IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
23.5.18 12:46

@Pedrrita tak sup, sup, zadne loudání a pekne s pulcema tam kam patri :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.5.18 12:51

Prave jsem si vzpomnela na dalsi „babskou radu“ co jsem kdysi cetla tady na emiminu pro podporu zahnizdeni a to je ananas. Dzus, kompot, cerrstvej, to je jedno.
No co, zkusit se ma vsechno, asi do toho pujdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 13:07

@Pedrrita Jo to jsem taky cetla. Pred ovulkou grep a po ovulce na cca 5 dni ananas ( 1/4 ananasu denne ) ja ho nestihla koupit :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 14:01

@Pedrrita tak co, uz jsou mrsky tam kde maji byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 15:26

Tak jako chapete to, ze jsem se prave rozbrecela u Harryho Pottra…blbý prasky a jak s clovekem dokazou zamavat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
23.5.18 15:52

Jo holky asi to bude tím čajem. Jak píšete. Mě totiž fakt nechutná a vařila jsem ho od minulého pátku do půl litrového. Ale vypít to bylo pro mě velmi namáhavé. A to já bylinky mám ráda! No a od pondělí jsem ten velkej pytel čaje vařila v malém hrnku. Čím méně tím míň na pití… a asi to byla t chyba… asi t hol t není čaj pro mě a zkusím jen ten z Maliníku. Ten je taky na podporu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.5.18 20:56

Tak potvurky uz jsou kde maji byt a jeste jsme to samozrejme pojistili :dance: v sobotu nasadit utrogestan a doufat a za 14 dni test. To bude zas dlouhy cekani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.5.18 20:58

@if666 jo, to je asi jedinej vedlejsi priznak po prascich, kterej mam taky. Me rozbreci snad i reklama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 21:08

@Pedrrita no tak paradicka, jen at se tam ty potvurky pekne zavrtaji :-) no hele, scena to byla dojemna, ale na to abych rvala jak zelva to nebylo :-D nicméně jsem na tebe tak intenzivne myslela az jsem ted vecer zjistila, ze mam citlivý bradavky jako když mam dostat MS :think: no doufejme, ze to je dobre znamení, ale na druhou stranu mi to prijde brzy 5 dni po IUI. a treba je to taky tema praskama :lol: vsak ono to nejak dopadne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.5.18 21:47

@if666 tak kdyz jsi ma me tak myslela, ze jsi prehlizela i priznaky, tak to musi vyjit :lol:
Jinak necjci kecat, ale mam dojem, ze k zahnizdovani dochazi tak od 3 dne po oplodneni, takze nejaky maly priznaky uz to teoreticky byt muzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
23.5.18 21:56

@Pedrrita :potlesk: :hug: hele vsude se pise, ze se uhnizduje 6- 8 den nekde pak ze mela // uz 7 den, no kdo se ma v tom potom vyznat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 04:28

@if666 to je fakt informaci spousta, ale kazda jina. Radsi si to moc nepripoustet a cekat az na jistej test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 07:33

@Pedrrita No vsak jo. Ja to nijak nehrotim a ani se no sleduju. Proste to dopadne tak jak ma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 08:08

@Lucylooo @Pedrrita Tak jsem si udelala cvicny tt a ovitrell uz je fuc :potlesk: tak a ted uz se jen modlit aby tam za tyden byli // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 08:40

@if666 obdivuju, že máš nervy na tyhle cvičný testy :-)
Já normálně neplaším, nebo aspoň nemyslím, že bych nějak bláznila, ale tyhle testy by mě asi rozhodili a pořád bych přemýšlela, jestli je to ještě z ovitrellu nebo není… a žralo by mě to :mrgreen:
Jak už jsem tu jdnou psala, já radši většinou kupuju testy až den před testovánim, abych nebyla radši ani v pokušení (tentokrát je teda doma mám, ale to jen že jsem dělala v lékárně větší nákup, tak už jsem je vzala ;) )

A „tfuj tfuj tfuj“ pro štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital