Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krasne slunecni sobotni rano kocky
zatim co vetsina z vas ma jeste pulnoc, tak uz se chystam zase do prace
odpadla jsem vcera uz ve 22:00 a klido bych spala az do 22:00 ![]()
Hahahaha
sedim ted na wc a cekam na vyhodneceni tt…zkoumam, ze je snehobili a tak se zvedam, ze se jdu chystat do prace…utru se a hle co nevidi
tetka z cerveny lhoty dorazila
tak a jupi jede se na novo ![]()
Dobré rano.
@if666 ach joo. Ale tak hlavne ze prisla tak brzy tetka jedna. A muze se za par dni znovu. Vzhuru do noveho cyklu.
![]()
Krasne dobre ranko damy,
@if666 tak vyborne, clovek z ty mrchy ma nakonec i radost
a s kazdym dalsim cyklem se pravdepodobnost zvysuje.
Hledala jsem to a prvni cyklus asi 10%, druhej 20%, treti 28% a ctvrtej dokonce asi 37%
@Pedrrita jj ja to mam snad i v tech vstupnich papirech ze je to tak.
.
@VeruNikka No, ano je to na prd ze prisla, ale za na dtuhou stranu cekame na fazolku uz rok a pul tak co je proti tomu dalsi neuspesnej mesic
hlavni ze prisla a dokonce i o par dni drive a to i pres ten utrogestan ![]()
@Pedrrita je to divny, ale mam z ni radost
dokonce prisla i o par dni drive a to i pres ten utrous ( vecer naposledy ) v pondeli hned volam do CARu jak dale postupovat a na kdy se objednat ![]()
@Pedrrita no tak kdyz ti to nedej boze neklapne ted tak pujdes jeste do jednoho?
@if666 uvazovala jsem o tom, ale spis budu tlacit do toho ivf, uvidime, co na to doktorka
Uz me to cekani nebavi a i kdyz je to napor, je to vetsi pravdepodobnost. Ale kazdopadne si od doktorky necham poradit a uvidime
Musím Vám kočky říct, že tím jak jsem tu s Vamá tak to vše tak nějak lépe snáším
![]()
@Pedrrita a už jste si podali žádost na pojišťovnu? Prý to trvá třeba i měsíc než ti to pojišťovna schválí ![]()
@if666 to jeste ne, jeste cekam na konzultaci s doktorkou, tu mam na 25.6. No uvidime, pokud to ted nevyjde, zavolam tam a poradim se aspon se sestrou, skoda ztratit cas, tak to bych ho asi vyplnila tim dalsim iui ![]()
@Pedrrita to si prave myslim, ze je to idealni
ne z promarnit mesic cekanim na schvaleni tak dat jeste jeden pokus ![]()
@if666 dobré ranko, tak to mě mrzí, já na to také čekám, bříško bolí ![]()
Třetí neujúspěšnejsí
bude!