Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucylooo Ja taky negativni, jsme v tom spolu
Ale jak rikam, podle me je u me brzy. Dalsi test za tyden, pokud tedy nedorazi menses. A pokud teda tehotna fakt nejsem, tak si preju at dorazi co nejdriv a my muzeme jit do dalsiho pokusu
Chtela bych do leta stihnout iui jeste dvakrat.
@Piiimiii @Lucylooo Moc děkuji ![]()
A @Piiimiii Tobě to jak dopadlo? Vidím, že jste měly v plánu testovat… ![]()
@Piiimiii asi je ještě brzo, možná i u mě
, jestli to bude tak, jak jsem si myslela, že ovu byla až v pondělí…tak prodloužený víkend rozhodne ![]()
Pevné nervy ![]()
A přesně, jak říkáš, jestli má přijít tetka, tak ať je to co nejdřív, ať se můžeme těšit na další pokus ![]()
@Shinky90 Ja negativni. Testovat budu zase za tyden. No a co ty- jaky jsi z toho mela pocit? Me to poprve prislo takove divne
Priste uz aspon budu vedet co a jak ![]()
@Lucylooo Ja ty nervy nastesti nemam a tenhle prodlouzeny vikend ani nebudu mit- mame akci s kolegy. Hory, wellness a alkohol- vrazedna kombinace
Ja doufam, ze nebudu muset na vyvolavacku a zase dlouho cekat. ![]()
@Piiimiii Tak to mě mrzí, teď tedy vydržíš týden a uvidíš, jo?
Budu držet pěsti!!!
Já musím říct, že to byla opravdová rychlovka, vůbec to ani nebolelo, dneska jdu na druhé kolo, dělají to vždy 2× v jednom měsíci. A musím říct, že se s tím tak trochu vyrovnávám po psychické stránce.
Jsem samozřejmě ráda za všechny možnosti, které holkám pomohou k vysněnému miminku, ale stejně je to tak šíleně nefér, co někdo musí podstoupit, aby se miminka dočkal…
Tak nějak s tím pořád vnitřně bojuju, že to nešlo přirozeně. ![]()
Já nikdy takhle na psaní někam moc nebyla. Ale… za pár týdnů mi je třicet let. Dva dny před třicítkou budu vdaná paní. A už se na ten okamžik neskutečně moc těšíme.
Ale teď ve čtvrtek 3. května jsem podstoupila první IUI a den předtím jsem dostala injekci Ovitrelle. Folykulek byl jeden v den IUI měl 21,7. A podle ovu bolestí k ní došlo ten večer.
Jestli jsem nervózní? Ano. I ne. Jen tak jsme si den po Ovu udělala těhu test, jen jsem chtěla zjistit kolik hormonu ještě v těle je. Byli dvě čárky. Přece jenom každá ví co tyhle injekce obsahují. Další TT jsem si udělala včera a už byl negativní. Odpovídá tomu i chování těla. (Byla jsem hooodně žádoucí)
Tak na další testík počkám na 14ctý den po Ovu a tím je myslím 17ctého tohohle měsíce. Pár dní před naší svatbou ![]()
Byl by to krásný dáreček.
Jen mám na Vás co IUI podstoupili… od druhého dne po Ovu mám neskutečně citlivé bradavky. Nemůžu nsit ani trička. (Doma na nahato)Když jdu ven utrpení. A od té doby mám divný bolesti, spíš dost silný tlak v břiše. Přesunulo se to z pravého vaječníku doprostřed.
A nebo… nesnáším mlíko. Samotné. Jen do kafe… a včera jsem vypila půl krabice. Hodně věcí mi nechutná a jsem neskutečně unavená.
Může to být těhu? Nebo ještě ty hormony?
Děkuji!
