Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťuš89
no podle iui bych měla 28.8. Pokud bych to měla brát podle sexu tak mužu 25.8. Zase toho 28.8.2018 je takové pěkné číslo
ale předpokládám ze asi nevydrzim… už teď mám žaludek jak na vodě ![]()
@TerkaLuň Mně teď ani neřekli kdy mám testovat kvůli utrogestanu, minule mi řekli přesně den. Tak jsem si to tak nějak odvodila na ten příští čtvrtek
tobě taky neřekli? to jsem zvědavá jak dlouho vydržíš odolávat ![]()
@Peťuš89 mne řekli ze mám testovat přesně za 14 dni… tj 28.8. Proč tvuli utrogestonu?? ![]()
@TerkaLuň řekli mi že když budu mít test negativní tak utrogestan vysadit a když pozitivní tak brát dál.
@Peťuš89 jj to souhlasí … takže pokud u mne bude test 28.8.2018 tak vysazuji
@TerkaLuň Tak japak jsi na tom, příznaky všechny?
U mě žádné, asi budu ve čtvrtek zklamaná ![]()
@Peťuš89 no jsem docela posera, test jsem si zatím nedělala… nejsou příznaky v ničem kromě únavy … ale to je po těch hormonech. Dneska si půjdu koupit test a zítra ho snad zkusím ????
@TerkaLuň Tak to na tebe budu zítra myslet, pošli foto
já doma test mám, minule ms přišla dřív než jsem měla testovat, tak uvidíme jak teď ![]()
@Peťuš89 tak mám první testování za sebou… a ani duch… jen jedna / takže do úterka budu brát prášky udělám při jistotu ještě druhy test a pak vysazuji a až se dostaví ms tak půjdu na odběry… a uvidíme jak to bude s námi další měsíc …
@TerkaLuň To zatím ještě nic neznamená, v úterý to může být lepší
jako na homronální profil?
@Peťuš89 no raději nedoufam. Podle mne už by tam měl být alespoň duch… za to klasicke příznaky ms už přicházejí
tak uvidím.
@TerkaLuň Ahoj, tak dělala jsi další test? Já se zatím držím, necítím na sobě nic, tak to asi nemá cenu
ale dušička pořád doufá ![]()
@Peťuš89 ahojky test vyšel negativní táže jsem vyřadila prášky a čekám kdy dorazí ms. Co ty???
@TerkaLuň To mě mrzí… jak to budete řešit dál, půjdete zas do IUI nebo do IVF? U mě nic nového, žádné příznaky necítím, zítra budu testovat. Chvilkama si říkám že zas určitě nic a chvilkama zas že by to už po tý době mohlo vyjít ![]()
@Peťuš89 jj ještě jedno IuI a pak se uvidí. Říkali ze by dali dva pokusy a pak ze Ivf.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.