Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaS82 Ocet? Vím, že už je to dost staré, ale proč si na infekci nekoupíš v lékárné čípky s laktobacily? A pokdu je to vážnější, nechat si předepsat něco na gyndě? Pár dní a je to pryč…
@petrus85 Bromelain/bromelin, treba od Swissu jako potravinovy doplnek. Jsem trochu patrala
. V lekarne mi ale rikali, ze se to moc dobre neprodava, spis vubec.
@Kllarcaa to já jsem asi někde něco chytla, ono přece jen jedu víc jak na 100% tak se není čemu divit. Od rána od pěti se do večera opravdu nezastavím, tak občas si tělo řekne své… ale já si říkám, že když se to podaří do "časového " limitu, co ivf proplácí pojišťovna, 39 mi bude příští červen, tak to bude v pohodě ![]()
@Tynka78 ahoj
ja jsem dnes 5 den od KET ale jen jednoho embrya.
@Ajaandy je mi to hrozne moc lito. At jsi brzy fit.
@Ajaandy tak to me moc mrzi
snad se zadari znovu co nejdrive
@lusi28 ahoj zdravím, tak to jsme na tom časově stejně, s tím že ty už máš něco za sebou a pár zkusenosti
jak to je? Je trochu návaly, asi nervozita, tlaky v podbřišku a únava. Ještě máme 3 zamrazene, tak tím se utesuji, protože podstoupit opět stimulaci není žádný med
Kdy budeš testovat? držím palecky ![]()
@Ajaandy ahoj, to me fakt mrzi.
Nikdy sem to nezazila, ale dokazu si predstavit, jak se citis.
Preju hodne sil na dalsi snazeni… ![]()
@Tynka78 ja taky citim tlaky v podbrisku a unavena jsem taky. Vubec nic se mi nechce
jinak se citim normalne. Testovat se celkem bojim to dvou negativnich testech v prosinci a lednu. Kdy chces testovat ty?
@lusi28 ještě nevím kdy testovat, budu se snažit to vydržet co nejdele????ale myslím hned po víkendu, dnes jsem vůbec nemohla spát, návaly horka, tak nevím jestli je to z léků
Jinak se od zítra chystám do práce, myslím že 6dni v klidu stačí, tak snad mi čas lépe uteče. Jsi také v neschopnosti?
Ahoj holky, psala jsem vám tady před časem, kdy jsem čekala na 3. IUI, to bohužel opět nebylo úspěšně, a tak jsme hned začali stimulovat na IVF… dostala jsem Gonal 200 jednotek, dr říkal, ze chce aspoň 10 foliku, vcera jsem byla na prvním UTZ 8.DC a foliku bylo jen 7
13 a 11mm… tak jsem trochu zklamaná, ze jsem zareagovala méně, zitra jdu znovu a podle toho naplanujem OPU. Mužu se zeptat, jak jste na tom byly vy, které uz to mate za sebou? Jak velké byly vaše foliky při odběru a kolik jich bylo? A kolikaty DC jste šly na OPU? Děkuji moc
@Petra Star To měla být asi reakce na můj starý příspěvek, že?…Ten den byl svátek a nikde otevřeno nebylo. Teď už je vše OK.