IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
16.5.18 11:55

@if666 Ahoj, záleží, jak jsi to měla, dokud jsi ho nebrala, pokud byl ten růst předtím pomalejší, tak to tím být asi může :-)jinak, přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.5.18 14:51

@if666 Ahojki. Ja mam stejnou pozitivni zkusenost s Inofolicem (coz je myslim to stejne jako Nosifol)- hned prvni mesic uzivani bylo provedeno iui 10. den cyklu, protoze folikul byl 18 mm. Cyklus predtim se stimulaci Clostilbegytem ani tuk. Takze drzim palce. A ses ctvrta do party :D - vsechny budeme mit iui ve stejny cas. Ja na den presne jako ty- pokud budu mit dobry nalez ;) A taky myslim, ze ti to iui udelaji v patek, protoze v pondeli uz by mohlo byt pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
16.5.18 17:20

@Piiimiii ja uz jsem dostala injekci a dnes vecer budu pichat :-D a kam chodis do CARu, ze bychom pri cekani na IUI pokecali :-) ja chodim do ISCAR. no ja mela nekolikrat clostik a naposled se mi z nej akorat udelala cysta, ktera se nastesti vstrebala. :potlesk: nicmene pry mi vyvolal ovulaci, ale stejne se nezadarilo :zed: s tim, ze mi moje gyn. rekla, ze nemam ovulaci a dnes v CARu, ze podle HP ji mam… no tak snad nam to v patek vsem vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
16.5.18 17:21

@Piiimiii a co jsem se docetla tak nosifol a inofolic je to samé jen to ma jine názvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
16.5.18 18:05

Děvčata, tak v pátek ve dvě druhé kolo :lol:, dnes folik 16 mm, nic moc oproti minulému cyklusu, kdy byl také 11dc už kolem 20mm…zítra mám píchnout ovitrell v deset dopo :cert:. A prý v sobotu rupne, tak snad to zase nebude brzo. Prý by to bylo lepší v sobotu, ale mají plno…no uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
16.5.18 18:12

@if666
Vítej :mavam: :mavam:. To se tu hezky scházíme :potlesk:
Infolic a nosifol je to samé :palec:, já piju fertipronu, taky to samé, jen český výrobce a levnější. Má zkvalitnit jajce, prý dobré i pro PCO :kytka:
Doporučení jsem měla už od gyndaře a prý dávají i k ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.5.18 18:28

@if666 My jsme si vybrali Fakultku v Olomouci ;) Aspon, ze ta cysta se ti vstrebala. Jsem zvedava jak dlouho nechaji Clostilbegyt jist me- nekde jsem cetla, ze se uziva max pulroku. Ja jsem si posledne chtela overit ovulaci testy, ale zjistila jsem, ze spatne odebiram vzorek (no jo, neprecetla jsem si poradne navod :D ). Tak snad aspon tento mesic se otestuju ;)
@Lucylooo To v mem CAR o vikendu ani iui neprovadeji. Me posledne pichli Ovitrelle a udelali iui v jeden den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
16.5.18 18:30

No ja sem byla dnes vazne prekvapena kdyz mi rekla ze v patek na to vlitneme :-) a prijde mi teda husty, ze by ten nosifol zabral po 6 dnech uzivani :-O no ale co, cim driv tim lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
16.5.18 18:35

@Piiimiii no ja ho brala tri cykli po sobe pak jeden cyklus pauza a pak jeste jeden cyklus… a vysledek byla ta cysta, tak mi gyn. rekla, ze to nema smysl, ze na to telo reauguje cystou a poslala me do CARu. a cetla jsem, ze by se mel brat tri cykli pak pauza na tri cykli a pak zase nasadit na tri cykli. a kdyz nezabere tak dalsi uzivani nema smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
17.5.18 08:36

@if666 @Lucylooo skvělé zprávy, budu vám v pátek moc drřet pěsti :palec:

jinak, já po prvním Clostylu měla taky cystu, bohužel se ale nevstřebala ani za 3 měsíce, takže jsem stejně musela na laparoskopii, aby ji odstranily a 3 měsíce zbytečně v tahu :roll: měla jsem sice strach, že mi budou muset sebrat celý vaječník, že to bude nádor, protože jeden už kvůli tomu nemám, ale naštěstí to dobře dopadlo :) Clostyl mi pak zase nasadili a od té doby žádná cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
17.5.18 11:30

Pěkné dopoledne děvčata :),. tak Ovitrelle 250 mikrogramů je ve mě a děj se zítra vůle boží! Jsem zvědavá, jestli folík doroste a rupne, i kdyby měl třeba jen 18 mm? Zkušenosti? :)
@if666 moc ti také zítra držím palce :palec:
@Pedrrita @if666 @Piiimiii holky s tím Clostylem, já ho brala loni 2 cykly, nežádoucí účinky jsem tedy pocítila jako prase, při užívání 1-0-1, motání hlavy, dvojí vidění, návaly (bylo 35 stupnů a do toho návaly), přírůstek na váze 5 kg (nezbavila jsem se toho do teď), šílený bolesti vaječníků, nemohla jsem ani dosednout…a výsledek jeden folík a prd z toho. Prý se smí fakt užívat jen 6× za život (6 cyklů), jsou z toho prokazatelně rakoviny :-(.
Pokud si ho necháte dát, nenechte se odbýt, chodte na folikulometrii, hrozí hyperstimulák, cysty a není to vůbec sranda. Můj doktor mě na to upozornil, a také je z toho více dvojčátek :). Pokud by vám dorostlo folíků moc, tak také pozor, aby z toho nebylo 3 a více dětí, pak redukce a další starosti…
@Piiimiii u nás v CARu mají otevřeno i v sobotu do 13 hod, holt ale prý laboratoř už měla plno, takže to dal na pátek, ale říkal, že sobota by byla lepší, no tak ted už jen doufat, že to mršky vydrží! :mrgreen:
K tomu nosifolu, fertiproně, infolicu - ted jsem na to přes svátky prděla, nevzala jsem si je s sebou na chalupu - a? minule byl folík už přes 20 mm, takže asi to spojitost má. Ted to do sebe dávám 2× denně dle doporučení a doufám, že doroste…má se to brát od 1DC, kdy se začínají zase klubat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
17.5.18 11:38

@Janika35
@pajula24
@Shinky90
@Naty9
@Salazaret
Co vy, jak jste na tom? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
17.5.18 11:42

@Lucylooo Dnes další TT a pořád nic… a asi mám PMS a dost silné… bolí mě vaječník pravý a šíleně moc… takže to asi nevyšlo :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
17.5.18 12:05

No ja moc dekuju a taky vam holky drzim palce :hug: doufam, ze se nam to vsem zadari a nakonci mesice si tu budeme stezovat jak nas boli zada, je nam nazvraceni a podobne :-D ja jeste porad nemuzu vstrebat jakej to byl u me fofr… minule pondeli prvni konzultace v CARu, v utery vecer se dostavila MS, ve ctvrtek na krev, vcera kontrola a vecer pichnuti oviterellu no a zitra IUI 8o proste mi to porad nejak nedochazi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
17.5.18 12:30

@Salazaret sakra, ale třeba není nic ještě ztraceno :nevim:? Uvidíš, případně hlavu vzhůru a pozitivně do dalšího měsíce! :hug:
Tak to vypadá, že zatím se povedlo jen Hanulce…:-), ale dobré je, že někomu aspon ano :hug:
Drž se :*, kdy „nečekáš“ měsíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital