IUI srpen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
6.10.18 10:40

@Kolie.66 ahojky, já budu pichat do břicha, prý mám narasit bricho( což vůbec není problém, mám dost velkou tukovou zásobu) :D a píchnout pod pupík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.10.18 11:47

Já taky vždycky do břicha, jako by si zmáčkneš „špek“ a do něho :-D hele cenu ještě nevím, doktor na začátku říkal že to je kolem 30tisíc. ale ještě nevím jaký jsou možnosti a tak, to asi zjistím až na tý konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.18 14:08

@TerkaLuň @Peťuš89 dobře moc děkuji, já abych to nepíchala blbě, byly jsme před 3 lety a už jsem to od minule zapomněla :D tukovou zásobu mám taky značnou tak to půjde dobře :lol:

my to máme tak blbě, že máme s manželem problém na obou stranách já syndrom PCO a on špatný spermiogram… už jsme tam byli při prvním dítěti, měli jsme jít na IVF a ono to vyšlo ještě při IUI tak se k tomu teď taky upínám, že to vyjde i když to tak vůbec nemusí být, tak jsem na to zvědavá.. držte mi holky palce, já vám určitě budu držet palečky taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.10.18 09:10

@Kolie.66 když to vyšlo předtím tak teď taky, držím pěsti ;-) piš jak jsi na tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.10.18 07:35

@Kolie.66 ty jo, super ze vyšlo iui já jdu dneska. Po kolikate ti vyšlo iui?? My máme taky problém na obou stranách… já bojují s prolaktinem a přítel blby spermiogram.
Nám řekli ze až půjdu na odběr vajcek, pokud nevyjde iui tak při tom zákroku se hradí záloha 18.000 a pak se uvidi jestli se vrátí nějaká část jako přeplatek nebo ne… tak doufam
Ze to víc jak 18.000 nebude pokud na to dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.10.18 09:52

děkuji napíšu :) člověk takhle při té diskuzi má alespoň pocit, že na to není sám

včera jsme teda byli také na té IUI, měli tam takový frmol a lidí, že to bylo šup šup, ani jsem se nezeptala jaký jsme měli aktuální spermiogram, každopádně večer jsem ještě donutila manžela aby jsme to pojistili doma :lol: tak teď už jen čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.10.18 10:14

při malé to bylo tak, že jsme se skoro 3 roky snažili doma:

• 1 rok úplně, po roce už jsem počítala, že něco nebude ok u mě ( měla jsem často absenci menstruace)
  • druhý rok jsem brala Inofolic a Clostilbegyt a pořád nic, tak už šel i muž na spermiogram, tam se zjistilo, že má 30% pohyblivost, počet spermií 1,5mil. a morfologii už si nepamatuji, ale ještě jsme to nechtěli řešit přes CAR tak jsme to ještě rok zkoušeli doma
  • asi za rok jsme šli stejně nakonec do CARU, asi 2 měsíce trvalo než jsem se rozovulovala a když jsme šli na první IUI tak mi byl sdělen mužův aktuální spermiogram s tím, že manžel měl po roce ještě horší spermiogram 30% pohyblivost a 1mil. spermií, takže mi paní doktorka řekla, že je to hodně mizerné a ať moc nepočítám, že IUI vyjde, ale že když už tam jsem tak je tam šoupnou a až dostanu měsíčky ať si zrovna zavolám na objednání konzultace IVF

takže jsem šla domů zdrbnutá, vůbec jsem s tím nepočítala a hle ono to vyšlo… překvapilo to nás i paní doktorku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.10.18 10:24

Jinak kolegyně z práce byla na IVF v CAR v Sanusu a tuším, že samotné IVF je vyšlo kolem 20.000Kč + oni k tomu měli ICSI a to bylo tuším 6.000Kč k tomu… ale bylo to teda před 4-5 lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.10.18 14:35

@Kolie.66 takže iui vyšlo napoprvé?? To je super. My byli teď po druhé a naštěstí jsem teď chytla výborného doktora, který se mi věnoval. Říkal, ze spermiogram super ( minuly byl špatný) ale to bylo před dvěma měsíci po tom, co jsme to zjistili tak jsme pořídili Folandrol ( doplněk stravy pro muže na vývoj spermii)… prý by teď byl i vhodný dárce :lol: tak uvidíme jak to dopadne… jinak pan doktor mě nechal odpočívat po zavedení na lůžku a pak jsem mohla dolu. Za to paní doktorka přesně před dvěmi měsíci mě uvítala slovy, no mate blby spermiogram, ono to vlastně nemá cenu, ale
Když už jste tady pak pojďte… a celková doba v ordinaci byla cca 5minut… a odchazela jsem ubrecena…tak jsme zvědavá jestli chování pana doktora bude mít i třeba pozitivní výsledek :lol: :lol: :lol: pokud ne tak příští návštěva těsně po měsíčkach a řešení ivf, a to se bude řešit po výsledcích z genetiky… což bude po 20. 11.a to jsme první návštěvu měli 7.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.10.18 14:46

@TerkaLuň jj na poprvé, tak ti držím moc palce aby to vyšlo teď, aby IVF nebylo nutné, jinak myslím že určitě psychická pohoda je v tomhle důležitá a přístup doktora dělá taky hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.10.18 10:12

@Kolie.66 dekuji :) jsem zvědavá… teď těch 14 dni čekání … ale to uteče…kdy si budeš dělat testik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.10.18 14:36

@TerkaLuň no nevím, minule jsem byla tak natěšená, že jsem to nevydržela a testovala jsem už 10 DPO a byl tam už slabý duch :D tentokrát jsem chtěla vydržet alespoň 15-17 dní, ale myslím, že to tak dlouho nevydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.10.18 15:16

@Kolie.66 no a měla jsi nějaké příznaky??? Já je mám totiž každý mesic :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.10.18 08:31

@TerkaLuň Nene žádné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.10.18 08:47

@TerkaLuň Tak týden čekání máme za sebou :D přemýšlím, že si koncem tohohle týdne udělám už test, dýl už to asi nevydržím :lol: jak to vidíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.