IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
21.5.18 11:09

@Piiimiii no paradicka :-D kdo si pocka, to mu dozraje folik :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 11:11

@Pedrrita no tak to budeme mit pekne vrade :-) kazdy den jedna z nas podstoupi IUI a pak bychom mohli i rodit hezky v řade :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
21.5.18 11:16

@Piiimiii no vidíš! Gratulace veliká a držím palce :dance: :* :kytka:, to jsou krásná čísla, řekla bych ideální :). Říkala jsem, že doroste! Hurááááá :potlesk:
@Salazaret tak se pak ozvi, jak jsi na tom :D, a ať to utíkááááá, ale takhle před svatbou to bude fofr :D
@Pedrrita i tobě hodně štěstí, držím pěsti a budeme se těšit na další zprávy :mavam: :hug:
@if666 sen dobrej, ještě aby to vyšlo :-), kolik jsi měla toho Ovitrellu? Podle mě bude do týdne pryč, kdy se chystáš prvně testovat? Jinak já žádné jiné léky nemám, myslím Clostyl ani Utrogestan, tak v tom neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 11:34

@Lucylooo chci se zeptat kolikate to bylo tvoje IUI? A taky kdy zacnes testovat 8o :srdce: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 11:39

@Lucylooo hele ten Ovitrelle mam za to byl 250. a ted beru ten Utrogestan… vcera jsem jen testovala kolik mam v sobe jeste toho Ovitrellu a mela jsem fakt jen ducha, tak pocitam ze do patku to bude fuč. Jinak ja nevim s tim testovanim, rada bych pockala aspon do toho 1.6. ale to asi nevydrzim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 11:43

@Pedrrita @Piiimiii holky moc drzim palce a myslim na vas. koukejte ty mrsky pekne privitat at se jim u vas libi :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
21.5.18 12:44

@Salazaret @Pedrrita @if666 @Lucylooo Tak zase vsechno jinak a spatne :,( K iui nedoslo, protoze mi bylo sdeleno, ze mi ve steru nasli mykoplasmata. Takze mam nasazena atb a muzeme mit pouze chraneny sex. Takze se snazeni minimalne na jeden cyklus, ne-li na dva odklada. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
21.5.18 12:55

@if666 to bylo moje druhé IUI, první bylo minulý cyklus, absolutně bez všech hormonů, i bez Ovitrelle, podle mě na nic, a taky že jo…takže tenhle s Ovitrell, a tak do toho vkládám více nadějí! :oops:
Jinak testovat 1.6. nebo spíš 2.6…jestli nepřijede tetka z červené lhoty…

Příspěvek upraven 21.05.18 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
21.5.18 12:56

@Piiimiii coooo? To jak na to přišli? A že až ted? To mi hlava nebere…a moc mě to mrzí, ale naopak jestli je to problém pro otěhotnění, tak hurá, že na to přišli. Ale stejně nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.5.18 12:59

@Piiimiii teda tak to je na houby, mrzi me to :hug: a poradili ti treba jeste neco dalsiho, jak se toho co nejdriv zbavit, nejake bylinkove koupele nebo tak neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 13:30

@Piiimiii no tak to me teda pos… na jednu stranu je to pekne na prd a na druhou zase dobry, ze na to prisli.. no to me teda mrzi :srdce: tak snad se toho co nejdrive zbavis at na to muzete zase vlitnout :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 13:34

@Lucylooo no ja tim, ze mam ten utrogestan tak MS neprijde dokud ho nevysadim a ma ho brat do 1.6. dali mi ho automaticky, je to vlastne progesteron a mel by napomoct uhnizdeni a tak :-) no drzim palce at to tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
21.5.18 13:38

@if666 jasný, tak at to dopadne i tobě. Mě doktor řekl, že se dává většinou Utrogestan holkám, co měli i Clostyl nebo něco podobného na tvorbu vajíček, že to snižuje sliznici a proto Utrogestan pak. Mě řekl, že jí mám v pořádku, a že by to bylo zbytečné? :nevim:. uvidíme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
21.5.18 13:40

@Lucylooo no ja mela nekolik cyklu s clostylem a bez uspechu. A ted teda prvni IUI jen s ovitrellem a pak utrogestanem. No uvidime ono to nejak dopadne a ja verim, ze u nas obou to dopadne dobre :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
22.5.18 06:34

Ahoj holky, tak uz sedim v cekatne v CARu a cekam na utz, snad to dopadne.
Od vcera vecer me poboliva bricho, tak se modlim, aby tam zas nebyla cysta a byl to jen nejakej pekne naslapnutej folik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí