IUI prosinec 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
16.12.15 21:05

Ahoj holky, taky se pridam do diskuze :-) dnes jsme s manzelem absolvovali prvni iui a vubec nevim, co od toho cekat s tim nizkym procentem uspesnosti.. Jinak jsem mela 3 folikuly a manzel spermiogram, ktery nejak nedokazu posoudit, jen hodnoty napsane ve zprave a nikdo nam vlastne nic nerekl. A jinak, jak jste se po iui citily? My byli po zakroku na vanocnich nakupech a tam se mi udelalo divne, zacal me nejdriv bolet podbrisek a celkove me polelo horko, ale za chvilku to preslo a pak uz ok, mela jste to nektera taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.12.15 21:20

Ahoj, a jake jste měli hodnoty spermiogramu? My byli na IUI včera, v nativu, jen mi pichli pregnyl. A břicho mě boli ještě dnes, jsem nafoukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.12.15 21:28

Bylo to 250mil/ml, z toho 42% pohyblivych,86% patologickych forem (to nejak netusim, co si pod tim predstavit,) po uprave 8mil/ml a 88% pohyblivych.. My byli v repromede..nikdo se k tomu nevyjafril, jen nam dali na recepci zpravu s temito vysledky a cau :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.12.15 07:17

My chodíme do Plzně do Natalartu a hned po výkonu si nás oba vzal pan doktor, řekl výsledky a další postup a v případě, že přijde menstruace, tak už jsme objednaný hned první týden v lednu. My ten spermiogram máme špatný, málo spermijek, ještě líný a špatnou morfologii. Tak to vidím v lednu na konzultaci na IVF. Ale ted sem se zklidnila, vím, že pro to mimi děláme maximum. A Efcounek jak dlouho se snažíte?
A NIKA NUT jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.12.15 10:23

U nas je to na delsi povidani.. Mame uz sestiletou holcicku, ta se povedla po zamlklem tehotenstvi hned napoprve.. Ale kdyz mela rok a pul, manzel mel autonehodu a zustal na voziku, ochrnuty od pul tela. No a asi pred 3 lety jsme zacali resit druhe, ale s tim snazenim je to horsi..ale da se rict, ze od unora se nam dari snazit se skoro kazdy mesic :-) ale ty negativni testy kazdy mesic me nici! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.12.15 19:07

Chápu tve pocity z nedareni se. Nám už uběhl rok a půl a pořád nic. A jak ti je ted? Pořád mě boli v podbřišku. Když sem na gauči, tak je vše oka, ale při chůzi mě tam rejpa. A to si myslím, že nejsem Velká citlivka. A jak dlouho chodíte do centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.12.15 19:28

Ja se citim uplne normalne, podbrisek me neboli.. Byli jsme na tom teprve vcera a az ode dneska mam brat utrogestan. A koblizqu vy jste na iui byli kdy? A vase prvni iui? My jsme byli uplne poprve a taky zaroven nase prvni navsteva centra. Chceme to nejdriv parkrat zkusit takto a v krajnim pripade ivf, ale na to se zatim moc necitim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.12.15 19:30

Manzel uz se me rano ptal, pry jestli nemam ranni nevolnosti :-D vtipalek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.12.15 21:57

Přítel má obdobný vtípky. :D My byli na IUI prvne v utery. A to byla naše třetí návštěva centra. Šlo to rychle, udělali nám naběry krve a rovnou během 3 týdnů se šlo na věc. A utrogestan mi nedali. A už sme objednaný na začátek ledna, jestli to ještě zkusíme, což bych si přála. Ale vidím to, že nám doporučí IVF. Je mi 34, a už není na co čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.12.15 06:59

Doufejme, ze ivf nebude potreba u zadne z nas ;-) sice vim, jake jsou sance, ale prece jen kousicek nadeje tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.12.15 07:41

Úplně to nevzdávám a věřím :) držim ti palečky a budu ráda, když si napíšeme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.12.15 20:18

Taky drzim palce, at to vyjde ;-) pak dam vedet, jak jsem dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.15 13:01

Ahoj holky,

nemáte uzavřenou skupinku? Taky bych se ráda přidala.. První IUI máme dnes za sebou :-) teď už jen čekat a čekat.. M.

• Citovat
  • Upravit
1888
21.12.15 21:39

Ahoj, jsme otevřena skupina. A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.12.15 09:25

Ahoj, tak včera přišlo zklamání : ( a k tomu velká depka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.