Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita no tak to budeme mit pekne vrade
kazdy den jedna z nas podstoupi IUI a pak bychom mohli i rodit hezky v řade ![]()
@Piiimiii no vidíš! Gratulace veliká a držím palce
, to jsou krásná čísla, řekla bych ideální
. Říkala jsem, že doroste! Hurááááá ![]()
@Salazaret tak se pak ozvi, jak jsi na tom
, a ať to utíkááááá, ale takhle před svatbou to bude fofr ![]()
@Pedrrita i tobě hodně štěstí, držím pěsti a budeme se těšit na další zprávy
![]()
@if666 sen dobrej, ještě aby to vyšlo
, kolik jsi měla toho Ovitrellu? Podle mě bude do týdne pryč, kdy se chystáš prvně testovat? Jinak já žádné jiné léky nemám, myslím Clostyl ani Utrogestan, tak v tom neporadím…
@Lucylooo chci se zeptat kolikate to bylo tvoje IUI? A taky kdy zacnes testovat
![]()
@Lucylooo hele ten Ovitrelle mam za to byl 250. a ted beru ten Utrogestan… vcera jsem jen testovala kolik mam v sobe jeste toho Ovitrellu a mela jsem fakt jen ducha, tak pocitam ze do patku to bude fuč. Jinak ja nevim s tim testovanim, rada bych pockala aspon do toho 1.6. ale to asi nevydrzim ![]()
@Pedrrita @Piiimiii holky moc drzim palce a myslim na vas. koukejte ty mrsky pekne privitat at se jim u vas libi
![]()
@Salazaret @Pedrrita @if666 @Lucylooo Tak zase vsechno jinak a spatne
K iui nedoslo, protoze mi bylo sdeleno, ze mi ve steru nasli mykoplasmata. Takze mam nasazena atb a muzeme mit pouze chraneny sex. Takze se snazeni minimalne na jeden cyklus, ne-li na dva odklada.
![]()
@if666 to bylo moje druhé IUI, první bylo minulý cyklus, absolutně bez všech hormonů, i bez Ovitrelle, podle mě na nic, a taky že jo…takže tenhle s Ovitrell, a tak do toho vkládám více nadějí! ![]()
Jinak testovat 1.6. nebo spíš 2.6…jestli nepřijede tetka z červené lhoty…
Příspěvek upraven 21.05.18 v 13:01
@Piiimiii coooo? To jak na to přišli? A že až ted? To mi hlava nebere…a moc mě to mrzí, ale naopak jestli je to problém pro otěhotnění, tak hurá, že na to přišli. Ale stejně nechápu…
@Piiimiii teda tak to je na houby, mrzi me to
a poradili ti treba jeste neco dalsiho, jak se toho co nejdriv zbavit, nejake bylinkove koupele nebo tak neco
@Piiimiii no tak to me teda pos… na jednu stranu je to pekne na prd a na druhou zase dobry, ze na to prisli.. no to me teda mrzi
tak snad se toho co nejdrive zbavis at na to muzete zase vlitnout ![]()
@Lucylooo no ja tim, ze mam ten utrogestan tak MS neprijde dokud ho nevysadim a ma ho brat do 1.6. dali mi ho automaticky, je to vlastne progesteron a mel by napomoct uhnizdeni a tak
no drzim palce at to tam je ![]()
@if666 jasný, tak at to dopadne i tobě. Mě doktor řekl, že se dává většinou Utrogestan holkám, co měli i Clostyl nebo něco podobného na tvorbu vajíček, že to snižuje sliznici a proto Utrogestan pak. Mě řekl, že jí mám v pořádku, a že by to bylo zbytečné?
. uvidíme ![]()
@Lucylooo no ja mela nekolik cyklu s clostylem a bez uspechu. A ted teda prvni IUI jen s ovitrellem a pak utrogestanem. No uvidime ono to nejak dopadne a ja verim, ze u nas obou to dopadne dobre
![]()
Ahoj holky, tak uz sedim v cekatne v CARu a cekam na utz, snad to dopadne.
Od vcera vecer me poboliva bricho, tak se modlim, aby tam zas nebyla cysta a byl to jen nejakej pekne naslapnutej folik ![]()