Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolie.66 ahojky… no upřímně bych to viděla na patek( protože jedu na aerobik vikend) tak abych věděla jestli mám hopsat hodně nebo málo
zase na druhou stranu nevím jestli nepočkam na pondělí … a jsem
Tak trochu zmatená, protože při předchozí iui mi lékařka říkala, ze mám testovat po 14-ti dnech a tenhle doktor mi říkal ze mám testovat po třech týdnech… tak nevím no
co ty jako zkušená si o tom myslíš??
A co vůbec Peťuš89 ??? Je tady ještě s námi?? Jak se ti vede?? ![]()
@TerkaLuň Ahoj, to víš že sem občas kouknu jak se máte
mně to třetí IUI nevyšlo, tak ve středu jedu na první injekci k IVF a pak se začátkem dalšího cyklu budu píchat nějaký injekce každý den.
@Peťuš89 prosím te a jak to probíhá?? Už se taky psychicky připravuji… oni musí posílat zadost na pojišťovnu?? A mate za sebou výsledky z genetiky???
Prý zadost podána na pojišťovnu trvá měsíc než ji schválí… mám pocit ze tohle všechno je nekonečně dlouhé… my máme termín návštěvy andrologie 5.11. A návštěvu a výsledky z genetiky až 4.12. Do te doby nevím co se bude dít… jestli se alespoň sesmolili ta zadost nebo jak to bude…
@TerkaLuň Hele nic o žádosti neříkal, to si asi zaříděj sami… já jsem tam teda byla 12.den cyklu, tak se jen ptal jestli chci hned další měsíc. Já že jo, tak jdu teď 20.den cyklu na první injekci. Ani nevím kloudně čeho…A pak od 2DC si budu píchat injekce doma a budu tam jezdit každých pár dnů na kontrolu jak se folikuly vyvíjejí. Pak jejich odběr a asi po 5dnech zavedení embrya
Jsem na to všechno zvědavá
Na genetice jsme byli hned po první návštěvě v CARu, takže výsledky už máme, vše v pořádku.
@Peťuš89 tak určitě dávej info jak co probíhá, já jsem ve fázi čekání… tak uvidíme ale myslím ze se k ivf dostaneme taky… ale nejsem zhroucena, protože věřím ze když nevyjde tohle tak ivf bude dobre…jen se to trochu protahne a nebudu mít letní miminko ale už se to trochu blíží ![]()
@TerkaLuň Já si myslím že ještě můžeš určitě doufat že to vyšlo
budu se těšit na testík
určitě dám vědět jak postupuju, sama vždycky nějaký věci, co mi doktor řekne, zapomenu ![]()
@Peťuš89 to mi mluvíš z duše , jakmile vyjdu z ordinace..... jsem o polovinu informaci chudší
budu se těšit na info ![]()
@Kolie.66 ahojky tak jsem to dneska nevydržela a test udělala… vím asi je moc brzy..... teda doufam protože výsledek byl negativni ![]()
@TerkaLuň Jak dlouho jsi po IUI? Určitě tam je ještě šance že se zadařilo ![]()
Já jsem dnes byla v CARu tak jsem zas o něco chytřejší. Mám dlouhý protokol, tak mi dnes (20DC) píchli injekci Diphereline. Vysvětlil mi že jakoby odpojí vaječníky od mozku aby místo něj poslouchaly ty injekce a prášky co začnu brát za 2týdny po další kontrole.
@Peťuš89 byla jsem minuly týden v pondělí…potřebuji odpojit asi komplet mozek od myšlenek … pac jinak se z toho za chvilku zblaznim ![]()
@TerkaLuň Tak ještě vydrž do pondělka a testni znovu
to chápu, já na to všechno nějak neumím přestat myslet
myslím si že v tom skví ten neúspěch ale prostě to neovlivním ![]()
Ahoj holky, taky jsem to nevydrzela a test si delala vcera i dnes ráno a taky negativní…
Teď si to úplně vyčítám, protože se mi chce tak akorát brečet.. Ale tak snad je ještě brzo a třeba se to ještě vybarví i u tebe @TerkaLuň
ja to znovu zkusim až v pondělí, do té doby jsem si to zakázala…
Nicméně pozorně načítám co píšete o IVF, protože když se nevydaří tohle ani druhé IUI v příštím cyklu, tak nás to taky čeká
@Kolie.66 ani nevíš jak jsem
Rada ze sis dělala test i ty..... ja teda jen jeden, ale zitra zkusím ještě jednou… a pak až příští týden…jsem ale kromě návalu a občanského pobolivani v podbrisku v pohodě… prsa nebolí… nic výjimečného… takže se připravuji na další metu… která podle mě nebude dřív než na začátku příštího roku protože konzultaci na genetice máme až 5.12. A podle mě se to do te doby nehne…
@Kolie.66 ahojky holky tak jak jste dopadly???? Co je u vás nového?? ![]()
@Peťuš89 @TerkaLuň Ahojky holky, tak jak se máte? 😊 Uběhlo 5 měsíců jak se Vám podařili IVF? Věřím, že určitě vše dopadlo dobře a už se obě těšíte na miminko 😍 ❤️️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.