IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
24.5.18 13:51

@if666 kéééž by :srdce:, spíš to vypadá na další pokus v pátek před gastrem :P…, jestli počítám dobře :pocitac:
Hele a budeš testovat na den dětí 1.6.? :palec: se to tak nabízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 14:10

@Lucylooo no já doufám a pevně věřím, že k dalšímu pokusu už nedojde :potlesk: no to určitě budu, si to o to samo říká :-) mě i dr. řekla, že 1.6. tt a když budou // tak brát dál prášky a když bude jen / tak je vysadit… Ty jo, ale že ten týden rychle utekl viď? nebo to přijde jenom mě, že to vše tak rychle utíká a nic nestíhám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 14:16

@Lucylooo hele a pociťuješ, že by tě třeba někde píchalo, tlačilo nebo tak něco? jak píšou některý holky, že je píchalo když se jim uhnizďovala fazolka… nebo nějaký jiný příznaky? nebo na to úplně prdíš a neřešíš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 14:49

@if666 tak jo, tak to taky prubnu, mě totiž zase v CARu řekli, testovat za 3 týdny od IUI, když nepřijde menses… Kdo to má vydržet? :mrgreen: I když minule jsem testovala 11DC, a pak jsme jeli na chalupu, tam jsem netestovala, přišla mrcha!…
Já žádné léky nemám, jen tu injekci ovitrellu jsem měla.
Někde v diskuzích jsem četla, že Utrogestan nebo Duphaston dělají příznaky, pobolívání atd., a taky, že produdlužují cyklus :nevim:… neumím poradit, nikdy jsem ho nebrala.
Jinak jasný, sem tam mě píchne, pobolí, ale to mám tak vždy :zed:, takže příznaky už neřeším :cert:. Už jsem se sebe napozoroavala tolik, že vím, že je to buď PMS nebo psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 14:53

@Lucylooo mě teda řekli za 14 dni po IUI udělat tt… a ve chvíli kdy vysadím ten utrogestan tak do pár dnů se dotaví MS. jinak mě celý život během dne sem tam píchne nebo pobolívá břicho, ale to spíš přisuzuji zažívání takže na sobě můžu pociťovat každej prd a stejně budu vědět prd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.5.18 17:20

@if666
Holky, děkuju moc za povzbuzení a přijetí. :mrgreen: Bylo to nepříjemné, ale nic co by se nedalo vydržet. :nevim: Chodím do IVF Clinic v Olomouci a maximální spokojenost. :palec: Akorát mě dnes zarazilo, že při odběru měl partner morfologii jen 2% :(, před měsícem měl ještě normu 4%. Asi se to rychle mění ten spermiogram.

Tak to budeš za týden testovat co? 8) Moc držím palečky. Určitě dej vědět, jak jsi dopadla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 19:02

@petinka4 jo jo budu 1.6. spolu s @Lucylooo byli jsme totiz na IUI a cca 20minut po sobe :hug: kazda tedy v jinem CARu, ale to je jen detail. Ja testovala uz v nedeli a dnes, ale to jen abych vedela, ze uz nemam v tele ovitrell. V nedeli tam byl jeste duch a dnes uz bilo. Takze ted kdyz budou // tak uz to bude fazolka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.5.18 19:14

@if666 @Lucylooo
Tak to vám holky budu moc držet paalečky :palec: já budu testovat pár dní po vás 8) snad to vyjde :)
@if666
A to bylo tvé první IUI? Jestli nám to teď s přítelem nevyjde, zkusíme ještě jeden pokus IUI a pak na podzim asi IVF s PGD. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 20:01

@petinka4 jo jo, to bylo moje první IUI. Pokud nám to teď nevyjde tak asi zkusíme všech 6 pokusů, ale já ta nějak cítím, že to vyjde :-D
A ty jsi měla nějakou stimulaci? Já to měla bez a pak akorát dva dny před IUI injekci Ovitrellu a teď utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.5.18 20:09

@if666

Já také bez stimulace a večer před IUI injekce Ovitrelle. Cítíš že to vyjde? Máš nějaké příznaky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 20:26

@petinka4 nevím asi nemám, ale prostě jsem si řekla, že to vyjde a tak to prostě musí vyjít :D :srdce: snažím se k tomu přistupovat pozitivně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.5.18 22:02

@if666
Tak to jsi dobrá :) Já už po té době jsem ke všemu taková apatická. :roll: Už si ani nedělám testy dřív jak mám, což je pokrok :mrgreen: A doplácela jsi něco za IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 22:12

@petinka4 tak my se snažíme taky už rok a půl a ze začátku jsem byla tak natěšená jak to vyjde a dělala jsem div né stojky :-D pak jsme to nějak přestali řešit a já už si ani nedělala testy. a pak jsem šla k dr. a dostala jsem clostylbegit s tím, že nemám ovulaci… po několika cyklech bez úspěchu mě dr. poslala do CARu a tam z HP zjistili, že jí má a naplánovalo se IUI. vše bylo hrozně rychlé :-) v pondělí první konzultace, v úterý večer jsem dostala MS, ve čtvrtek jsem šla na krev, další týden v úterý ultrazvuk, ve středu injekce a v pátek IUI :-D byl to takový forfr, že to beru jako jisté znamení, že teď přišel ten pravý čas na fazolku :dance: jinak za IUI jako takové jsem nic neplatila, jen jsem doplácela bez pár kaček 100,– za ten utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.5.18 22:23

@if666
No já jsem měla opravdu velmi podobný průběh. Gynekoložka se mnou rok nic nedělala, po roce mi opět na 3 měsíce nasadila jen kys. listovou a pak mi chtěla nasadit nepřetržitě na půl roku Clostylbegit. Ani neměla v plánu mě za toho půl roku někdy vidět, třeba na ultrazvuk. Bez jakýchkoliv testů, horm. profilu atd. Tak jsme se rozhodli jít do CAR. Nejlepší volba, jakou jsme mohli udělat. Zjistili mi, že ovulaci mám později a hlavně mi nepraská vajíčko. Dokonce mi našli i cystu, gynekoložka mi neřekla při mých návštěvách ani slovo o něčem takovém. Takže březen jsme nastoupili do CAR, udělali se všechny testy, diagnistikovali mi PCO - polycystické vaječníky + nepraská vajíčko. Duben plánovaný styk s Ovitrelle, teď květen IUI s Ovitrelle.
U vás to šlo teda hopem, což je super, že se na nic nečekalo a rovnou se konečně něco hnulo že? :) A spermiogram máte v normě? Prosím tě, kam chodíš do CAR? My za IUI doplácíme 1500,– :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 22:34

@petinka4 hele mršky máme dobrý :dance: mě dr. dělala v průběhu clostiku vždy ultrazvuk a řekla kdy na to vlítnout, ale ne vždy se to nám to v ten den podařilo :-( výsledek clostiku byla cysta, která se naštěstí vstřebala :palec: jinak mám cyklus 28-30 dní a to tak, že mám takle dva dlouhé po sobě a pak jeden krátký 12-15 dní a pak zase dva dlouhé :think: a před tou první konzultací jsem náhodou měla zrovna ten krátký :potlesk: a kupodivu i na IUI jsem šla 10DC :potlesk: já chodím v Praze do Iscare. ono asi záleží jaký mají smlouvy s pojišťovnama. Některý holky tady taky psaly, že něco doplácejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí