Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucylooo Podle kalendáře za pět dní. Mám cyklus cca 33-36 dní… Tak uvidíme. Ale mám nakoupený čaj z Maliníku (je dobrý na plánování) potom čajík z Kontryhelu a mám i Kotvičník, ale u něj si nejsem jistá… v lékarně mi dala blbej čaj protože jsem nevěděla přesný název. Taky beru kyselinu listovou a od neurologa jsem dostala i řádnou dávku hořčíku. Takže myslím, že pro to děláme oba dost ![]()
No já si třeba myslím, že u mě je už jisté že nic… dnes je 28 den a nějak to vím no… Ale naděje umírá poslední ![]()
![]()
Holky myslite, ze ma vyznam delat si ovu test kdyz jsem si vcera vecer pichala oviretelle? bojim se aby nezkresloval vysledek…
chci si ho udelat jen pro poradek a ze zvedavosti jestli vazne ta ovu je ![]()
@Lucylooo Ahojky, já mám termín MS v sobotu, tak jsem teď jak na trní. Samozřejmě už jsem ráno zkoušela test, i když vím, že je to zbytečné, ale co kdyby náhodou…
![]()
Moc Ti držím pěsti, aby Ti to klaplo. ![]()
Ach jo, jak já hrozně nechci celé to podstupovat znovu. ![]()
Ahojte baby, vetřu se k vám do skupinky
. Mám za sebou dvě IUI, druhé úspěšné, bohužel přestalo být ve třetím měsíci srdíčko, naštěstí to odešlo samo, takže začínáme znovu. Teď čekáme a čekáme a jdeme na to… to je hrůza to čekání, že? ![]()
@VeroNika666 Ahoj, vítej
je mi líto, co Tě potkalo, ale dobře, že jdeš optimisticky do dalších pokusů
máš nějakou stimulaci?
@Shinky90 přesně proto testy doma nemám a kupuju až den předem.
A stejně mám pak cukání uděla test ještě večer ![]()
@if666 já bych to asi považovala ža zbytečný, dělat ovu test po ovitrele, těžko říct, jak na to zareaguje. Vím jen, že těhotrenský testy ovlivňuje.
Já jsem se tedy na testování ovu úplně vybodla když jsem začala stimulovat.
@Pedrrita ja se na ovu testy vyprdla uz davno, pac me to stalo takovych penez, že jsem si radsi koupila ovu mikroskop
no prdim na to, to si za ty kacky radsi koupim neco dobryho ![]()
@Pedrrita No a já právě nakoupila testy za super cenu, tak mám zásoby a neustále nutkání… ale ono je to hlavně tím, že je to první IUI, tak do něj vkládám moc naděje. Při druhém už se na to bláznivé testování asi vybodnu. ![]()
Tebe čeká příští týden třetí tedy, jo?
Budu moc držet pěsti! ![]()
@Shinky90 Já koupila 20 TT testů za 50kč… sice přišli až za tři týdny. Jsem po první IUI a mám jich 11 pryč…
@Salazaret tak to mu říkam zasoba
me ceka zitra prvni IUI a tak snad to dopadne
a tobe drzim palce aby to taky vyslo, preci jenom mas jeste cas nez dorazi MS…
@Lucylooo No tak pokud to zitra vyjde i me tak muzeme testovat spolu
Nacasovane to mas perfektne, mrsky vydrzi, uvidis ![]()
@Lucylooo @Piiimiii tak ja se k vam pridavam
budeme takova svata trojice a urcite nam to zitra vyjde ![]()
@if666 To je super, ze to slo u tebe tak rychle. Cloveku to vlije novou krev do zil
Ja jsem se taky chtela ujistit, ze ovu probehla, ale testy byly negativni
Akorat jsem si navod precetla az po pouziti a zjistila jsem, ze jsem je nedelala dobre
Tak jsem se na to taky vyprdla. Co se ma to se stane ![]()
@Salazaret Presne jak jsi psala- nadeje umira posledni, ale clovek to tak nejak vyciti, ze to nevyslo- ja to mela stejne
To telo to tak nejak vedelo ![]()