IUI srpen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
29.8.18 11:10

@TerkaLuň tak druhé určitě vyjde ;) půjdete hned další měsíc? Já chci doktorovi navrhnout aby mi udělali průchodnost vejcovodu, druhý nemám po mimoděložním. a podle toho uvidím jestli kdyžtak další iui nebo rovnou ivf. do ivf se mi moc nechce, je to drahý a my moc peněz nazbyt nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.8.18 08:42

@TerkaLuň Ahoj, tak já taky nic. Test sněhobílej :( tak jsem vysadila utrogestan a čekám na ms :( co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.8.18 09:31

@Peťuš89 vyjde to příště, nezoufej???? já stále čekám až dorazí ms. Takže čekáme dvě ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.8.18 09:41

@TerkaLuň chvílema docela zoufám, ale chvílema ne,no…přesně tak, čekám. a už zas pomalu plánuju jak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.9.18 07:09

@Peťuš89 ahojky tak jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.9.18 11:00

@TerkaLuň Ahoj, v pondělí jsem byla na třetím IUI, tak mě teď zas čeká dlouhé čekání. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.9.18 16:13

@Peťuš89 aha tak to je rychlost. Ja nestihla ještě ani druhé IUI, protože jsme byli na dovolené… tak jsme dostali doporučení ze to máme zkusit tam… tak jsme to prubli a dovezli si chřipku ???????????????? protože přítel byl nemocny a nakazil mě ???? tak nevím či ty doktory poslouchat tak jako doslova ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.9.18 09:56

@TerkaLuň je, viď? Já taky nečekala že budu třikrát za sebou ovulovat ze strany kde mám vejcovod :) hele chřipka tomu snad neuškodí, třeba to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
22.9.18 17:17

@Peťuš89 uvidíme, ale spis mám pocit, ze naopak menstruace dorazí trochu dřív než obvykle. Hlavně už jsem měla takový ten světle hnědý výtok ale zase to zmizelo. Tak jsem zvědavá. Jinak v pondělí jdeme na genetiku tak jsem zvědavá jak dopadneme. A přítel byl u toho androloga a testy budeme vědět taky v pondělí. A do kdy ty mas cekacku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
23.9.18 20:54

@TerkaLuň a kdy to máš dostat? třeba to bylo uhnizďování ;) u nás genetika dopadla dobře. já mám dělat test příští pondělí, to je strašně daleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.9.18 21:55

@Peťuš89 no nevím uvidíme. Není mi nic, nebolí prsa. Jen kl příznaky ms. Týden uteče jako voda… je prodlouženy víkend a pak si uděláš test a uvidíš , vydrž prtka vydrž :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.9.18 07:58

@TerkaLuň Dokud ms nepřijde, tak tu pořád naděje je ;) kdy budeš zkoušet testovat ty? jj, za týden uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.9.18 09:44

@Peťuš89 pokud nepřijde do konce týdne tak budu testovat…ale myslím ze k tomu ani nedojde, už mám takové ty křeče v břiše… jako bylo by to super byla bych hrozne šťastná ale raději se na to neupinam…ještě ta chřipka do toho … tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.9.18 09:58

@TerkaLuň tak to nech na pondělí se mnou :-D ještě tu naděje je, chřipka tomu snad nějak nevadí ;) ty jsi psala že to nemáš nějak pravidelný takže nevíš kdy to máš dostat,viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.9.18 10:29

@Peťuš89 no předchozí ms byla 31.8. A měla jsem to opožděný kvůli utrogestanu, opožděný jsem to měla o tři dny než bych měla mít. Takže je možné ze to dostanu o něco dřív… ale jinak počítám ze bych to měla dostat o víkendu, takže mě tenhle víkend trochu zarazilo spineni… ale je zase klid… trochu bolesti v podbrisku ale jak cajk. No mužu to zkusit vydržet do pondělka.. :D .. pokud nepřijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.