Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
O tom by se dalo diskutovat.Co o tom vim, tak zakony by meli dodrzovat.Je to o velkem toku penez a media jsou silna zbran v soucasne dobe ovladana Babisem.Tema IB vzdy bylo nejvice vydelecne.Koho ulovi ted?
@kubykula píše:
Holky teď kamarádka na fb sdílí jak někdo natočil jak to Ivetu smetlo..no koukat se nebudu, komenty pod tím mi stačí.
Nekdo ji pozoroval, jak tam stoji a rychle to natacel?
@Minki píše:
@Lady4 no mozna jste se s ni setkala a jako k fanouskovi k vam pristupovala. Cetla jsem velice krasny rozhovor se zenou Ladi Staidla, musela toho ustat taky dost, ale brala zivot s noblesou. Ovsem o pani IB se nevyjadrila nijak pekne, nestacilo ji byt je milenkou…potrebovala i vystvat a ublizit takze tak. Tehdy velky „andilek“ umel vytahnout drabky. Kazdy zijeme svuj zivot jak umime a ona si tu svoji cestu vybrala. Byl to jeji zivot a ne tech druhych. Nemuzeme svadet vse na lidi kolem ni…vzdyt pila a mela problemy mnohem drive nez se obklopila prizivniky.
S Rychtářem se dala dohromady, když jí jeho manželka poskytovala azyl u sebe v rodinném domě
Ještě si pamatuju reportáž z tv, jak tam jeden týden Iveta vaří a tvrdí, jak moc jí manželé Rychtářovi pomohli…a za týden už manželku vyštvali. Takže dostala co chtěla no
Pana Rychtáře.
@jaaaaaana píše:
Nekdo ji pozoroval, jak tam stoji a rychle to natacel?
prý je to bezpečnostní kamera z přejezdu.
ale já to nesdílela, takže nic nevidím.
jen dle titulku se mi to ale nezdá, protože tam je nákladní vlak a jiná kolej…takže podle mě spíš fiktivní video.
nevím, třeba vám to někomu taky přistane na fb.
@kubykula píše:
Holky teď kamarádka na fb sdílí jak někdo natočil jak to Ivetu smetlo..no koukat se nebudu, komenty pod tím mi stačí.
To není ona je to docela čiperný dědula co tak, tak uskočil projíždějícímu vlaku, skoro bez ujmy a na tom videu je myslím peršink a ivetu srazil elefant to je podstatný rozdíl
@Minki jj, přesně souhlasím, taky si nemyslím, že by byla pouhá oběť osudu a lidí okolo ní- dnes jsem si vzpomněla na takovou Annu K., která to taky měla hodně těžké, marně se roky snažila o dítě, pak rakovina (a myslím, že jí na ni brzy zemřela i maminka) a chová se úplně jinak, v bulváru se o ní nedočteme…
@madeto píše:
To není ona je to docela čiperný dědula co tak, tak uskočil projíždějícímu vlaku, skoro bez ujmy a na tom videu je myslím peršink a ivetu srazil elefant to je podstatný rozdíl
jak píšu výše, já to nesdílela, tak nevím detail…naštěstí. Jen nechápu, proč tam cpou že je to ona a ještě to pod tím lidi komentují??
@ulice píše:
Já myslím, že ten článek znamená jenom to, že nebyla a)už polomrtvá díky lékům aj.(tozn. že jí tam někdo pomohl, nasměroval) b)že se neotrávila předem a až potom šla na koleje… Že byla střízlivá - o tom tam nic nepíšou
Taky to chapu tak, ze pricinou smrti nebyly leky alkohol. Jestli v sobe neco mela je vec jina.
Ten Rychrat je skutecny herec co tam predvadel jak Ivetku miloval-to je videt jak dokaze rychle prejit ze slz do vaznyho obliceje ke konci..
ja nevim-je divnej, treba ji opravdu nejak nennavadel tezko rict, ale ze je to tyran, neni pochyb a psychicka tyranie je jeste horsi nez fyzicka…Mne stacilo u toho jezirka jak z ni delal uplnyho blbecka -jak rikal oni ty kachynky jsou takovy droboucky a ty samci jsou vypaseny, jakoby chtel rict jsi tak hubena, ze zu nemas silu-mi to prslo, proste skrytej hajzl…na tyhle hajzliky mam cuch
![]()
@kubykula píše:
jak píšu výše, já to nesdílela, tak nevím detail…naštěstí. Jen nechápu, proč tam cpou že je to ona a ještě to pod tím lidi komentují??
já taky ne, ale viděla jsem to myslím v novikách, tak si to pamatuji, ten důchodce může slavit druhé narozeniny
Vyznelo to tak z te zpravy ze nepozila nic, tomu ja nemuzu verit, uz ta pomala chuze.Nebo uz byla opravdu v takovem limbu depresi, ze uz se nemohla ani hnout to tak byva…Mohla to udelat bez prasku, bez piti klidne-to jen dokazuje jak je deprese silena..
![]()
@pomenkova píše:
Mne stacilo u toho jezirka jak z ni delal uplnyho blbecka -jak rikal oni ty kachynky jsou takovy droboucky a ty samci jsou vypaseny, jakoby chtel rict jsi tak hubena, ze zu nemas silu-mi to prslo, proste skrytej hajzl…na tyhle hajzliky mam cuch![]()
![]()
![]()
To byla jenom trapná fraška - lichotka v televizi, jak je IB štíhlá
Tohle fakt nebyl pokus o psych. týrání ![]()
Spíš se snažili (podotýkám - oba dva) o hezkou image v tv, jak jsou spokojení, IB konečně zhubla(i když Pepa si myslí, že pár kg navíc by unesla
) a jediný problém jsou bolavé zuby…
@pomenkova píše:
Vyznelo to tak z te zpravy ze nepozila nic, tomu ja nemuzu verit, uz ta pomala chuze.Nebo uz byla opravdu v takovem limbu depresi, ze uz se nemohla ani hnout to tak byva…Mohla to udelat bez prasku, bez piti klidne-to jen dokazuje jak je deprese silena..![]()
Já to teda pochopila jinak - viz můj předchozí příspěvek ![]()
Požít klidně mohla, ale ne natolik, aby na to zemřela.
@madeto píše:
já taky ne, ale viděla jsem to myslím v novikách, tak si to pamatuji, ten důchodce může slavit druhé narozeniny
to teda může.
„Odejdu z baráku v Uhříněvsi jen s autem a vrátím se do domuk manželce, který patří jen mně,“ prozradil
Nepřipadá vám divné, že nazývá manželkou někoho, s kým je dávno rozvedený?