IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
24.5.18 09:48

@Pedrrita moc dekuju za stesticko :hug: ja se dnes rano probudila a mela jsem pocit, ze by bylo dobre vedet jestli tam ten ovitrelle jeste je abych pak mela jistotu, ze jsou to ty prave //. Jinak jsem cely teden tak nejak v klidu, ale jak se blizi ten termin testovani na ostro, tak zacinam mit motylky v brise :oops: popravde receno kdyz jsem dnes videla jen jednu / tak v prvnim okamziku tak na 5 vterin zklamani, ale pak jsem se uklidnila, ze je jeste brzy a ze je dobre ze je jen jedna a ten ovitrelle je pryc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 09:51

@Pedrrita jinak jsem vcera v jine diskusi videla fotku od nejaky holciny a tam bylo minimalne tak 20 ks namacecich tt a pak jeden digitální… no z toho by me asi hrablo :zed: a prijde mi to uz takovy trochu prehnany :nevim: no, ale co kazda jsme nejaka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 10:11

@if666 jo, taky kolikrát zírám, kolik testů jsou schopný některý holky vyplácat a pak lovit duchy pod mikroskopem, prosvěcovat baterkou, někdo dokonce psal, že ty testy rozebírá (takový ty v plastovým pouzdře)… Já sice chápu to těšení a nervozitu atd, ale tohle už nemůže bejt zdravý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 10:17

@Pedrrita no me to taky prijde jako nemoc… a nekdo si je dokonce najepuje do sesitu jak tt tak ot a to uz mi prijde teda i nechutny 8o jak rikas, chapu je ze jsou nateseny a nedočkavý, ale nekdy je to uz moc… me by hlavne stvali ty vyhozeny penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
24.5.18 10:25

@if666 Já třeba TT koupila z číny. Vyšlo mě jich 20 kusů i s poštovným na nějakých 50 korun nebo něco přes. Což je krásný. Sice si člověk počká 3 týdny než to dorazí, ale já jsem spokojená. V lékárně bych za tolik dala vejlatu :D :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 10:32

@Salazaret jo tak to je vyhodnyj kauf :-D ale co kdyz si udelas jeden a budou tam //, co pak budes delat s tema dalsima 19 tt :-D to by se pak mohl testovat tvuj muz, jetsli treba taky neni v ocekavani ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
24.5.18 10:34

@if666 Tak si je nechám na příště nebo podaruji kamarádce :) Naštěstí testy se snad nekazí :) Ale je fakt že už jich mám asi jen deset… první měsíc to nevyšlo a já testovala jak šílená, ale spíš ne doslova šíleně ale s takovou nadějí… Teď vím, že to bylo špatně a prostě vydržet do termínu ms a basta :)
V úterý jdu na kontrolu a pak se uvidí kdy IUI. Ale spíš doufám ve čtvrtek… Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 10:35

@Salazaret to je super cena a zvlášť se vyplatí, když si je neuděláš všechny najednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.5.18 10:36

@Salazaret budeme moc držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 10:42

@Salazaret no tak to moc drzim palce aby bylo vse ok a vyslo ti to :-* hele ja mam pocit, ze tt i ot maji nejaky termin spotreby, ale jak dlouhy to nevim. no uplne jelepsi a idealni by bylo pouzit jen ten jeden a zbylých 9 podarovat te kamaradce :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 10:50

@Pedrrita @Salazaret @Piiimiii @Lucylooo hele holky a odkud vlastne jste a co delate za praci? teda pokud to neni tajemství :-D pamatuji si, ze Piiimiii je ucitelka, ze ano?
Ja jsem z Prahy a jsem cukrarka ve svem vlastnim království, za pár měsíců mi bude 31 a o fazolku se snažíme něco málo přes 1 a půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
24.5.18 10:54

@if666 No já jsem taky cukrářka! Ale bohužel jsem kvůli zdraví musela v lednu skončit po roce nemocenské… :( A s papírem od doktora bohužel práci ani sehnat nemůžu… snažím se ale mám tolik omezení :(
Já jsem jinak z Orlové, kousek od Ostravy. A snažíme se už skoro rok, ale řešit jsme to začali až teď. Je mi za týden a pár dní přesně 30.
snad ještě najdu práci a budu moct dát myšlenky jinam :) Bylo by to fajn. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 11:01

@Salazaret jeee tak to je náhodička :-) no vidíš, kdyby jsi bydlela v Praze tak tě zaměstnám, klíďo i jen brigádně ;) už asi rok hledáme někoho šikovného a prostě žádná dobrá cukrářka není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
24.5.18 11:05

@if666 A představ si. Můj skoro manžel je taky vyučen jako cukrář a pracuje tam kde jsem pracovala já. Byli jsme kolegové :srdce: Škoda že v Praze :) Hned bych šla kamkoliv. Tady sice cukrárny máme, ale v jedné to střídají jak ponožky a nikdo tam nechce… moc dobře vím proč. A ty další na ně je fronta velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
24.5.18 11:09

@Salazaret ono je dnes těžký najít dobrýho cukráře a taky dobrou cukrárnu… My se držíme kvalitních a poctivých surovin a lidi to milujou :-) jen tý práce je na jednoho člověka už trochu moc a hodila by se ruka navíc, ale to co se nám ozývá za lidi… no škoda slov :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí