Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq to me moc mrzi
ale urcite se i na vas stesti brzo usmeje! Ten boj za to stoji!
mne se vcera na testiku objevila slaba druha carka a dnes taky, ale dobre vim, ze vyhrano jeste neni.. Ale prece jen, po tech vic nez 3 letech je to obrovska radost!
Tak jak jste na tom, holky? Já jsem dnes 14 dní po ovitrelle a 12 dní po iui. Cítím, že to vyšlo, ráno byl na testu slaboučký miniduch a tak doufám, že zítra bude líp viditelný. A on bude, tři dny zpátky mě po večerech pálí žáha
M.
Gratuluju a ať čárka už jen sílí
my vyrazíme 7.1. na další konzultaci, co dál. A včera sem objednala další várku inositolu a kyseliny listový a pro přítele tribulus ![]()
nu a řekli jsme si, že budeme bojovat dál:) a panuje u nás optimismus. Včera jsme si vyrazili zacvičit do fitu:)
krásný a úspěšný rok všem, co se snažíme ![]()
@koblizeq ahoj, tak jak jste dopadli? Snad je všechno v pořádku a brzy vyrazite na další a už úspěšný pokus! Moc Ti to přeju!
A co ty anonymko?
jak to vypadá? U nás testiky krásně silily, takže bych teď měla být v 6.tt, ale k dr.jdu až 29.1… Jestli to teda vydrzim ![]()
Ahoj, moc gratuluju ![]()
doma jsme se usnesli, že zkusíme ještě dvakrát IUI, v únoru a v březnu. A pak se pustíme do IVF. Včera nám to pan doktor posvětil.
U mě nic, hcg negativní skoro. Něco tam začalo, ale nedopadlo to. Čekám na ms a zkusíme iui znova. @Efcounek - gratuluji a držím palce
M.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@koblizeq - to je mi líto
Já jsem dnes 9. den po Ovitrelle a ještě mám na testu slabou čárku. M.