A všem ženám přeji úspěch v tomhle snažení ![]()
![]()
Příspěvek upraven 08.05.18 v 18:43
@Shinky90 Tyyy jo- iui 2× v jednom cyklu? Ja mam tedy zkusenost, ze jen jednou. Taky me mrzi, ze to nejde prirozene- ale porad zatim lepsi iui nez ivf. A porad lepsi ivf nez zivot bez vlastnich deti. A porad lepsi adopce nez zivot bez jakychkoliv deti. Jinak ja tedy v patek testovat nemusim- dnes jsem to dostala. Takze zitra volam ke sve doktorce, objednam se na ultrazvuk na 11. den (pristi patek), domluvim si v praci volno a budu doufat, ze bude vysledek opet takovy, aby se dalo provest iui.
@Salazaret S priznaky ti neporadim, ale drzim palce v uspesny konec. Jen ja bych asi pockala s tim iui az po svem velkem dni- abych si ho uzila se vsim vsudy- ale je to jen muj nazor a postoj ![]()
@Piiimiii píše:
@Shinky90 Tyyy jo- iui 2× v jednom cyklu? Ja mam tedy zkusenost, ze jen jednou. Taky me mrzi, ze to nejde prirozene- ale porad zatim lepsi iui nez ivf. A porad lepsi ivf nez zivot bez vlastnich deti. A porad lepsi adopce nez zivot bez jakychkoliv deti. Jinak ja tedy v patek testovat nemusim- dnes jsem to dostala. Takze zitra volam ke sve doktorce, objednam se na ultrazvuk na 11. den (pristi patek), domluvim si v praci volno a budu doufat, ze bude vysledek opet takovy, aby se dalo provest iui.
@Salazaret S priznaky ti neporadim, ale drzim palce v uspesny konec. Jen ja bych asi pockala s tim iui az po svem velkem dni- abych si ho uzila se vsim vsudy- ale je to jen muj nazor a postoj
No my taky nečekali že to půjde už tenhle měsíc. Počítala jsem až ten další, ale v Ostravě jsou prostě úžasní. Doktor vtipný a hodný. Je tam taková super atmosféra.
Můj skoro manžel tam byl vždy semnou a vždy čekal. I když jsme tam třeba byli i 4 h.
Já byla poprvé a jen jednou IUI. A to právě minulý čtvrtek. Teď čekám a přemýšlím, kdy začít s testíky… jéž by to šlo hned.
Mám jich nachystaných 18 kusů ![]()
@Salazaret Idealne testovat az po dvou tydnech od IUI- to jsem se docetla tady- to uz by melo Ovitrelle byt z tela uplne pryc a nebudes teda mit falesne pozitivni vysledky. Samozrejme, ze jeste jistejsi je to pripadne v den vynechane menses. Ale s mymi cykly nikdy nevim, kdy ma prijit. Kam v Ostrave chodis? Ja mam teda Ostravu taky bliz, ale vybrala jsem si FN Olomouc- taky jsem tam moc spokojena.
@Piiimiii
Já byla v Gyn Centru v Ostravě jak je kousek Sýkorák. Fakt to mám nejblíž. Nechci dojíždět někam moc daleko.
Jo jo 14 dní mám právě toho sedmáctého tenhle měsíc.
Tak uvidíme. Ale to břicho mě fakt bolí pořád. V noci i když ležím, sedím… chodím
Ale není to nějak jakože moc. Ale spíš je to divný no… Asi ještě ty hormony ![]()
Ahoj holky, tak jak jsem čekala, tak se stalo, a to hned v neděli. Takže to nevyšlo…
. Uvidíme, co dál. Manžel si od toho chce odpočinout, já v depresi ![]()
@Piiimiii tak doufám, že sis to užila, a hlavně, že se snad i přes to všechno se povedlo a nebo přijde ms brzo, ty vyvolávačky jsou pro mě peklo a vše se pak protahuje ![]()
Ahoj holky, drze se k Vám vetřu, jestli nevadí ![]()
já jsem po druhém IUI 27.4., byl to 11 den cyklu, po Ovitrelle. Testovat mám v neděli, alena nervy jsem samozřejmě už teď. Ani radši doma nemám testy