IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2148
26.9.17 10:13

@Carolin14 @Jedna babička díky pokoukam co by se hodilo :)
@Mazlucha po tomhle jsem koukala-kdyžtak se ozvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.17 13:22

@majja2
Maju, nositko už bohužel nemam. Ani jsem netušila, že to půjde tak rychle. Večer jsem se domluvila s mužem, že ho dáme pryč, ráno jsem dala inzerát na fb a za půl hodiny jsem měla zájemce. Ale zkus se podívat na www.prubnihracku.cz,odtud jsem kupovala, nevim odkud jsi, ale při osobním vyzvednutí v Praze ma paní minus 100 Kč. Nebo pak www.kibi.cz a nebo bazar na fb Nosíme děti v Kibi a nosíme děti, tam jich mají taky spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
26.9.17 13:28

@Mazlucha to neva :) mrknu se.je dobré ze se prodalo-spousta kamarádů mi nabízí taky věci po dětech ale většinou ty co uz mam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.9.17 13:49

Ahojky holky, jdu si pro rady. Dneska jsme byli u doktorka a dostali jsme zelenou na zavádění prikrmu. Alorat doktor rikal, že do půl roka v podstatě jen zeleninové max přidat trosku lepku. Od zacatku je v podstatě na UM. Měla jsem za to, ze se zhruba po měsíci zavádí maso? On v podstatě chce, aby do půl roka byla jen na zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.17 16:14

@Carolin14
Kolik je prckovi? Zeleninu jsem zaváděla postupně, každý druh třeba 3 dny, pak jsem začala michat s bramborem. S masem jsem začala cca po měsíci. Pokud je prckovi 4 měsíce, tak ono to pomalu v tom půl roce je, kdy se začíná s masem.Az po masu se začíná s ovocným prikrmem. Ale každý dítě je jiný, nektery treba v pěti mesicich bašti už všechno. Lepek je kapitola sama od sebe. Ten jsem slyšela zavádět snad až v půl roce nebo v osmi měsících, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.17 16:19

@Carolin14
Taky záleží, jestli ti příkrmy přijme. Mě teď vydržel měsíc, pak je plival. Tak jsem je na chvilku vysadila a vrátili jsme se k nim zase po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.9.17 16:21

@Mazlucha Ahojky, moc dekuji za odpověd :mavam: ano, dneska ji jsou 4 měsíce :srdce: ja jsem prave četla, ze zhruba po měsíci maso, ale to se mu nejak moc nelibilo :think: a lepek rikal, ze začít az bude třeba jist půlku skleničky te zeleniny :nevim: asi použijí spis selský rozum a podle toho, jak bude bastit, tak buď přidám maso po měsíci nebo ne :kytka: a je mi jasny, ze ovocný az na posled, protože by uz pak nechtěla nic jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.17 23:09

@Carolin14
No na druhou stranu někdo dítě ovocným prikrmem rozjedl. Četla jsem v nějaké diskusi, že nechtělo zeleninu a zkusili ovoce. Nějak se nastartovalo a zeleninu pak jedlo. A maso v 5.mesici problém není. Když koukneš na skleničku, tak s kuřetem a králíkem je psáno od ukončeného 4.mesice. Pak s telecím od 6.mesice a hovězí myslím až od 8.mesice. To pak zavadis i jogurt. U holky jsem třeba zkoušela 4 druhy zeleniny než jsem michala, teď u kluka jen dva. Holka teda jedla líp. Vsak uvidíš, řidič se rozumem a jak uznáš za vhodné. Ale do půl roku by to maso zavedené být mělo. A v roce už ti bude bastit gulas :mrgreen: Kdybys něco potřebovala klidně napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
26.9.17 23:13

@Carolin14
Pošlu ti do zprávy pro inspiraci takový tabulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
27.9.17 08:44

@Mazlucha mas Kibi v holcici barve? :lol: Jinak ja se holky zamilovala do nositka od LL, ale ta cena, manzel by me asi uz vydedil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208

@Mazlucha mas Kibi v holcici barve? :lol: Jinak ja se holky zamilovala do nositka od LL, ale ta cena, manzel by me asi uz vydedil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
27.9.17 08:46

A zavadeni prikrmu vubec nevim, jak udelame…zatim je plne kojena, ale ma alergii na kravskou bilkovinu, vejce, soju,…a buhvi co jeste na co jsme neprisli :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.9.17 08:46

@Tomička
Měla jsem v neutrální bezove barvě Asalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.9.17 08:48