Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nekdo kdo zkousel dat manzelovy Maca? tablety?
na zlepseni spermii?
Holky brala jste nektera Estrofem? Trosku me vydesilo tech asi sto vedlejsich ucinku. ![]()
@Aja91 ahoj tak dnes na kontrole vše v pořádku v úterý jdu opět kvůli ovu vic mi doktor neřekl jen ze musime cekat na ovu podle mého kalendáře by měla byt ve středu tak uvidíme ![]()
@Tulipankaa mi je jeden čas braly ale zlepšení jsme nezaznamenaly ono je to na člověku podle mě hlavně žádný stres mi měly 3 sperimiografy v jednom roce a pokaždé jiný výsledek jeden dobrej pak horší a nejhorší
v tom prvním žádné stresi pohoda a pak už stres a nervy v práci muj chlap si vše moc bere ale to asi kazdej
@radka.vos ahoj, ja brala na zvetseni sliznice…1-0-1 2mg…ty vedlejsi ucinky jsou silene u vsehi co nam davaji.vid…ale nejak jsem nic nezaznamenala…trochu unava, ale to je asi spis z prace…a to ze obcas pichne v brise uz nevnimam…takze za me dobre ![]()
@petrus85 uz se mi podarilo najit i nejakou diskuzi a taky tam holky psaly to samy, tak z vesedla do toho, az prijde cervena. ![]()
Ahojte, endokrinologia sa mi posunula o tyzden neskor. beriem to ako znak, ze sa nam IVF urcite posunie az na maj
ta urea, endo… samozrejme, nechcem to urychlit na ukor toho, ze nebudem mat doriesene vsetky otvorene veci, ale tak mrzi ma to ![]()
kolko je tu este cakateliek, kym pride ten vhodny mesiac?
Ahoj holky, mám po utz po stimulaci Zoladexem. Dlouhý protokol. Vaječníky spí, ale sliznice si dělá co chce. Měla mi dorazit MS a nic. Sliznice vysoká, tak mi dali progesteron a budeme čekat zda MS dorazí.
.Vždycky se musí něco podělat!!!
@riana12 ahojky, ja cekam… uz mam taky posunuto o mesic a to kvuli tomu, ze nemeli v pc danou schvalenou zadost od pojistovny. Minulo se o 2 dny se zacatkem ms
.
@KackaP15 a ja ziadost schvalena, ale ani som nezacala s liecbou
![]()
a ake mavas dlhe cykly? kedy ti teraz vychadza zaciatok stimulacie?
Ahoj holky, jak dlouhý je dlouhý protokol a jak dlouho trvá schválení od pojišťovny prosím?
Ve čtvrtek jdeme na konzultaci před ivf, jsem zvědavá, za jak dlouho začneme stimulovat ![]()
@Lucy35 Já můžu zodpovědět jen tu druhou část, protože mám za sebou krátký protokol. Pojišťovna má na posouzení 30 dnů.
Ahoj holky, predem vam chci rict ze jsem moc rada za tuhle diskuzi a opravdu me drzite nad vodou
vedet ze nejsem sama a ze je nas vic co resi podobne problemy…Otazka dne:jak resite/reagujete/odpovidate atd kolegynim v praci? me je moooc neprijemne, kdyz nektera v praci ma narazky a je mi to pak lito.To ze musime na ivf je pro me docela nove takze ted ty jejich komentare na deti a co deti a kdy deti snasim jeste hur
nechapu jak muzou byt lidi tak necitlivi a bez ostychy resit druhe jestli otehotni a ldy a proc a co…Co myslite?
![]()
@GabcaT
Děkuji za odpověď
To jeje docela dlouho, chtěla bych, aby už se něco začalo dít…ach jo ![]()