Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janika35
![]()
Vítej mezi námi čekatelkami
, rozumím, když je čekáš nejdou, když je nečekáš přijdou, zákon schválnosti funguje dokonale. Ale pozitivně do toho a hodně štěstí ![]()
@Lucylooo Děkuju
nějak mě to tentokrát zdrblo, nevím, proč jsem si byla tak jistá, že to tentokrát vyjde
@Lucylooo Tak to je skvele, ze se pauza nekona
Jdeme do druheho pokusu skoro stejne- me ceka ultrazvuk v patek a hned snad i druhe iui. Nehodlam nechat nic nahode takze uz ted doma „trenujeme“ na pristi „pojistovaci“ vikend
Ja jsem tedy mela nasazeno vsechno uz pred prvnim pokusem- mam PCO- bez leku by to u me neslo. 2,5 roku znam- presne tolik mesicu snazeni jsem zazila s byvalym partnerem a je to teda peklo
My mame na genetiku papiry doma, vydupala jsem si je, protoze v blizke rodine byl potrat ve vysokem stupni tehotenstvi kvuli ne moc znamemu syndromu- tak abychom byli v klidu. Ja jsem prave kdysi podstoupila laparoskopii (v poradku), hormonalni profil (jedna dve hodnoty hranicni a presto je to problem). Pritel samozrejme spermiogram. Ted se teda budeme objednavat na genetiku. A mam v planu na konci kvetna kurz hormonalni jogy. My jsme v CAR od brezna, zatim tedy dve navstevy a jsem max spokojena
A pritel taky. Zrovna vcera jsme to zase vsechno probrali a dohodli jsme se, ze pokud budu porad krasne reagovat na lecbu (ze mi aspon nejaky folikul kazdy cyklus naroste) tak ze az do pristiho leta pojedeme metodu iui. A kdyby to do toho roku nevyslo, tak prejdeme k ivf. Pripada mi to jako cesta „nejmensiho zla“. Chci si dat sanci otehotnet i prirozene ![]()
@Hanulka2016 Teda ty musis byt hodne drobna s takovou vahou
S tim zvracenim- moji kamaradku museli na zacatlu tehu 4× hospitalizovat kvuli opravdu neustalemu zvraceni- co 20 minut. Rikala ze v okamziku, kdy ji pichli kapacku, tak nevolnost pominula, mohla snist cokoliv. Ve ctvrtek ji vzdycky pustili domu, vikend zase prozvracela a v pondelky ficela zase zpatky do nemocnice. Ted uz je v pulce tehu a je ji krasne. Akorat by to na ni clovek nepoznal a brisko hledal s lupou
Screening bude naprosto v poradku, uvidis
Hod nam sem potom info ![]()
@Janika35 Tak co- uz dorazily?
Jak dlouho se uz snazite? Taky mam CAR z ruky a kvuli iui beru cely den volno- ale verim, ze nam to napodruhe vyjde ![]()
Omlouvam se za tolik prispevku najednou, ale musela jsem si Vas holky procitat postupne a hned reagovat, abyste se mi nepopletly
Jinak Vam vsem preji krasny den maminek- i kdyz se nam jeste nezadarilo, tak to neznamena, ze pristi rok na den matek maminkami nebudeme
Takze hodne zdravi a sil do dalsich snazeni ![]()
@Piiimiii Dnes jsem už zkoušela a nic… takže znovu zítra a pak až ve středu
@Piiimiii Děkuji moc. Nějak… jako bych cítila že se to nepovedlo, ale opak může být pravdou. Kdo ví… Možná jen nechci být zklamaná?
No uvidíme zítra a pokud nic. Snad to tam bude později nebo příště ![]()
Mám těď hodně myšlenky na přicházející svatbu… blíží se opravdu rychle a ještě toho chybí hodně zařídit
![]()
@Piiimiii píše:
@Pedrrita Testovala jsi dnes? Jak jsi dopadla???
Ahoj, testovala, ale uz mi bylo jasny, ze zbytecne, celou sobotu uz jsem dost spinila a mela takovy bolesti, ze jsem se chvilema kroutila. To jen tak pro jistotu. No a vcera se to rozjelo naplno.
Ted zrovna cekam v Motole v CARu, necham si napsat Clostyl a jdeme na 3 pokus.
@Salazaret píše:
@Piiimiii Děkuji moc. Nějak… jako bych cítila že se to nepovedlo, ale opak může být pravdou. Kdo ví… Možná jen nechci být zklamaná?
No uvidíme zítra a pokud nic. Snad to tam bude později nebo příště
Mám těď hodně myšlenky na přicházející svatbu… blíží se opravdu rychle a ještě toho chybí hodně zařídit![]()
To znam, ja se vdavala loni v cervnu (10.) A i kdyz to byla mala svatba, sla mi z toho hlava kolem ![]()