IUI srpen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
12.5.19 21:42

@TerkaLuň a to vůbec není špatný nápad, hodíš se do pohody i po psychické stránce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.5.19 21:54

@Kolie.66 doufam… je fakt ze jsem daleko klidnější když vím, ze ti to vyšlo :srdce: třeba budu mít štěstí i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.5.19 13:21

@TerkaLuň určitě budeš :) :) a jak ti dneska je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.5.19 13:34

@Kolie.66 no jsem v čekárně… algifen přestal zabírat a není mi dobre. Bolí mě práva strana a jde mi to do zad. Tak mě chce paní doktorka vidět. :( jako nečekala jsem ze by to po opu bolelo. Dneska budu mít první vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.5.19 13:52

@TerkaLuň jasný je lepší, že tě uvidí, tak držím palce :palec: a jak vajíčka už víš kolik se jich oplodnilo nebo ti to poví zrovna paní doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.5.19 18:04

@Kolie.66 tak jsem dostala kapacku a profesionální přístup musím říct. Je mi lépe tak uvidíme ráno. Osm oplodněných vajcek máme. Teď uvidíme kolik jich přežije do čtvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.5.19 11:36

@TerkaLuň tak držím palce aby ti bylo lépe :srdce: 8 oplodněných je super určitě z toho několik vydrží :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.5.19 09:06

@Kolie.66 ahojky tak máme 5miminek v mrazacku a teď čekáme na genetické testy. Co ty?? Jak ti je?? Jak dopadl ultrazvuk??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.