Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666 Nejsem nějaká perfektní cukrářka. (neumím marcipánové řůže!) ale baví mě to. doma peču každý týden, zkouším nové recepty a vždy peču od oka a vždy se trefím. Ono totiž někdy se přihlásí někdo… kdo jen potřebuje práci. Ale nechce ji dělat… A to je problém všude ne jen na cukrárně. Já bych šla do cukrárny i za minimální plat, jen kdyby bylo kde…
Tak až se budeme stěhovat do Prahy tak dám vědět
![]()
Ahoj holky, jmenuji se Peťa a s přítelem se snažíme rok a půl o mimčo. Mohu se k vám přidat?
Dneska jdu na 1.IUI, tak mám trochu strach. Držte mi palce prosím ![]()
@petinka4 Držíme palečky! Žádný stres a klideček a bude to fajn.
![]()
Jinak holky, já jsem takovej cestovatel
původem jsem z jižních Čech, pak jsem šla na školu do Prahy, kde jsem dlouho i bydlela (kromě 1 roku, kdy jsem byla v zahraničí) a za manželem jsem se přestěhovala do Mostu
a do Prahy dojíždim do práce 2-3× do týdne a zbytek pracuju z domova. pro firmu, co provádí klinický studie vyjednávám smlouvy.
@if666 a kdepak máš tu cukrárnu, že bych se tam někdy vypravila na nějakéj mls ![]()
@petinka4 zdravime te mezi nami
ja byla na prvnim IUI minuly patek a neni se ceho bat
drzime palce at se ty male mrsky zavrtaji tam kam maji ![]()
@Pedrrita jeee ja jsem taky z jihu
hele fungujeme jako výrobna a výdejna a vše máme pouze na objednávku… bohužel ještě jsme nenašli vyhovující prostor na prodejničku
@Salazaret marcipanový růže neděláme a nikdy dělat nebudeme
no myslím, že než se přestěhuješ do Prahy tak mezitím minimálně 2 krát porodíš ![]()
@Pedrrita píše:
Prave jsem si vzpomnela na dalsi „babskou radu“ co jsem kdysi cetla tady na emiminu pro podporu zahnizdeni a to je ananas. Dzus, kompot, cerrstvej, to je jedno.
No co, zkusit se ma vsechno, asi do toho pujdu
K tomuhle mám taky radu, ano bud ananas a nebo Bromeline - v tabletkách, zkouším to tento měsíc ![]()
http://www.rehabilitace.info/…muze-pomoci/
@if666 píše:
@Pedrrita @Salazaret @Piiimiii @Lucylooo hele holky a odkud vlastne jste a co delate za praci? teda pokud to neni tajemstvípamatuji si, ze Piiimiii je ucitelka, ze ano?
Ja jsem z Prahy a jsem cukrarka ve svem vlastnim království, za pár měsíců mi bude 31 a o fazolku se snažíme něco málo přes 1 a půl roku
Kočko jsem také z Prahy, za týden 36 let, snaha o koncepci 2,5 roku, rok vdaná, pracuji v kanceláři v jedné PR agentuře ![]()
@Lucylooo super, děkuju za tip, anannas jsem ještě nekoupila, tak možná ještě místo toho zkusím tohle.
A dá se to sehnat v lékárnách běžně, nebo jsi to někde objednávala?
@Pedrrita koupila jsem to normálně v lekárně, není to uplně levné, ale jí se to myslím jen 5 dní, jedla jsem ráno a večer, docela je po tom žízen…:-)
@if666 tak cukrárna
, no až budeme těhotné někdy, tak určitě bude příležitost setkat se na dortík
a odměnit se ![]()
Děláte i dorty na zakázku?
, jen abych měla nějaký tip na příště ![]()