Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linusren no já se vždycky objednávám na ultrazvuk hned druhý den následujícího cyklu (objednají mě na 12. den cyklu) a pak záleží na folících. U mě dozrávají bez pomoci, takže vždycky jen pichnu ovitrelle jinak stimulace žádná.
@Gamelka to u mě také dozrávají naštěstí sami
tak to je super ž i u tebe. Já teď čekám, kdy dostanu MS a kdy odejde vajíčko
takže vůbec nevím, co bude potom ![]()
@Linusren já vždycky hned když přijde MS volám do CARu a doulouvam další pokus 😄
@Linusren No my taky řekli, že pro nás je IVF až ta úplně poslední možnost.. Napřed nám dělali odběry na AMH atd…Výsledky všeho byli parádní, žádný problém..no a šli jsme na první IUI..tam měl manžel vcelku pěkné výsledky…jenže to nevyšlo, tak nám řekla Dr. že by zkusila druhé a pokud nic, budeme se domlouvat dál.. u druhé IUI měl manžel z těch všech nervů, že vše dlouho trvá a táhne se to takovou dobu spermio o něco horší.. Nacož nám řekla Dr. že asi nemá cenu trápit manžela ani mě.. že by zkusila IVF, protože u toho je vyšší procento, že se to povede.. Jsme v centru sice od května, ale kdybych pořád nevěřila gynekologům, mohli jsme tam být dávno
3× jsem měnila gyndaře a od prosince už mám domluvenou gynekoložku.. protože si ti předchozí semnou jen házeli jak s horkým bramborem a jen slibovali a nic z toho
…Takže už je toho na nás hodně.. A jsem ráda, že v centru jsme, protože tam máme tu nejlepší péči, jsou tam moc hodní a vždy všechno vysvětlí
…Tak i z toho důvodu jdeme na IVF, aby se to někam hnulo za ty 2roky a něco…A hlavně věk nezastavíme
![]()
@Gamelka jo takhle, já někde četla, že někdo třeba čekal až dorazí druhá MS a tak, jsem ted trošku v klidu
přeji úspěšný další pokus ![]()
@Karolína117 to je taky dobrý teda
jenže člověk automaticky těm doktorům věří, vždyť jsou to doktoři
ale občas se jim věřit nevyplatí no
já jsem taky ráda, že jsme v centru. Aspoň člověk ví, že je ok a že se někdo snaží, aby to dobře dopadlo
.. my tedy budeme podstupovat druhé IUI až to půjde, tak uvidíme to jak dopadne a co nám řekne potom. Ale IVF letos z finančních důvodů určitě nedáme, to budem zkoušet IUI a budem se modlit, aby to vyšlo
.. ale jak jsi psala o tom stresu, to souhlasím, je to šílený ![]()
Ahoj holky tak mám taky první IUI za sebou a překvapila mě teda ta bolest
nejsem teda žádná citlivka ale toto byl masakr, nu asi to má každý jinak. Chtěla jsem se zeptat stalo se vám některé ze jste po tom doma trošku krváceli? Je to opravdu jen malinko ale trochu mě to překvapilo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky tak mám taky první IUI za sebou a překvapila mě teda ta bolestnejsem teda žádná citlivka ale toto byl masakr, nu asi to má každý jinak. Chtěla jsem se zeptat stalo se vám některé ze jste po tom doma trošku krváceli? Je to opravdu jen malinko ale trochu mě to překvapilo
Ahojky, no me to teda bylo taky neprijemne. Zavadeli mi katetr na dvakrat
ale nebylo to nic, co by se nedalo vydrzet. Lehce jsem krvacela, ale spis jeste v ordinaci. Doma na vlozce uz nic nebylo
a jinak dobry?
@Linusren jasně vydržet se to dalo, co bych pro to neudělala
ale jo jinak dobrý bolí a trošku mě pálí v podbřišku, ale to je asi normální ve čtvrtek mám začít užívat gynprodyl 2 denně a za dva týdny test tak uvidíme jak to dopadne
a u tebe?
@Holkacoradacestuje byla jsi primo dneska? Ja taky citila trosku tlak ten den, ale druhy den dobry.. prvni pokus bohuzel nevysel, budem zkouset dalsi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky tak mám taky první IUI za sebou a překvapila mě teda ta bolestnejsem teda žádná citlivka ale toto byl masakr, nu asi to má každý jinak. Chtěla jsem se zeptat stalo se vám některé ze jste po tom doma trošku krváceli? Je to opravdu jen malinko ale trochu mě to překvapilo
Pro me napoprvé mirny tlak nic příjemného. Napodruhé masakr, myslela jsem, ze se zbláznim. Napotreti to byll nejmin bolestive a zadarilo se. Krev tedy zadna. Kazdopande vím, o cem mluvis. Skoro kazda pise, ze to neboli a ze nic necitila, no za me pravy opak.
@Nikca7 takže se mam podruhé bát jo?
no to se mam na co těšit teda ![]()
@Linusren kazdy to ma asi jinak ale za me to byl horor, ze jsem nechtela jit na ten třetí
Ten uz byl bohudiky zdárný! Drzim palce
@Nikca7 vůbec se nedivím, že jsi nechtěla jít, pokud jsi trpěla
ale gratuluji, že to vyšlo!
já budu doufat, že to vyjde u druhého pokusu ![]()
@Nikca7 no jsem rada ze nejsem sama, podle toho co jsem četla jsem čekala ze to nic nebude a pak takový šok
tak snad to po druhy nebude tak hrozny nebo nejlíp snad to vyjde teď ![]()