IUI a IVF 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
31.12.23 14:41

Holky tak já hlásím s posledním dnem v roce 1DC, takže jsem dostala první MS po revizi. V týdnu zkusím brnknout do centra a jestli to stihneme tak bych ráda v únoru zkusila IUI, jestli nám to povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
1.1.24 17:54

Ahoj, tak první IUI se nezařadilo… Tento cyklus půjdu na průchodnost vejcovodů. Stále se ujištuji, že to musí být v pořádku. 🙏MS pravidelná, ovuluji, dorůstají folikuly, krev v pořádku, spermio výborné. Při nedávné operaci (odstranění polypu) mi doktor zkontroloval co šlo uvnitř a nenašel nic v nepořádku. Jen se mi zase objevil cca před 6 měsíci myom, ale je někde na začátku, takže by neměl ničemu vadit.

Když vše dopadne jak má, tak jdeme hned v únoru IVF. Za chvilku to hudou 2 roky marného snaženi a psychice to dává zabrat.

• Citovat
  • Upravit
434
2.1.24 10:36

@madla90
Ahoj, jsme na tom dost podobne. Dva roky snazeni. NA IUI jsme byli 4×. A nic. Spermio jsme tak akorat v norme. Jinak vse v poradku. Vsechny vysetreni. Jak spermii, tak imunologie, genita taky vse ok. Jen mi nasli neco s krvi, ale na poceti to nema vliv.
Tak dneska jsme si vyzvedli injekce a jdeme do ivf. Cekam na ms a pak zacnu aplikovat.
Kdyby jste meli vse v poradku, tak zacinate hned na zacatku unora? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
2.1.24 11:15

@SlečnaMarie Já si jdu pro injekce zítra, takže tím budeme procházet zhruba nastejno :D. MS má dotazit v neděli, tak uvidíme. Pak začínám stimulovat na IVF. Je to pro mě poprvé, takže jak se to blíží, tak jsem trochu nervózní, ale zároveň se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5800
2.1.24 11:22

@SlečnaMarie @Kaj.maňačka Já vás holky budu napjatě sledovat. Nás to čeká až tak v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.1.24 12:00

@Kaj.maňačka @SlečnaMarie holky budu držet palce a čekat na zprávy jak to vypadá.
Já jdu do centra v úterý, ale podle sestřičky na recepci by se mělo po revizi 3 měsíce počkat, tak asi tam jedu zbytečně… :nevim: mně moje dr řekla ať si tam zavolám a objednám se, tak nevím no. Upřímně se mi nechce další měsíce čekat, ale s tím asi nic nenadělám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.1.24 13:42

@Kaj.maňačka
Taky je to moje prvni ivf, ale ty injekce jsou malinky. Oproti jinym, co jsem si musela pichat, na prasknuti folikulu. Nebo se bojis te narkozy pak a tak?
To zvladnem nebooj 💪🏻 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
2.1.24 15:58

@Gracetheworld @Betuska88 Díky, díky :srdce:. Uvidíme, jak to půjde a budu informovat :).
@SlečnaMarie Já jsem od přírody stresař. Jsem nervózní, i když k tomu nemám důvod :D. Asi jen to neznámo. Z píchání strach nemám, to už mám odstresováno z prvního IUI :D. Možná jen ten hyperstimulák, ale na to je prý dobrý dávat si protein. Tak budu proteinovat a snad to bude OK.
Joooo, to dáme 💪 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.1.24 18:18

@Kaj.maňačka
Jojo tak to mi rekli, ze ja mam hodne vajicek od prirody. Takze nejspis nastimulujem, odebereme. Teda pokud vse pujde jak ma. A aplikace az dalsi cyklus. Prave kvuli hyperstimulaku no.
Jo taaak, to mas asi strach z neznama. A od toho jsme tady. Jsme v tom s teboou neboj ☺️
Vsechno zvladnem. Pro ty prcky 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
2.1.24 18:30

@SlečnaMarie Tak to budu držet palce ať je to první a poslední stimulace.♥️ Ano, když vše dopadne, tak jak má, další cyklus jdeme do IVF.

• Citovat
  • Upravit
297
2.1.24 18:37

@SlečnaMarie Tak snad to půjde dobře a hyperstimuláku se vyhneme. Mně říkali, že pokud vše bude OK tak bude ET rovnou.
Je fajn, že je se tu lidi můžou navzájem podpořit. Pokud se to podaří, tak to za to stojí. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.1.24 19:54

IVF

Ahojky, přidám se k vám. Zítra jedeme do CARu domluvit se na typu stimulace a rovnou pro léky a hned začneme. Nejsem už nejmladší a trošku se toho všeho děsím, no ale snad to zvládnu, když to zvládáte vy všechny ostatní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
3.1.24 10:20

@ol030124 Ahoj, určitě zvládneme. Budu držet pěsti 😊.

Léky vyzvednuty. 2 den MS začínám a 7. den stimulace jdu na ultrazvuk. Odběr prý cca 14 den od začátku stimulace (nevím, jestli je to dlouhý, nebo krátký protokol).
Dostala jsem injekční pero. Je hustý, jak už to mají dneska vymyšlené 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
3.1.24 13:03

@madla90
Urcite to dopadne dobre, musi! :srdce:
A pak ivf. Budu na tebe myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
3.1.24 13:06

@Kaj.maňačka
Me se jeste ms nerozbehla po lecich na posun ms. Cekam, cekam. Najednou ji clovek chce a nic :D
Rikali ti druhy den jo? Asi je to individualni..Ja mam zacit 3.den ms s pichanim.
Ja jeste protokol nemam. Meli vypadek celyho systemu a vsechny pc byli nejak heknute na klinice nebo co. Takze jsem dostala jen skoleni o pichani a veci na dom. A v patek tam jdu na ultz. Tak uz dostanu aj protokol prej :)
A myslim, ze ty mas dlouhy protokol. Ale jista si nejsem.
A je to husty ze? To pero myslim :D
Lepsi nez klasicky injekce. Natocis a sup džigneš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí