IUI prosinec 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.15 09:34

@koblizeq - to je mi líto :hug:

Já jsem dnes 9. den po Ovitrelle a ještě mám na testu slabou čárku. M.

• Citovat
  • Upravit
300
28.12.15 09:54

@koblizeq to me moc mrzi :-( ale urcite se i na vas stesti brzo usmeje! Ten boj za to stoji! ;-) mne se vcera na testiku objevila slaba druha carka a dnes taky, ale dobre vim, ze vyhrano jeste neni.. Ale prece jen, po tech vic nez 3 letech je to obrovska radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 19:07

Tak jak jste na tom, holky? Já jsem dnes 14 dní po ovitrelle a 12 dní po iui. Cítím, že to vyšlo, ráno byl na testu slaboučký miniduch a tak doufám, že zítra bude líp viditelný. A on bude, tři dny zpátky mě po večerech pálí žáha :lol: M.

• Citovat
  • Upravit
1888
3.1.16 11:08

Gratuluju a ať čárka už jen sílí :) my vyrazíme 7.1. na další konzultaci, co dál. A včera sem objednala další várku inositolu a kyseliny listový a pro přítele tribulus :)
nu a řekli jsme si, že budeme bojovat dál:) a panuje u nás optimismus. Včera jsme si vyrazili zacvičit do fitu:)
krásný a úspěšný rok všem, co se snažíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.1.16 15:30

@koblizeq ahoj, tak jak jste dopadli? Snad je všechno v pořádku a brzy vyrazite na další a už úspěšný pokus! Moc Ti to přeju!
A co ty anonymko? :) jak to vypadá? U nás testiky krásně silily, takže bych teď měla být v 6.tt, ale k dr.jdu až 29.1… Jestli to teda vydrzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.1.16 08:10

Ahoj, moc gratuluju :)
doma jsme se usnesli, že zkusíme ještě dvakrát IUI, v únoru a v březnu. A pak se pustíme do IVF. Včera nám to pan doktor posvětil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 09:01

U mě nic, hcg negativní skoro. Něco tam začalo, ale nedopadlo to. Čekám na ms a zkusíme iui znova. @Efcounek - gratuluji a držím palce :palec: M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.