Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dnec 12 den a nic se neobjevilo…
Uvidíme za pár dní, ale moc tomu nefandím…
@Pedrrita : No my máme svatbu 1.6 ![]()
@Salazaret tak to máte za pár ![]()
Jinak, dovoluji si radu, ačkoliv se za úplnýho experta nepovažuju a dost možná už to budete vědět, ale podle všeho sice Clostyl působí dobře na tvorbu folikulů a vajíček, ale na druhou stranu nějak brání pořádnýmu růstu děložní sliznice, takže doporučení - od 1DC do IUI se prolývat kontryhelem ![]()
Ahooooj holky, to mě mrzí, že nikomu to zatím nevyšlo…ale tak jsme na začátku a snad o to větší pak bude radost. Já špiním od menstruace pořád, nevím, co to zase mám
, normálně se mi to neděje!
Jako naschvál, když jdu ve středu na ultrazvuk se podívat na jajca, že?
…
Víkend byl tak nějak nijaký, ale uteklo to
…
Krásné ráno dámy ![]()
tak nejhorší hormonální bouře je pryč a těším se na 3. pokus. Teď už to prostě musí vyjít. 10DC na UTZ a když to půjde jako u těch dvou předchozích, tak 11DC IUI, což je příští středu.
Jak to máte naplánovaný vy?
@Salazaret Je fajn, ze mas myslenky na neco jineho
Navic tak krasneho jako je svatba
Ja se taky snazim na to nemyslet- on ten cas utika porad stejne a kdyz si zamestnam hlavu tak se ani nestacim divit a je tady dalsi pokus.
@Pedrrita Jasne ze to vyjde
Nas ceka (doufam) tento patek 2. iui- bude zalezet, co mi zjisti na ultrazvuku samozrejme. Minule jsem byla 10. den a folikul 18 mm, ted pujdu 11. den cyklu, tak doufam, ze bude jeste vetsi
A dekuji za tip na ten kontryhel- nevedela jsem (nebo jsem to nejak zapomnela), ze clostilbegyt snizuje sliznici, takze jsem vcera koupila cajicek a zacala ho popijet. Sice ho budu tento cyklus pit jen par dni (ne od 1. dne cyklu), ale rikam si, ze porad lepsi nez nic ![]()
@Lucylooo Tak aspon hned muzes na prohlidce rict, ze mas takovy problem ![]()
Holky v kvetnu v mesici lasky nam to proste musi vyjit
Uz bych se chtela zacit tesit taky na neco jineho nez na behani po vysetrenich a doktorech (ted z nich mam radost, protoze se aspon neco deje
). Jinak ja mela vikend pohodovy a plny zazitku, takze parada. Ted se jenom trikrat vyspim (pocitam to jak dite, ktere se nemuze dockat Vanoc
) a prijde dalsi den D- jsem na vysledek zvedava ![]()
@Piiimiii Ano ano. Myšlenek na něco jiného mám fakt hodně. Svatba se opravdu blíží až moc rychle a ještě nám nedorazily kostýmy a šaty. Máme ji ve stylu Anime a seriálu Pána času a Pána Prstenů ![]()
No ale každý den se budím se zvláštním pocitem… v noci mě bolelo břicho jako asi pms? Já totiž nikdy žádné neměla tak fakt nevím… u mě to vždy přišlo nějak nenápadně a břicho mě bolelo až v den ms. A to fakt hodně… mám nafouklé břicho a pořád hlad. Ale nepříčítám to těhotenství. Čajík jdu koupit dnes. Jedu k neurologovi na vyšetření tak to vezmu po cestě. Podle kalendáře mám ms dostat za 7 dní a dnes je 12 den po IUI a po ovu a celkem 26 den cyklu. Já mám normálně cyklus 33-36 dní ![]()
Je na mě hodně špatné že jakoby… nemám strach? Nebo že se netěším? Možná se bojím těšim moc. Možná to beru jak to je… hlavně člověk nesmí stresovat. To je na tělo to nejhorší.
Všem ženám tady přeji mnoho úspěchů a ať se brzy dočkají dvou čárek
A vysněného miminka ![]()
A ještě jedna věc… prý na plánování miminka je dobrý čaj z Maliníku. Ale nesmí se už v těhu až ke konci… já ho zkoušela a zdálo se mi to lepší. I ta sliznice a výtok při ovu i když ovu nebylo… divný, ale prý je ten čaj hodně dobrý
![]()
@Salazaret
„Je na mě hodně špatné že jakoby… nemám strach? Nebo že se netěším?“
Moc nechapu na co se ptas ![]()
Jako asi az casem uvidis, co vsechny ty priznaky byly zac
Nemuze to byt jen nervozita ze svatby? Ja treba jednou nemela menzes 90 dni. Ten 90. den jsem mela velky a dulezity den v praci- a jak na potvoru jsem to samozrejme dostala ![]()
@Salazaret Taky jsem úplně nepochopila, jestli myslíš, že bys měla mít strach ze svatby, nebo miminka ![]()
@Piiimiii ahoooj, zítra jdu na ultrazvuk, tak písnu, co nového a na kdy se to pochystá, doufám, že tam něco bude. Špinění ustává, tak snad ![]()
@Salazaret já měla svatbu loni také v květnu, tak aspon ti to vše krásně uteče a je pořád se na co těšit! ![]()
@Pedrrita a kdy ty půjdeš na ultrazvuk? Ve 3tí IUI se vkládá největší úspěch, tak to prostě vyjde ![]()
ženy zítra se ozvu, jak to se mnou vypadá ![]()
@Lucylooo tak budu moc držet pěsti, ať se vajíčka urodí
Dej pak vědět
Já jdu na UTZ příští úterý (10DC) a jestli to bude jako už dvakrát tak si hned píchnu Ovitrelle a ve středu IUI
@Piiimiii Já to myslela na miminko. Těšívala jsem se víc. A strašně jsem to prožívala… každý měsíc přišlo ms a já probrečela tři dny…
Teď to je jiné. Možná je to tím, že mám konečně někoho s kým tohle můžu prožívat. Který mě podrží. A který mi dodává potřebný klid.
Ale na svatbu nejsem taky nervozní. Prostě jak to bude tak to bude
A jsme jen lidé a ne vše může být dokonalé a perfektní. A tak to ani nechci ![]()
@Lucylooo Tesim se na pozitivni informace ![]()
@Pedrrita To je super, ze to mame my tri skoro ve stejny cas (s rozdilem ani ne tyden
). Pak zalozime novou skupinku- Unornaci 2019
![]()
@Salazaret Tak podle me to je prave prima, ze miminko az tak moc neresis. Obecne je podle me mnohem lepsi se netesit a nic neocekavat- clovek pak nemuze byt zklamany
A co se tyka svatby- myslim si, ze to je idealni pristup- melo by to byt o vas dvou a jak jsi napsala nic neni perfektni a dokonale, ale za to je vsechno aspon originalni ![]()
Dobré ráno,
@Piiimiii tu skupinku beru, pozvolna se všechny přesuneme ![]()
@Salazaret mě se tvůj přístup ke svatbě líbí, určitě to bude originální
Když řešíte kostýmy a tak, tak to bude asi svatba ve většim, že?
@Lucylooo držíme palce a napjatě čekáme ![]()
Holky díky za podporu, je to dneska trochu uplakané to počasí tady v Praze
, ale já jsem zvědavá a docela se tam i těším
. Jsem bez stimulace, tak snad jedno tam bude ![]()
@Piiimiii dobrý nápad s tou skupinou na únor
, kéééééééž by!
Zdravim holky tak dnes na kontrole mi dr. rekla, ze podle krve vse ok az na to ze mam malo vajicek a ze je zapotřebí s tim hned neco zacit delat… od minuleho patku jsem zacla brat nosifol tablety a dnes 8 DC mi dr. rekla ze v patek bude IUI, ze tam je hezky narostly folikul. Tak jsem z toho pekne prekvapena, ze uz 8 DC
myslite ze by to mohlo byt i tim nosifolem???