IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
18.5.18 10:12

@Pedrrita @Shinky90 díky moc za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 10:15

@Salazaret to máš dlouhý cyklus, tak to máš to čekání delší, snad to bude stát z to :andel:
Ovu testy jsem se neodvážila nikdy dělat, věřím, že nějak funguji. Ptala jsem se včera doktora, proč se nekontroluje, že ovu proběhla po IUI a on, že prý mají od pojištovny určitý počet ultrazvuků, a že bych si to pak musela platit sama 8o, to teda nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 10:38

@if666 taky jsem nesmírně klidná, a to jsem šla spát až hooodně pozdě, kolem druhé ráno. Já tedy chodím do ordinace na čas, u nás v CARu to funguje dobře, zatím :-). Tak si na tebe vzpomenu na koze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 10:42

@Piiimiii v kolik jdeš ty, ať si na tebe taky budu moci vzpomenout? :lol:
Holky musím se přiznat, že s váma se mi to všechno nějak zdá lepší a docela to utíká, a to že jsem si nikdy nemyslela, že budu v nějaké diskuzi :P…no taky jsem si nikdy nemyslela, že budu postupovat metody asistované reprodukce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 11:10

@Lucylooo jo tak to jsme dve :-) a je pravda ze jsem obcas cetla nejake diskuze a rikala jsem si, ze tam bych nikdy nic nenapsala… no a s vama je to uplne o necem jinem :srdce: :srdce: :srdce: ja chodim do CARu taky jeste o 5 az 10 minut driv, ale vzdy jsem jeste chvili cekala… tak snad dnes to bude rychle :-)
@Piiimiii a co ty kdy na tebe mame myslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.18 11:20

@Pedrrita @Shinky90 @Lucylooo @if666 Holciny, diky moc za podporu…i vsem ostatnim, pokud jsem nekoho vynechala…ale u nas teda slzave udoli dneska…folik 13mm a to jsem 11.den cyklu…moje doktorka (ne z CAR) byla totalne negativni- ze pry s iui nema jedinou pozitivni zkusenost, ze tim jenom ztracime cas, ze moje telo vubec nereaguje (sliznice 2 mm- a to jsem tyden pila kontryhel), ze potrebuju silnejsi hormony a poradne nastimulovat…no holky orvala jsem to totalne, dojela jsem do prace s oteklyma ocima a totalne nepripravena, jeste stesti, ze koncim dneska o neco driv, zrusila jsem i sedanek s kolegy, nechci jim tam bulet a kazit vikend…uz se tesim az budu s tou moji laskou, on je takova ma opora, hromosvod, vrba, proste vsechno co ted potrebuju…kazdopadne postup je takovy, ze v pondeli jdu na folikulometrii znovu a uvidime…byli jsme rozhodnuti to rok zkouset s iui a pristi prazdniny jit do ivf…a ted jsem nahlodana jestli do toho nejit uz tyhle prazdniny (jsem ucitelka, tak proto se tak proto ty prazdniny)…kazdopadne @if666 @Lucylooo Vam dnesek stesti prinese, jsem si jista ;) A nebojte, ja to nevzdam, jen to na me dneska tak nejak dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.5.18 11:23

@Lucylooo Holky stalo se něco neuvěřitelného…z mého zpoždění je těhotenství, já si to vůbec nemůžu uvědomit, volala jsem do centra, že mám zpoždění, test jsem si dělala 30. den - negativní, tak mi sestra v IVF Zlín říká, tak kdyžtak další týden zajdete na vyvolávačku. Abych nebyla za úplného debila tak si 38 den udělám pro sichr další test a byly tam dvě čárky, nechápu vůbec nic..Doktor mi to potvrdil včera, já ještě blbka jsem si den před testem vzdala ibalgin, protože mě začala dost zlobit osmička, kterou jsem teda následně šla vytrhnout (při trhání jsem věděla, že už jsem těhu, na gyndu jsem volala asi třikrát, jestli jako fakt můžu a co si kdyžtak můžu vzít na bolest), naštěstí zatím po trhání v pohodě, žádná bolest, takže jen leduju. Na gyndě mi raději ještě dal gynprodyl, když jsme se prý tak dlouho snažili, tak pro jistotu. Holky manžel měl dost pomalé spermie, na prvním spermiu asi 4% na druhém 9%, bral Eregmu a já podezření na PCO. říkám si, jak za dva týdny neuslyším srdíčko a neuvidím aspoň něco víc než tečku na ultrazvuku, tak nevěřím :D Holky držím palce, naděje fakt umírá poslední, zázraky se dějou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 11:32

@Piiimiii to mě hrozně moc mrzí, nevzdávej to! Uvidíš v pondělí, třeba doroste! ;)
ale je to teda podpásovka, tomu moc rozumim. Člověk se snaží pořád pozitivně, dělá pro to maximum a pak tohle a k tomu ta doktorka??? To jako asi není moc psycholog, ten můj mě pořád chlácholí a já si toho cením, ale upřímnosti taky…prostě šance je vždy… asi v květnu nezrajou, jak jsem si ve středu posteskla, že je taky malej, já měla 11 DC 16…, tak bude ovu později prostě a hotovo.
Doktor říkal, že Clostyl sráží sliznici, proto se dáva pak Utrogestan, asi jí zvyšuje a připravuje půdičku pro hnízdění. Ale chceme to do sebe cpát?
Udělejte si hezký víkend, milujte se, mysli pozitivně, pij čaje i inositol a nějakou čokošku na nervy, ono ani asi nic jiného nejde moc dělat.
Jinak taky doktor včera, že by pak případně zkusil 3tí IUI a pak rovnou IVF…podle mě proto, že z toho mají víc penízků, že z IUI nic moc. Já chci prostě všech 6, co hradí pojištovna a pak se rozhodnout. I když mi bude za pár dní 36, myslím, že klidně rok IUI zkoušet můžeme, když budeme chtít. Ty nervy, hormony, odběry vajíček, čekaní po transferu atd, na to prostě připravená nejsem… :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 11:38

@Janika35 strašně moc potichoučku zatím gratuluji, takové pozitiva tu potřebujeme! :srdce: Děkujeme za ně a je vidět, že naděje umírá poslední :*
Tak hlavně pevné nervy, brzo aby bylo vidět :srdce: a měla si pohodové dny :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
My je taky máme líné, asi civilizační choroba.
Přijď na nás kouknout a pochlubit se ultrazvukem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
18.5.18 12:22

Držím Vám všem palečky aby to konečně vyšlo! A byla by sranda i rodit ve stejný den :) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 13:42

@Piiimiii je devce tak to me moc mrzi :-( ja na vas holky myslim vic jak na sebe a drzim palce ;-) ja si ted tak nejak sedim v CARu v cekarne a tak trochu zacinam mit motylky v brise :-) tak snad z tech motylku bude brzy fazolka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 13:44

@Salazaret no to by byl srandy kopec a zadalo by si to pak nejake spolecne setkani nasich IUI a IVF prcku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
18.5.18 13:44

@Janika35 potichoucku ale moc gratuluju a az budes mit fotecku, tak se pochlub :palec: @Piiimiii ja bych to do pondelka jeste nevzdavala, 11 den neni tak moc, treba se jeste vytahne. Jinak na sliznici je dobrej prave ten kontryhel, ja uz ho do sebe zacala lit 1DC :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
18.5.18 13:46

@if666 tak hlavne pozitivne a pekne ty mrsky uvitej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 13:58

Tak a je to za mnou :-D docelae boli bricho tak snad to prejde… Jinak filk 18mm a behem par hodin by mel prasknout :palec: holky myslim na vas a dejte vedet jak jste dipadli :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí