IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
10.3.17 10:06

Holky nekdo kdo zkousel dat manzelovy Maca? tablety? :nevim: na zlepseni spermii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.3.17 10:20

Holky brala jste nektera Estrofem? Trosku me vydesilo tech asi sto vedlejsich ucinku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.3.17 10:32

@Aja91 ahoj tak dnes na kontrole vše v pořádku v úterý jdu opět kvůli ovu vic mi doktor neřekl jen ze musime cekat na ovu podle mého kalendáře by měla byt ve středu tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.3.17 10:37

@Tulipankaa mi je jeden čas braly ale zlepšení jsme nezaznamenaly ono je to na člověku podle mě hlavně žádný stres mi měly 3 sperimiografy v jednom roce a pokaždé jiný výsledek jeden dobrej pak horší a nejhorší :lol: v tom prvním žádné stresi pohoda a pak už stres a nervy v práci muj chlap si vše moc bere ale to asi kazdej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
10.3.17 13:35

@radka.vos ahoj, ja brala na zvetseni sliznice…1-0-1 2mg…ty vedlejsi ucinky jsou silene u vsehi co nam davaji.vid…ale nejak jsem nic nezaznamenala…trochu unava, ale to je asi spis z prace…a to ze obcas pichne v brise uz nevnimam…takze za me dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.3.17 13:54

@petrus85 uz se mi podarilo najit i nejakou diskuzi a taky tam holky psaly to samy, tak z vesedla do toho, az prijde cervena. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
10.3.17 16:20

Ahojte, endokrinologia sa mi posunula o tyzden neskor. beriem to ako znak, ze sa nam IVF urcite posunie az na maj :zed: :zed: ta urea, endo… samozrejme, nechcem to urychlit na ukor toho, ze nebudem mat doriesene vsetky otvorene veci, ale tak mrzi ma to :?

kolko je tu este cakateliek, kym pride ten vhodny mesiac?

• Citovat
  • Upravit
1292
10.3.17 17:42

Ahoj holky, mám po utz po stimulaci Zoladexem. Dlouhý protokol. Vaječníky spí, ale sliznice si dělá co chce. Měla mi dorazit MS a nic. Sliznice vysoká, tak mi dali progesteron a budeme čekat zda MS dorazí. :zed:.Vždycky se musí něco podělat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
10.3.17 23:26

@riana12 ahojky, ja cekam… uz mam taky posunuto o mesic a to kvuli tomu, ze nemeli v pc danou schvalenou zadost od pojistovny. Minulo se o 2 dny se zacatkem ms :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
10.3.17 23:28

@HankaS82 nic nejde jednoduse, fakt ze jo :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
11.3.17 12:41

@KackaP15 a ja ziadost schvalena, ale ani som nezacala s liecbou :cert: :cert:
a ake mavas dlhe cykly? kedy ti teraz vychadza zaciatok stimulacie?

• Citovat
  • Upravit
159
11.3.17 14:11

Ahoj holky, jak dlouhý je dlouhý protokol a jak dlouho trvá schválení od pojišťovny prosím?
Ve čtvrtek jdeme na konzultaci před ivf, jsem zvědavá, za jak dlouho začneme stimulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.3.17 15:08

@Lucy35 Já můžu zodpovědět jen tu druhou část, protože mám za sebou krátký protokol. Pojišťovna má na posouzení 30 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
11.3.17 15:41

Ahoj holky, predem vam chci rict ze jsem moc rada za tuhle diskuzi a opravdu me drzite nad vodou :* :srdce: vedet ze nejsem sama a ze je nas vic co resi podobne problemy…Otazka dne:jak resite/reagujete/odpovidate atd kolegynim v praci? me je moooc neprijemne, kdyz nektera v praci ma narazky a je mi to pak lito.To ze musime na ivf je pro me docela nove takze ted ty jejich komentare na deti a co deti a kdy deti snasim jeste hur :cert: nechapu jak muzou byt lidi tak necitlivi a bez ostychy resit druhe jestli otehotni a ldy a proc a co…Co myslite? :nevim: :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.3.17 15:57

@GabcaT
Děkuji za odpověď ;) To jeje docela dlouho, chtěla bych, aby už se něco začalo dít…ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí