IUI srpen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
24.9.18 10:38

no já třeba když jsem brala utrogestan poprvé, tak mi ms začala i přes něj. a po druhý přišla až dva dny po vysazení. tak uvidíš, fakt by to mohlo být uhnízdění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.9.18 11:01

@Peťuš89 kez by to tak bylo… ale po dvou letech doufani už ani raději nedoufam… zklamání je pak ještě větší. Utrogestan jsem asi nikdy nebrala… tak tohle se mi nikdy nestalo… tak uvidím jak to probehľne tenhle měsíc. Minuly měsíc mi bolelo snad všechno při ms tak jsem zvědavá jak to bude teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.9.18 11:13

@TerkaLuň To mám stejně, říkám si že už nedoufám ale stejně v skrytu duše doufám :-D stejně je hrozný jak nás to tělo dokáže zmást,viď? :-) tak uvidíme za pár dnů,no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.9.18 11:45

@Peťuš89 tak jsem to zakrikla, opět jsem začala trochu spinit :nevim: nechápu.....tohle napětí je vždycky hrozny… a jak říkáš, říkám nedoufam ,ale přes to doufam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.9.18 12:30

@TerkaLuň Špinění ještě není ms, tak ještě vydrž :-) napětí jo, teď budu celý týden hledat příznaky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.9.18 09:33

@Peťuš89 tak jsme byli na genetice… brali nám krev a za dva měsíce budou výsledky…chtěli jsme alespoň výsledky od pana doktora z andrologie a na to je nutné se objednat. Čekací doba dva měsíce tak ti nevím… letos asi za pomoci lékařů neotehotnim 8o … co ty a nějaké příznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
25.9.18 12:14

@TerkaLuň ano, u nás jim to taky tak dlouho trvalo. a každý jsme přenašeč jiných nemocí takže by v tomhle neměl být problém :) tak ta čekací doba je teda taky mazec, žádné bylinky manželovi/přítelovi nepomohly? Příznaky klasika jako každý měsíc, občas mě tu a tam píchne a já v tom vidím bůh ví co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.9.18 16:09

@Peťuš89 no kupujeme teď druhy média folandrol doplněk stravy, to jsme konzultovali i v caru a prý je tohle OK. Ale chce to brát tak tři měsíce. Geneticka říkala ze na inseminaci můžeme klidně chodit, ale u ivf by pockala na vysledky… tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.9.18 16:15

@Peťuš89 @Peťuš89 no kupujeme teď folandrol doplněk stravy, to jsme konzultovali i v caru a prý je tohle OK. Ale chce to brát tak tři měsíce. Geneticka říkala ze na inseminaci můžeme klidně chodit, ale u ivf by pockala na vysledky… tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.9.18 06:13

@TerkaLuň to je rozumný, IUI není tak drahý, do IVF to už chce když jsou různý testy hotový. Jestli nám tenhle třetí pokus nevyjde tak o tom IVF taky začneme přemýšlet. Můj doktor říkal že z jeho zkušeností když nevyjde třetí pokus IUI tak už pak skoro žádný… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.10.18 11:57

@Peťuš89 tak já mám po menstruaci a v pátek jdu na ultrazvuk kvůli folikulum a příští týden jdu na iui … a pak cekacka až do listopadu… na testy z genetiky… až pak ivf… začínám mít pocit ze to do konce roku nestihneme…přes dva roky si přeju pod stromeček dat fotku z ultrazvuku…co ty a testik????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.10.18 12:28

@TerkaLuň Ahoj, já ani netestovala, v pátek jsem to dostala :( takže už jsem objednaná na příští úterý k doktorovi a začneme řešit IVF. To budeš mít druhý pokus IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.10.18 20:15

@Peťuš89 ano ano druhy pokus a poslední… pak ivf… jdeme na to v pondělí… bude to zajímavé protože si odskočim z práce..... :roll: a pak zase do práce…zase na druhou stranu alespoň se to u vás konečně rozlouskne a ivf se povede ;) kolik vás to bude stát?? Jestli to není tajné ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.18 20:32

Ahoj všem prosím potřebovala bych poradit. :) Jdeme v pondělí na IUI a zítra si mám večer píchnout Ovitrelle, nějak jsem se zapomněla doktorky zeptat jestli si ho mám píchnout do břicha nebo do stehna. Kam jste si ho prosím píchali?
Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.10.18 10:40

@Kolie.66 ahojky, já budu pichat do břicha, prý mám narasit bricho( což vůbec není problém, mám dost velkou tukovou zásobu) :D a píchnout pod pupík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.