IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2462
18.5.18 14:04

@if666 No já třeba ten 13 den u IUI měla foli docela velký přes 21 určo :) A podle bolestí k ovu došlo ten večer… ale nějak cítím že to nevyšlo. A všem tady přeji aby to konečně vyšlo! A já mám ještě 5 dní do ms… tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 14:19

A já to zakřikla :mrgreen:, sedím stále v čekárně 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 15:10

@Lucylooo
Tak ja sla temer na minutu presne.
Ale normalne kdyz jsem odchazela z CARu tak asi tak na 1-2minuty jsem citila takovou tupou bolest na prave strane v podbrisku :? A tam je podle Dr. ten folik… Myslite ze to bylo tim, ze prasknul? Nikdy jsem necitila ovulaci, takze jsem trochu zmatena :roll: a Dr. rikala ze by mel behem 2 hodin prdnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 15:13

@Salazaret no ja bych nehazela flintu do zita ;-) pockej a uvidis vsak ono to nejak dopadne :hug: nejhorsi je, ze ta hlava to srotuje porad dokola at chces nebo ne :roll: :think: musime byt proste silne, trpelive a optimisticke no a sem tam si poplakat a dostat to ze sebe ven :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 15:37

Už jsem doma a pěkně s peřinou u tv a zkusím zaspat…;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 15:41

@Lucylooo ja uz jsem se taky nemusela vracet do prace :-) vse jsem si udelala rano… a ted uz taky lezim v posteli a čučím na pratele :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 15:41

@if666 to vypadá dobře! To bude ovu :lol:. Mě ultrazvuk nedělají, prý se v den iui nedělá :nevim:…takže vím prd, jak to s folikem vypadá…kostky jsou vrženy :cert:
A teď jen čekat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
18.5.18 15:48

@Lucylooo Nedělají? Mě ultrazvuk dělali aby věděli jak velký foli je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 15:49

@Lucylooo me prave taky rekla ze se ultrazvuk nedela v den IUI, ale tim ze je to moje prvni tak ze mi ho udela :) no ja jsem presvedcena ze tam nahore nam to nekdo vse pekne planuje a nasmerovava nas na urcite cesty :andel: a my jsme presvedceni o tom, ze letos nas vyslali cestou s ocekavanim šesteho clena nasi smecky :dance: ( ja, pritel a nasi tri hafani ) a tak fazolka bude šesty clen :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 18:14

@Salazaret no nedělají v den IUI, naposledy jsem byla ve středu a ani příští týden mi jej neudělají, protože to pojištovna neplatí nebo co. Jako, že bych si vyčerpala počet ultrazvuků, co proplácí, taky nechápu :think:. To jako vědí, kolikrát ten ultrazvuk doktor zastrčí nebo co :nevim: :pocitac:?
A za IUI doplácím 500 Kč za ten katetr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 18:16

@if666 taky tu ted odpočíváme s naší hafankou na gauči :oops:
Divný je, že mě dneska ani nebolí to břicho, jako posledně po tom zákroku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
18.5.18 18:18

@Lucylooo Tak to máš fakt mazec! Já doplácím jen 50 korun za injekci, nebo za tu IUI ale to platím i na gyndě za ten něco… ale aby omezovali ultrazvuk je mazc. Já byla na podzim u svého gyndaře každý měsíc i 3× na vlastní žádost a nikdy jsem nic neplatila… Kde chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 18:24

@Lucylooo tak ja jsem teda nic neplatila… a prijde mi divny, ze by clovek mel urcity množství ultrazvuku :think: no asi jinej kraj, jinej mrav… no a ja jsem si ted dala kasnou hodinku spanku a ted musim jit varit veceri :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.5.18 19:01

@Salazaret @if666 holky chodím do CAR do Gestu v Praze. Za Ovitrelle jsem nic neplatila. 500 Kč prý za katetr, nově od dubna prý :nevim: - je možný, že je to pojištovnou? Mám OZP…
Také jsem jsi hodinku a půl pospala a ted dělám knedlíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
18.5.18 19:04

@Lucylooo ja chodim do Iscare a mam VZP a rikali mi, ze vse hradi pojistovna. akorat jsem doplacele necelou 100,– za Utrogestan. Me ceka jasminova rejze se syrovou omackou a vepřove medailonky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí