Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucylooo hele mě asi taky tak nějak max do 5 minut. ale co jsem kde četla, tak tě hned pošlou domu a nazdar ![]()
Kásné ráno dámy ![]()
@petinka4 asi bych změnila gynekoložku, jen tak naslepo do tebe cpát Clostyl bez kontroly, to je docela síla
@Salazaret a už máte na svatbu všechno? šaty a kostými dorazily? ![]()
@Lucylooo mě o moc dýl ne, poprvé taky tak 3 minuty, podruhé tak 10, ale to jen proto, že jsem se se sestrou zakecala a teď tak max 5 minut. Jen mám vdycky divnej pocit z toho ležení v náklonu hlavou dolů, říkám si, abych nesjela ![]()
@if666 tohle je v podstatě taky klasická koza, jen se dá naklopit, takže ležíš s nohama do praku a ještě hlavou dolu
. Naštěstí to nenaklápí moc a při 5 minutovým ležení to asi stejně nemá moc význam, možná tak pro lepší pocit ![]()
@if666 nojo, já vím
… ale zase kdybych se měla chovat těhotně, protože se snažíme, tak 2,5 roku bych nesměla nic. A to by mě stresovalo ještě víc ![]()
Ale večer půjdu, na chvíli
![]()
Já taky klasická koza, bez náklonu. Někde v jiných diskuzích jsem četla, že je tam nechávají až půl hodiny ležet, tak mě zajímalo, jak to máte vy ![]()
U mě zavede, jde k pc, napíše zprávu, a už hlásí, můžete se jít oblékat
. Podle mě fakt tak 3 min, víc ne.
@Lucylooo
No právě, já vím, že je to driják a m§že se brát max. 6krát. Teď chodím do CARU a až otěhotním, budu si muset najít někoho jiného, protože už ji vůbec nevěřím.
A jelikož mám PCO riziko OOHS bylo veliké. Naopak v CAR, když přijdu v období ovulace všichni básní, jak mám učebnicovou sliznici a že by byla strašná škoda do mě rvát hormony. ![]()
Ano, v každém CAR se za IUI doplácí jiná částka, bohužel někde fakt dost. Máš pravdu, že IVF je fakt drahé
, ale ve vašem případě při línějších pulcích by IUI mohlo pomoct. Je tam docela velká šance, tak budu na tebe myslet.
![]()
Holky já po IUI ležela 10 min.
Takže taky to nebyla moc dlouhá doba. Já myslím, že doba ležení po zákroku na to nemá vliv.
@petinka4 určitě k ní nepáchni a možná by nebylo od věci jí napsat svůj zážitek na web nebo někam do komentářů, aby si to případně také někdo mohl přečíst a dal si na ní pozor, jestli k ní chce hodit, třeba je výborná na jiné věci, ale odbornice na plodnost to asi nebude, ba naopak!… podle mě to byl risk, jako prase. Vůbec nevím, co by dělala, kdyby si měla pak velké problémy a skončila na kapačkách na pohotovosti
![]()
Tak asi ta doba fakt vliv nemá, jak tak čtu
, to mě trochu uklidnilo. Děkuji za palečky, taky jsem zvědavá, jak se podaří vám. Manžel bere vitaminy selzink, vit E, C, vápník, hořčík, zinek… spermio má víceméně pořád stejné, ale v CARu říkali, že se může hodně měnit, například i v závislosti na nemoci, stresu atd, že se také může stát, že IUI neprovedou pro špatný. Ale to se nám zatím nikdy, naštěstí, (na dva pokusy zatím), nestalo.
Tak já když odcházela z IUI, zatnula jsem stehení svaly a přicucla je k sobě a náhodou něco neuteklo opačným směrem než by mělo ![]()
@Lucylooo jinak tu matku roku jsem myslela ze srandy
já jsem si třeba řekla, že dokud nebudou // budu normálně kouřit a pak přestanu. Páč nervovat se, že nám to nejde a do toho se ještě víc nervovat, že nemám cigáro… no to bych asi nepřežila a byla bych v maximalnim stresu ![]()
@Salazaret No pockej za tech 7 dni, kdy zjistis, ze vlastne nestihla temer nic
ne delam si legraci, hlavne v klidu a v pohode vsak nejde o zivot a je to tvuj velky den ktery si musis uzit s radosti a usmevem
![]()
@if666 no dyt já to brala jako srandu a přesně, jak říkáš, mám to uuuuplně stejně
, proto i ten můj koment, že bych už 2,5 roku nesměla „nic“, a to už bych byla asi v Bohnicích
![]()
Nezleju se do němoty, ale oslavit se to musí, přirozeně dvojčátka, a taky jim to přes dva roky nešlo, je to zázrak ![]()
@petinka4 no takovou dr.bych kopla do zadnice. Me kdyz rekla, ze mi da clostik, tak jsem se hned zacla vyptavat jak je to silnej driak a ze do sebe moc nechci cpat nejaky sajrajty. Ja si dam max brufen a to jen kdyz mam mega migrenu ( coz jsem nastesti uz par let nemela) nebo kdyz jsem v praci a mam nehorazny MS krece. Doma MS krece resim teplou flaskou na brise a ta zabere do par minut. No jo nektery dr. Jsou jen na prachy a ne pro lidi ![]()
@if666 jej, s tím kouřením jsi mi udělala radost, ani nevíš jakou
říkala jsem si, že jsem tu určitě jediná ![]()
Já toho tedy nejvíc asi vykouřim v autě při tom mým cestování do práce a zpátky, přes den v práci si ani nevpomenu, ale snažim se to aspoň omezit a do auta jsem si začala brát elektronickou ![]()