IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4844
14.3.17 23:41

@HankaS82 Ocet? Vím, že už je to dost staré, ale proč si na infekci nekoupíš v lékárné čípky s laktobacily? A pokdu je to vážnější, nechat si předepsat něco na gyndě? Pár dní a je to pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
15.3.17 00:21

@Ajaandy to ma mrzi :(

• Citovat
  • Upravit
695
15.3.17 00:26

@Ajaandy :,( Tak hlavu vzhuru a hura do dalsiho boje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
15.3.17 00:33

@petrus85 Bromelain/bromelin, treba od Swissu jako potravinovy doplnek. Jsem trochu patrala ;). V lekarne mi ale rikali, ze se to moc dobre neprodava, spis vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
15.3.17 05:34

@Ajaandy to je mi líto :hug: :andel: hodně sil, tohle je vždycky těžký :hug: :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anais
15.3.17 05:36

@Kllarcaa to já jsem asi někde něco chytla, ono přece jen jedu víc jak na 100% tak se není čemu divit. Od rána od pěti se do večera opravdu nezastavím, tak občas si tělo řekne své… ale já si říkám, že když se to podaří do "časového " limitu, co ivf proplácí pojišťovna, 39 mi bude příští červen, tak to bude v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit
695
15.3.17 06:19

@Anais presne tak. Kdyz je jeste cas, je to v pohode :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.3.17 07:55

@Tynka78 ahoj :mavam: ja jsem dnes 5 den od KET ale jen jednoho embrya.

@Ajaandy je mi to hrozne moc lito. At jsi brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
15.3.17 08:41

@Ajaandy tak to me moc mrzi :hug: :hug: :hug: snad se zadari znovu co nejdrive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 09:53

@lusi28 ahoj zdravím, tak to jsme na tom časově stejně, s tím že ty už máš něco za sebou a pár zkusenosti ;) jak to je? Je trochu návaly, asi nervozita, tlaky v podbřišku a únava. Ještě máme 3 zamrazene, tak tím se utesuji, protože podstoupit opět stimulaci není žádný med :? Kdy budeš testovat? držím palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
15.3.17 10:00

@Ajaandy ahoj, to me fakt mrzi. :hug: Nikdy sem to nezazila, ale dokazu si predstavit, jak se citis. :roll: Preju hodne sil na dalsi snazeni… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.3.17 11:08

@Tynka78 ja taky citim tlaky v podbrisku a unavena jsem taky. Vubec nic se mi nechce :lol: jinak se citim normalne. Testovat se celkem bojim to dvou negativnich testech v prosinci a lednu. Kdy chces testovat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.3.17 11:23

@lusi28 ještě nevím kdy testovat, budu se snažit to vydržet co nejdele????ale myslím hned po víkendu, dnes jsem vůbec nemohla spát, návaly horka, tak nevím jestli je to z léků :? Jinak se od zítra chystám do práce, myslím že 6dni v klidu stačí, tak snad mi čas lépe uteče. Jsi také v neschopnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.3.17 11:30

Ahoj holky, psala jsem vám tady před časem, kdy jsem čekala na 3. IUI, to bohužel opět nebylo úspěšně, a tak jsme hned začali stimulovat na IVF… dostala jsem Gonal 200 jednotek, dr říkal, ze chce aspoň 10 foliku, vcera jsem byla na prvním UTZ 8.DC a foliku bylo jen 7 :think: :roll: 13 a 11mm… tak jsem trochu zklamaná, ze jsem zareagovala méně, zitra jdu znovu a podle toho naplanujem OPU. Mužu se zeptat, jak jste na tom byly vy, které uz to mate za sebou? Jak velké byly vaše foliky při odběru a kolik jich bylo? A kolikaty DC jste šly na OPU? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.3.17 11:34

@Petra Star To měla být asi reakce na můj starý příspěvek, že?…Ten den byl svátek a nikde otevřeno nebylo. Teď už je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí