stačí, už s tím ztrácím trpělivost, proto bych se ráda pohnula s tím IVF, ale uvidíme co na to doktorka. S tou mám konzultaci až 25.6, pokud teda tenhle pokus nevyjde.
Mně je 34, ale vzhledem k tomu, že už mám jen jeden vaječník a s ohledem na moje sklony k cystám a jinýmu nedobrýmu bujení, takže nevím, kdy to vzdá i ten, už se mi nechce čekat další IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
22.5.18 13:32

@Pedrrita tak to te chapu, to bych ani ja na nic necekala :* no tak to na tebe budu myslet az se mi bude kourit z usi :D @Lucylooo no tak jetse ti neni 40 tak je to jeste dobry :palec: :hug: no tak zase // by byli dobrej darek k narozeninam :kytka: ja bych takle chtela dat pritelovo mamine k narozeninam fotku fazolky s nejakym vtipnym pranim pro babicku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
23.5.18 09:30

@Pedrrita na jednu ti budu držet palce :*
@if666 dárek by to byl ten nejkrásnější, ale to jsem si myslela i minulý měsíc, že bych muže podarovala na rok výročí svatby…tak uvidíme.
Včera jsem při venčení čubinky hodila slušnou šavli, ale to byly spíš nervy, za celý den jsem snědla jen banán a spousty zeleného čaje, tak to asi nesedlo :nevim:, každopádně na mě spíš taky něco leze, mám rýmu a jsem hrozně unavená 8o než aby to byly příznaky, na ty je sakra ješte moc brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 10:30

@Lucylooo no tak ja jsem tak nejak unavena cely zivot a kdybych mohla tak spim 24 hodin denně :-D vcera jsem teda slusne odpadla, ale to bylo spis tim, ze jsem sla s kamaradkou na pivo a to me nejak zmohlo :-) jinak ja mam takovy prace v praci, že nestiham nic pozorovat, zkoumat nebo se na to zamerovat…obcas me picjne v brise, ale to je standardni stav a rekla bych spis ze to je zazivani nez deloha. a vzdy vecer ve vane pošimram brisko, reknu vajicku at se tam kouka hezky zavrtat a tim to pro me konci :D a co mas za pejska? musela bejt chudinka vyjukana, kdyz si panicka trochu odplivla :poblion:
@Pedrrita myslim na tebe od doby co jsem se probudila, tak preju hodne mrštných potvůrek a at se koukaj zavrtat do vajicka :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
23.5.18 10:40

Ahojky, prosím můžu radu? V pondělí jsem začala brát clostík. A k němu ten kohytnýrový čaj. Ale od úterý rána… je mi divně. Pořád se mi točí v hlavě. Je mi zle od žaludku. Když vstanu mám neskutečné bolesti hlavy… ale nejhorší to je když si právě dám ten čaj… může to být tím? Měli jste některá špatnou zkušenost s clostinem? :) Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
23.5.18 10:42

@if666 to je pravda, taky jsem tvor spací :P, kam lehnu tam spím :mrgreen:, ale ono to může být i tím Ovetrillem - přece jen je to HCG hormon… no psice čuměla a nejradši by to po mě sežrala :roll: :mrgreen:…a nikdo nešel kolem, bylo to nechutný :poblion: :poblion: :poblion:. Pak jsem doma odpadla, usnula. Pak se najedla až přejdla a vše ok :jazyk:
Mám dá se říct ovčandu - mišung, je z útulku a je to moje zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 11:12

@Lucylooo no jo to oni umi byt prasatka :-D je pravda, ze tyhle ty mixy jsou nejlepsi partaci :-) my mame stafordšírské bulteriéry a ty jsou nezkutečně kontaktní, takže v noci probihaji boje o misto v posteli a o peřinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 11:14

@Salazaret hele ja po clostiku nemela zadne nezadouci ucinky az na cystu, ktera se mi po nem udelala, ale je dost mozny, ze se clostik nesnese s tim kontryhelem. asi bych caj vysadila. kdyz jsem brala drmek tak mi bylo receno, ze se nesmi brat v pripade, ze beru jine leky, ktere nejsou na prirodni bázi, ze by se to mohlo prebijet a delat neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
23.5.18 11:18

@Salazaret Ahoooj, no já jsem se po něm cítila hrozně :poblion:, závratě, dvojí vidění, nabrala jsem 5 kilo, byla jsem prý na rozvod, návaly horka v 30 stupních, spavost - nespavost, noční pocení, bolest břicha při dosedu…ale čaj jsem k tomu nepila, dávkování jsem měla 1-0-1… zkus ten čaj vysadit nebo se pak poradit s doktorem - možná zavolat sestřičce, lesoc by i ona mohla vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
23.5.18 11:21

@if666 vidím v profilovce, fešáci. Taky nám okupovala postel, ale od té doby, co jí rozestýlám na pohovce v obýváku její deku, tak máme klid :mrgreen:., sama poznala, že tam má větší pohodu, ale chodí nás kontrolovat a funí mi do ksichtu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 12:03

@Lucylooo no tak ja i kdybych jim dala kus masa do obyvaku, tak to sezerou a pak stejne prilezou do postele :-D a kdyz neco provedou a nesmi s nami spat, tak lezi u postele a narikaji a kdyz usneme tak stejne potichoucku zalezou pod deku :-) a rani budicek je v podobe omytí ksichtu :-D no jo, jsou to zlaticka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.5.18 12:42

Ahoj holky, tak uz cekam pred „salem“ a doufam, ze me vemou driv, zatim se to vzdycky povedlo :D
Dekuju za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.5.18 12:46

@Salazaret ja taky pila kontryhel celou dobu od 1dc, pres brani clostylu az do vcera a nic mi po tom nebylo, ale ja mam vubec kachni zaludek, zatim jsem nemela reakci na zadny leky, tak snad to vydrzi. Urcite je mozny, ze to nesedla ta kombinace. Nebo nepila jsi ho moc? Nebo moc silnej?

Příspěvek upraven 23.05.18 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital