Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Michelangelo Cucík
No tak nějak tomu říkali
, možná to byl dokonce čucík
, tohle si fakt přesně nepamatuju, ale znělo to debilně ![]()
@marinka5 píše:
Víte, že Iveta před těhotenstvím s Arturem potratila? Chudák
Nešlo o samovolný potrat, ale pod taktovkou Štaidla byla na interupci.
@Virginia píše:
Holky a vysvětlete mi prosím, jak je možné, že si se svým dvojčetem není moc podobná, i když říkají, že jsou jednovaječná.
tohle je pro mne stejná záhada, jako pro tebe ![]()
@Virginia Myslím, že jsou dvojvaječná. A prý Iveta Ivanu nesnesla. Ivana měla údajně lepší - silnější hlas a vždycky na ní Iveta žárlila.
@St. Estephe
Vědět ani nechceš, ok, mlčím…ale pusa mě svrbí, to zas jo. Teda spíš prsty. ![]()
@St. Estephe Jsou a nedivim se ze se divi
Kazda je jina ![]()
bud to jsou dvojvajecna dvojcata, nebo nevidim dobre ![]()
@bimbama píše:
@Virginia Myslím, že jsou dvojvaječná. A prý Iveta Ivanu nesnesla. Ivana měla údajně lepší - silnější hlas a vždycky na ní Iveta žárlila.
http://www.ahaonline.cz/…u-nikdy.html
V článku je i citace z jakési knihy, kde mluví o jednovaječných.
Pokud se hledá info o nich, jako dvojvaječných, je těch zmínek o řád méně než jako o jednovaječných. Ale těžko říct, no.
@bimbama no mela jsem si to precist. Ja jsem to napsala zbytecne, presne tak to je ano..Nejak jsem zaslechla ze ona si musela dat jmeno jine nez je I. B tak vystupovala pod jmenem Wiana, nebo Viana ![]()
Když tak čtu o Ryhtáři, tak si říkám, že je to stejná zk. rvená sv. ě jako můj nevlastní bratr Mirek.Tady jsou asi jen dvě varianty. Zabít, protože jinak Vás dotyčný člověk zničí
![]()
@Virginia píše:
http://www.ahaonline.cz/…u-nikdy.html
V článku je i citace z jakési knihy, kde mluví o jednovaječných.
Pokud se hledá info o nich, jako dvojvaječných, je těch zmínek o řád méně než jako o jednovaječných. Ale těžko říct, no.
Omlouvám se, je to pravda.
@pomenkova píše:
@bimbama no mela jsem si to precist. Ja jsem to napsala zbytecne, presne tak to je ano..Nejak jsem zaslechla ze ona si musela dat jmeno jine nez je I. B tak vystupovala pod jmenem Wiana, nebo Viana
Aby neměly stejné iniciály. A Ivetu museli po porodu křísit a ona žila celý život v tom, že Ivana si vzala zdraví, odolnost a tak od ní.
@bimbama píše:
Aby neměly stejné iniciály. A Ivetu museli po porodu křísit a ona žila celý život v tom, že Ivana si vzala zdraví, odolnost a tak od ní.
No uz jsem slysela, ze ji udajne matka nikdy nemela dost rada, protoze s ni nepocitala, ze byla navic…
Ale tohle je teda mazec. ![]()
@Michelangelo aha tak v ty reportazi to vyznelo jakoby potratila samovolne…