Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VeroNika666 To cekani je vzdycky brutalni.
Mrzi me, co se ti prihodilo
Pro nas je ale strasne pozitivni, ze ti druhe iui vyslo
Me ceka zitra ![]()
No musim vam teda rict holky, ze jsem nejak nezvykle klidna na to co me zitra ceka… obvykle staci sebemensi vec a ja nemuzu usnout natoz pak dospat. a dnes jsem uplne v pohode
to je urcite dobre znameni, ze nam to vsem vyjde ![]()
Dobré ránko ![]()
tak ještě jednou všem hodně štěstí, ať vám to dneska vyjde!
@Salazaret Jé a můžu poprosit o info kde?
Jinak jsem taky po první a pryč jich mám cca 7.
Všechny nekompromisně s jednou čárkou.
![]()
@Piiimiii Ano, a dneska ráno taky.
Ale nevzdávám to, oficiální termín MS je zítra. ![]()
Holky, taky na vás dneska myslím, ať to odsejpá a hlavně, ať je to už poslední IUI ![]()
@Shinky90 Na wish.com, sice přijdou až z číny ale fungují dobře a je to levnější než v lékárně mají tam hodně druhů. I ovu a podobně
Tak nasi pulci uz se pekne zpracovávají a ve 13:40 pěkně zaplujou tam kam mají ![]()
holky moc drzim palce aby to dnes vyslo a myslim na vas ![]()
@Pedrrita
… no jo, nesmíme se složit s neúspěchu. Měla jsem jen injekci na ovulaci a potom po IUI utrogestan. Manžel má dost špatné spermio, takže doktorka nám řekla, že to zkusíme tak aby se neřeklo, ale že se máme připravit na IVF… no a ono to vyšlo, určitě to vyjde znovu ![]()
@if666 @Piiimiii tři grácie jdou na to
, holky i vám hodně štěstí a budeme v tom čekání spolu, který DC jste? Já jsem 13DC. A jdu na to v 13:50
, o deset min později než iffffff ![]()
@VeroNika666 vítej u nás, je smutné, co se ti přihodilo, ale dobré na tom je, že víš, že to funguje! Musíme pozitivně
![]()
@Lucylooo ja jsem 10DC
no ja si myslim ze na to pujdu o chvilku pozdeji pac tam vzdy dlouho cekam.. takze to treba vyjde tak ze v tom budeme na minutu stejne
holky dneska to proste vyjde to cejtim v kostech ![]()