IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
695
12.3.17 21:24

@Lucy35 dekuju moc, uvidime… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
12.3.17 22:40

Holky, kdo ceka ted na stimulaci? S kym budeme bojovat? ;)

Příspěvek upraven 12.03.17 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
12.3.17 22:56

@KackaP15 třeba se mnou. Čekám na MS a jdeme na to. Doufám, že dorazí každým dnem. Dostala jsem vyvolavačku, tak by do čtvrtka měla dorazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
12.3.17 23:44

@HankaS82 tak super :palec: Akorat ja budu mit MS az 24.3., tak budu o tyden pozadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.3.17 08:28

@KackaP15 @HankaS82 a doufám, že i se mnou, i když budu trošku pozadu, my budeme čekat na schválení od pojišťovny, ve čtvrtek to jdeme sepsat :)
Těším se, že už se bude něco dít, i když na druhou stranu mám trochu strach, jak to všechno dopadne :D 8o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.3.17 09:24

@Lucy35 docela koukám, že tu hodně holek píše, jak čekají na schválení pojišťovny…to jsem nezažila, ted konkrétně můj 3.pokus proběhl, tak, že jsem došla do CAR s tim, že bych chtěla začít a zrovna jsem se trefila, že mi začala MS ten den rano…nafasovala jsem hned injekce a už ten den začala…nikdo neřešil žádný schvalování, žádný čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
13.3.17 09:55

@Lucy35 mozno budeme my spolu :) ja zacnem bud okolo 18.4. alebo okolo 14.5. podla MS a nejakych vysledkov, na ktore este cakam.

• Citovat
  • Upravit
69
13.3.17 10:54

Holky ne čeká tenhle mesic nebo ten dalsi ket, uz se tajy tesim ve ct hedem k dr. Tak uvidim, co nam rekne. Uz se tesim na prcky :srdce: snad to uz dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.3.17 12:06

Tak IUI u me hotovo :palec: testovat mám až za 17 dní ;) to bude dlouhé čekání ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.3.17 12:41

Holky, tak mě dnes došla MS a od pátku začínám stimulovat.Teda doufám, pokud se zas nic nepodělá. Já taky nečekala na schválení. Jen jsem musela podepsat, že pokud pojišťovna neschválí všechno zaplatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.3.17 12:47

@Efka2015 Ahoj holko, tak jak se cítíš? Už se rýsuje dálnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.3.17 12:48

@riana12 Ahoj, tak jestli to u Tebe bude ta druha varianta, tak budem partacky. I kdyz me to vzdycky rozhodi, loni jsem takhle byla s holkama nejakyma stejne, a jim se to povedlo, a mne ne, denne jsem si psaly pred testovanim, no a pak to na me hrozne padlo..ale tak tentokrat se to treba povede :oops:. Ja ted mam pauzu do toho kvetna, aby si telo odpocalo od ledna po dalsim nevydarenem pokusu - beru jen Tamoxifen a na ovulaci Pregnyl, kdyby se to naaahodou povedlo prirozene. Moc neverim, ale tak dobre je, ze nejak se to cekani „zaplacne“…
@HankaS82 Hani, strasne Ti drzim palce, verim, ze to do te Tve „magicke“ vekove hranice zvladnes, opravdu…
@Lucy35 Opravdu bych na pojistovnu necekala, navic se to da ex post i zrusit (jako u me, kdyz nenasli zadna vejce:(, doplatila jsem „jen“ vsechny leky a mam pokus jakoby „k dobru“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.3.17 12:53

@Sashie Tyjo, tak hlavne, ze uz jsi v poradku! Ja mela jen nabeh na OHSS, a taky nic prijemnyho, to jsi dobra, ze jsi to zvladla! A mimco na Tebe urcite mesic nebo i dyl pocka:)
@Tulipankaa @Anais @Riana12 Holky, s tim rikanim ostatnim..Ja to x let tajila, porad jsem rikala deti? Nechci, nebo ne ted, protoze…xy, cestovani, blabla…Koncem lonskeho roku uz jsem to ale nevydrzela a zacala o tom normalne mluvit. Davam si „terapii“, ze jdu treba ja a sest (!) tehotnych kamaradek a ja jim o vsem, co prozivam vypravim… Neni to teda jednoduchy, ale je mi lip, nez predtim…Ale kazdy to ma jinak… Ale musim vam rict, ze momentalne mam kamaradek (jako tech blizkych) tehotnych 9, ty zbyle vetsinou uz dite maji, takze zacinam lehce propadat panice… Ale aspon jsem uprimna k ostatnim i sobe…Ze nejsem za „karieristku“, ktera deti nechce, ale chci a moc, ale nejde to…
@Kllarcaa Tyjo, to vypada slibne!! Moc drzim palce!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.3.17 13:11

@Vcela4 moc děkuju za podporu.Byl by to hezký dárek k svátku pro manžela a pro mě ten něj k narozkám. Už zas maličko začínám věřit, že mám naději na úspěch. Tobě držím palce, ať to jde jak po másle a brzo máš dálnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.3.17 13:43

@Vcela4 děkuji ;) Uvidíme..
A jak jsi na tom ty?? ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...