Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kubykula píše:
@Kelsey proto si myslím, ze kdyby zůstala s Martuccim, mohlo byt vše OK.
Jakože ještě ted by radostně zvonili na sluzebnou pro kondomy? To byla taky pekna komedie. Měl ji jen na zviditelnění.
@vokishka píše:
@trpaslinka to, co podniká on, mi jako „normální dění“ moc nepřipadá.
Viděli jste ho, jak v noci lezl přes plot? Normální magor. Šli prý přes cizí pozemky, lidi na ně volali, ať jdou pryč a nezájem, on si jede to svoje.
byli ožralí jako dobytek
@vokishka no normalni pro nas ne. Ale pro nej to normalni bohuzel je. Me tam slo spis o tu cast s tim placem. Ja tedy opravdu moc slz pro vlastni dceru neuronila. Jenze ja tedy o sobe pochybovala, jestli je to normalni a resila to s lekari. Ale to uz je jina. Jo, Rychtar je manipulator a verim tomu, ze ji cpal spoustu leku a udelal si z Ivety loutku. Ale to, ze neplace, to je asi jedina vec, co bych mu nevycitala. ![]()
@kubykula píše:
@Burj Chalifa taky jsem si říkala jak ji naaranzuje do Satu.ale třeba je vcelku, nevím, neumím si to predstavit
dala hlavu ci krk na koleje
@Petullka82 píše:
přestaňte tohle řešit, to je příšerný, jste jako slepice!!!
TAk sorry ![]()
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa morbidni je skutecnost, ze to tady dokazete rozebirat..co kdyby nekdo o tve matce napsal, ze jsou z ni cary a jak( toto )nekdo nacpe treba do rakve???Ja nechci videt kdyby ten jeji kluk jedou zabrousil Sem, spis nez svoji matku by nenavidel Vase komentare![]()
![]()
![]()
![]()
Nevidím důvod, proč by její syn měl chodit na web pro těhotné a matky od dětí. Tato diskuse je jen velmi racionální. To, co z člověka zbude po nárazu vlakem je prostě takové. To je realita, ať se jedná o kohokoli. Nenávidět může případně svoji matku, jak podělala sobě i jemu život.
@Burj Chalifa píše:
Staré dámy jsou sice staré, ale vcelku.
no…trefný komentář ![]()
Rychtář je trapnej, jak se fotil s těma šatama ![]()
@trpaslinka píše:
@vokishka no normalni pro nas ne. Ale pro nej to normalni bohuzel je. Me tam slo spis o tu cast s tim placem. Ja tedy opravdu moc slz pro vlastni dceru neuronila. Jenze ja tedy o sobe pochybovala, jestli je to normalni a resila to s lekari. Ale to uz je jina. Jo, Rychtar je manipulator a verim tomu, ze ji cpal spoustu leku a udelal si z Ivety loutku. Ale to, ze neplace, to je asi jedina vec, co bych mu nevycitala.
dyt brecel, mel uplne rude oci a pytle pod nima
@brisco píše:
Jakože ještě ted by radostně zvonili na sluzebnou pro kondomy? To byla taky pekna komedie. Měl ji jen na zviditelnění.
ale on jí to léčení nabízel až po rozchodu, že jí zaplatí to sanatorium v Itálii, to už s ním nebyla, myslím, že už byla rozvedená i s Pomejem, když to běželo v tv ![]()
@pomenkova myslím,ze nejsme jediné, kdo dává dohromady, jak vypadá a jak by vypadala ve svatebním v rakvi. já se při znám, já si to nedovedu představit, jak vypadá člověk to srážce s vlakem. zajímalo y me to ať je to Ivea nebo někdo jiný. šílené je to tak jako tak celé.
@kubykula píše:
@pomenkova myslím,ze nejsme jediné, kdo dává dohromady, jak vypadá a jak by vypadala ve svatebním v rakvi. já se při znám, já si to nedovedu představit, jak vypadá člověk to srážce s vlakem. zajímalo y me to ať je to Ivea nebo někdo jiný. šílené je to tak jako tak celé.
Moc moc ošklivé. Nedoporučuji googlit. A v celku ti lidé opravdu nejsou.
@Takyjedna tohle se přece nedělá a neřeší. přesně, jak říkala pomněnková, někteří lidé nemají žádnou úctu. ona to pořád vnímá, dle mého názoru. (její duše)
@Burj Chalifa píše:
Nevidím důvod, proč by její syn měl chodit na web pro těhotné a matky od dětí. Tato diskuse je jen velmi racionální. To, co z člověka zbude po nárazu vlakem je prostě takové. To je realita, ať se jedná o kohokoli. Nenávidět může případně svoji matku, jak podělala sobě i jemu život.
jsem si naprosto jistá, že ji má a měl velmi rád…
Fakt jak slepice a co bylo a co kdyby a jak byla a jak vypadala a bla bla bla…tak sem sem mrkla na 5 minut stačilo a odchazím číst něco lepšího chcu si ji zachovat tak jak byla.. a ne jestli je bez hlavy a noh.. nashle dámy
@Burj Chalifa píše:
Presne
holt nekomu to nevysvetlis