Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedrrita tak sup, sup, zadne loudání a pekne s pulcema tam kam patri ![]()
Prave jsem si vzpomnela na dalsi „babskou radu“ co jsem kdysi cetla tady na emiminu pro podporu zahnizdeni a to je ananas. Dzus, kompot, cerrstvej, to je jedno.
No co, zkusit se ma vsechno, asi do toho pujdu ![]()
@Pedrrita Jo to jsem taky cetla. Pred ovulkou grep a po ovulce na cca 5 dni ananas ( 1/4 ananasu denne ) ja ho nestihla koupit :-/
Tak jako chapete to, ze jsem se prave rozbrecela u Harryho Pottra…blbý prasky a jak s clovekem dokazou zamavat ![]()
Jo holky asi to bude tím čajem. Jak píšete. Mě totiž fakt nechutná a vařila jsem ho od minulého pátku do půl litrového. Ale vypít to bylo pro mě velmi namáhavé. A to já bylinky mám ráda! No a od pondělí jsem ten velkej pytel čaje vařila v malém hrnku. Čím méně tím míň na pití… a asi to byla t chyba… asi t hol t není čaj pro mě a zkusím jen ten z Maliníku. Ten je taky na podporu
![]()
Tak potvurky uz jsou kde maji byt a jeste jsme to samozrejme pojistili
v sobotu nasadit utrogestan a doufat a za 14 dni test. To bude zas dlouhy cekani
@if666 jo, to je asi jedinej vedlejsi priznak po prascich, kterej mam taky. Me rozbreci snad i reklama ![]()
@Pedrrita no tak paradicka, jen at se tam ty potvurky pekne zavrtaji
no hele, scena to byla dojemna, ale na to abych rvala jak zelva to nebylo
nicméně jsem na tebe tak intenzivne myslela az jsem ted vecer zjistila, ze mam citlivý bradavky jako když mam dostat MS
no doufejme, ze to je dobre znamení, ale na druhou stranu mi to prijde brzy 5 dni po IUI. a treba je to taky tema praskama
vsak ono to nejak dopadne ![]()
@if666 tak kdyz jsi ma me tak myslela, ze jsi prehlizela i priznaky, tak to musi vyjit ![]()
Jinak necjci kecat, ale mam dojem, ze k zahnizdovani dochazi tak od 3 dne po oplodneni, takze nejaky maly priznaky uz to teoreticky byt muzou…
@Pedrrita
hele vsude se pise, ze se uhnizduje 6- 8 den nekde pak ze mela // uz 7 den, no kdo se ma v tom potom vyznat ![]()
@if666 to je fakt informaci spousta, ale kazda jina. Radsi si to moc nepripoustet a cekat az na jistej test ![]()
@Pedrrita No vsak jo. Ja to nijak nehrotim a ani se no sleduju. Proste to dopadne tak jak ma ![]()
@Lucylooo @Pedrrita Tak jsem si udelala cvicny tt a ovitrell uz je fuc
tak a ted uz se jen modlit aby tam za tyden byli // ![]()
@if666 obdivuju, že máš nervy na tyhle cvičný testy ![]()
Já normálně neplaším, nebo aspoň nemyslím, že bych nějak bláznila, ale tyhle testy by mě asi rozhodili a pořád bych přemýšlela, jestli je to ještě z ovitrellu nebo není… a žralo by mě to ![]()
Jak už jsem tu jdnou psala, já radši většinou kupuju testy až den před testovánim, abych nebyla radši ani v pokušení (tentokrát je teda doma mám, ale to jen že jsem dělala v lékárně větší nákup, tak už jsem je vzala
)
A „tfuj tfuj tfuj“ pro štěstí ![]()