IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2462
24.5.18 11:12

@if666 Nejsem nějaká perfektní cukrářka. (neumím marcipánové řůže!) ale baví mě to. doma peču každý týden, zkouším nové recepty a vždy peču od oka a vždy se trefím. Ono totiž někdy se přihlásí někdo… kdo jen potřebuje práci. Ale nechce ji dělat… A to je problém všude ne jen na cukrárně. Já bych šla do cukrárny i za minimální plat, jen kdyby bylo kde… :) Tak až se budeme stěhovat do Prahy tak dám vědět :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.5.18 11:14

1.IUI

Ahoj holky, jmenuji se Peťa a s přítelem se snažíme rok a půl o mimčo. Mohu se k vám přidat? :) Dneska jdu na 1.IUI, tak mám trochu strach. Držte mi palce prosím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 11:18

@petinka4 jasně, přidej se, budeme ti držet pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
24.5.18 11:19

@petinka4 Držíme palečky! Žádný stres a klideček a bude to fajn. :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 11:23

Jinak holky, já jsem takovej cestovatel :-) původem jsem z jižních Čech, pak jsem šla na školu do Prahy, kde jsem dlouho i bydlela (kromě 1 roku, kdy jsem byla v zahraničí) a za manželem jsem se přestěhovala do Mostu :mrgreen: a do Prahy dojíždim do práce 2-3× do týdne a zbytek pracuju z domova. pro firmu, co provádí klinický studie vyjednávám smlouvy.
@if666 a kdepak máš tu cukrárnu, že bych se tam někdy vypravila na nějakéj mls :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 11:42

@petinka4 zdravime te mezi nami :potlesk: ja byla na prvnim IUI minuly patek a neni se ceho bat :* drzime palce at se ty male mrsky zavrtaji tam kam maji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 11:45

@Pedrrita jeee ja jsem taky z jihu :-D hele fungujeme jako výrobna a výdejna a vše máme pouze na objednávku… bohužel ještě jsme nenašli vyhovující prostor na prodejničku :-( @Salazaret marcipanový růže neděláme a nikdy dělat nebudeme :-D no myslím, že než se přestěhuješ do Prahy tak mezitím minimálně 2 krát porodíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 11:47

@if666 a máš nějaký stránky, jsem děsně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 11:53
@Pedrrita píše:
Prave jsem si vzpomnela na dalsi „babskou radu“ co jsem kdysi cetla tady na emiminu pro podporu zahnizdeni a to je ananas. Dzus, kompot, cerrstvej, to je jedno.
No co, zkusit se ma vsechno, asi do toho pujdu :mrgreen:

K tomuhle mám taky radu, ano bud ananas a nebo Bromeline - v tabletkách, zkouším to tento měsíc :)))
 http://www.rehabilitace.info/…muze-pomoci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 11:58
@if666 píše:
@Pedrrita @Salazaret @Piiimiii @Lucylooo hele holky a odkud vlastne jste a co delate za praci? teda pokud to neni tajemství :-D pamatuji si, ze Piiimiii je ucitelka, ze ano?
Ja jsem z Prahy a jsem cukrarka ve svem vlastnim království, za pár měsíců mi bude 31 a o fazolku se snažíme něco málo přes 1 a půl roku

Kočko jsem také z Prahy, za týden 36 let, snaha o koncepci 2,5 roku, rok vdaná, pracuji v kanceláři v jedné PR agentuře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 12:00

@petinka4 vítej a moc držím palce, neboj se nic to není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 12:00

@Lucylooo super, děkuju za tip, anannas jsem ještě nekoupila, tak možná ještě místo toho zkusím tohle.
A dá se to sehnat v lékárnách běžně, nebo jsi to někde objednávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 12:02

@Pedrrita koupila jsem to normálně v lekárně, není to uplně levné, ale jí se to myslím jen 5 dní, jedla jsem ráno a večer, docela je po tom žízen…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 12:04

@if666 tak cukrárna :mrgreen:, no až budeme těhotné někdy, tak určitě bude příležitost setkat se na dortík :andel: a odměnit se :dance:
Děláte i dorty na zakázku? :), jen abych měla nějaký tip na příště :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.18 12:05
@Pedrrita píše:
@if666 a máš nějaký stránky, jsem děsně zvědavá :-)

já takyyyyy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital