IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
9.5.18 13:58

@Lucylooo Dekuji, uzila jsem si to neskutecne, hlava mohla po dlouhe dobe vypnout ;) Ta tepla voda v termalech zapusobila a ja to vcera dostala, takze startujeme novy IUI pokus. Od zitrka do sedmeho dne Clostilbegyt, do toho piju porad Inofolic a jednou denne jim tabletku kyseliny listove. Dneska jsem se objednala na pristi patek na folikulometrii a zaridila si volno v praci- kdyby to nahodou zase vyslo a nejaky folikul tam byl, tak abych to nemusela v praci jako posledne resit z minuty na minutu. Druhemu pokusu hodne verim, navic je kveten- lasky cas, to by bylo aby nebylo ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.5.18 14:12

@Salazaret No vsechny me „tehotenske“ priznaky byly nakonec premenstruacni ;) Takze jim uz moc neverim. Navic jsem si diky Ovitrelle vyzkousela, jak bude me telo reagovat alespon na zacatku na hcg- a zadnou zmenu jsem tedy nepostrehla.
@Pedrrita To je nejlepsi nemit testy vubec doma ;) A navic, nedele je uz za chvilku ;) Budu ti moc drzet palce.
@Lucylooo Ta tvoje deprese me mrzi. Ktery vas pokus to byl? Asi bych tezce nesla, kdyby chtel pritel pauzu :roll: Ale na druhou stranu ho chapu- je to ubijejici. Jsme tu pro tebe, kdyby neco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.5.18 14:36

@Lucylooo @Piiimiii děkuju, taky vám budu držet pěsti!
Mně sestřička v CARu taky říkala, že teď mají těhotných spoustu, prostě jaro, no :-)
Jinak, uvažujete už i o IVF? Já si říkám, že když to teď nevyjde, už to asi budu u doktorky prosazovat…
@Lucylooo jak dlouho už se snažíte, že si od toho chce manžel odpočinout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
9.5.18 14:40

@Piiimiii ahoooj, děkuji za podporu. Byl to můj první pokus. Manžel si chce dát pauzu, nevím, na jak dlouho, ale já jsem z toho špatná a nevím :nevim:, co dělat. Nutit ho nemohu :zed:. Já trochu plaším, za necelý měsíc budu o rok starší a to číslo mě děsí - 36. ;) Ale z tebe mám radost, tak aspoň si nemusela na tu vyvolávačku a tenhle víkend sis užila, ono je i to důležité :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.5.18 19:52

@Lucylooo Presne- je pro me dulezite neprestat i normalne zit ;) Ale taky je pro me dulezite se neprestat snazit. Jak dlouho celkem se tedy snazite? Nutit ho urcite nenut, to by se seknul jeste vic. Ale urcite byste si o tom meli popovidat a hlavne ty bys mu mela rict, co pro tebe ta pauza znamena. Asi kazda se bojime nejakeho cisla- u me je to ted blizici se 30 takze ti uplne rozumim! Ja jsem presvedcena, ze nam to v kvetnu proste vyjde :lol:
@Pedrrita Ohledne IVF to mam nastaveno takto- radeji iui nez ivf--- radeji ivf nez zivot bez vlastniho ditete---radeji adopce nez zivoz bez deti uplne. Takze ja pro to udelam vse. Ale nejradeji bych byla, kdyby se nam to podarilo pouze s iui pripadne i prirozene v nejakem cyklu, kdy vynechame snazeni pod odbornym dohledem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
9.5.18 20:25

Dotaz

Můžu mít na Vás dotázek? Je to sedm dní od IUI a od večerní ovu… a dnes mě trápí silné bolesti podbřišku. Celou dobu to byl jen tlak… ale dnes to fakt bolí fest. Mám 20 den cyklu… může to být uhnizďování a nebo jen hodně silné PMS kvůli ovitrelle? Jsem z toho zoufalá a prášky si opravdu brát nechci… kdybyc byla v tom aby se něco nestalo…
Děkuji za odpověď. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
10.5.18 07:29

@Salazaret Ahoj, bohužel, moc Ti asi nepomůžu, protože podle mě by to mohlo být obojí. Já nikdy žádnou takovou reakci na Ovitrelle neměla, ale každá jsme jiná… uhnizďování by asi časově odpovídat mohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
10.5.18 08:07

Děvčata, moc vám držím palečky :-) na začátku diskuze jsem tu v tom byla sama, ale už vím jak to dopadlo… zadařilo se nám po prvním IUI, nyní jsem v 11 týdnu.
Stimulaci jsem měla Ovitrellem, po něm mě břicho bolelo opravdu krutě, dál pak den po IUI nasazený utrogestan, ten užívám dodnes. Test jsem měla slabě pozitivní už 10 den po IUI - byl tam duch, 12 den už byla čárka viditelná i pro partnera, šla jsem současně na krev a 12 den bylo HCG 87.
Držte se, přeji pevné nervy a stejně hezký výsledek, jako máme my v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
10.5.18 08:16

@Hanulka2016 To je krásné a moc gratuluji! Mě třeba utrogestan nenapsal, mě krevní testy na hormony a vše vyšlo překrásně. Jen mám problém s vajíčky. Nechcou ven :D
Ale proč odepisuji. Mám přesne stejné příznaky! Od druhého dne po ovulaci… a včera tak moc šílené bolesti. Někdy se stupňují a prostě takový šílený tlak… začalo to v pravé straně kde byl folykul a pak se to přesunulo doprostřed…
Tak třeba se to povedlo a já budu snad nejšťatsnější :) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
10.5.18 09:49

@Salazaret moc drzim palce. Me hormony take vysli dobre, pichala jsem i tak ten nejslabsi ovitrelle. Vsude maji jine postupy.
Jak dlouho mas po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
10.5.18 09:53

@Hanulka2016 Já byla úplně poprvé a ani jsem nečekala že to bude už tenhle měsíc 3 týdny před svatbou :) Ale vyšlo to fajn. Mě to píchali přímo v gyn centru. A podle bolestí začala ovu druhý den v podvečer :) a IUI bylo ten druhý den po injekci ve dvě hodiny. Takže se to třeba fakt povedlo. Ale nějak pořád mám pochyby že zrovna u prvního by to vyšlo…
A jinak já byla minulý týden ve čtvrtek. Takže týden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
10.5.18 10:07

@Salazaret tak bych v pondeli zasla na krev, budes mit jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.5.18 12:22

@Hanulka2016 Tak to moc gratuluji :potlesk: Tehotenstvi probiha v poradku? Nam teda prvni pokus nevysel, vice verim tomu druhemu, ktery nas ceka (doufam) pristi tyden- samozrejme bude zalezet na vysledku folikulometri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.5.18 13:28

@Hanulka2016 také moc gratuluji, to jsou dobré zprávy, pozitivní, ty my tu potřebujeme :-)))). Tak hlavně, at vše pokračuje v pořádku :srdce::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.5.18 13:44

@Piiimiii tak dobrá zpráva, příští středu jdu nakonec na ultrazvuk, manžel viděl, jak jsem smutná, a tak se pauza nekoná :dance: :dance: :dance:
Tak jsem moc moc ráda :lol:. Na prvním IUI jsem byla bez pregnylu, clostylu i utrouše. Tak nevím, zda aspon lépe načasovat tu ovulku? První pokus mi přišel takový pokus-omyl, asi trochu zbytečné. Nechci marnit čas a stresovat jak sebe, tak manžela. Snažíme se 2,5 roku, manžel má línější spermie. Já bych měla být ok, ale genetiku nám nedělali. HP mám prý ok, průchodnost vejcovodů také ok. Tak nevím :nevim:
Loni jsem měla clostyl 1-0-1, jeden folík, pregnyl a nic. Dva cykly…
Je to s náma záhada… co jsi podstoupila za vyšetření ty? V CARu jsme od ledna. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí