Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sashie super, gratuluji! KET je podle me nejsetrnejsi metoda (kdyz ma clovek vyrobu za sebou). Drzim palce
![]()
Holky, necim Vas pobavim a zaroven potrebuji nazor, zda mate podobnou zkusenost…
Mam tyden po transferu (KET). Ted jsem kramarila v tehotenskych testech, a nasla nejake prosle, udelala si jeden (nez ho vyhodim do kose), tak ze srandy, a co tam nevidim: //
Co Vy na to, neni moc brzy na vysledek?
Z logickeho hlediska, mam v sobe vlastne 14 dni stare embrya…tak nevim. Vite jak to je s tou nedockavosti
![]()
dnes máme výročí 9 let necekam velke dary stacil by mi polibek a krasne sluvko ale on se jeste certi co mi je asi si to napisu na celo chlapy jsou ale mrchy jak na něco zapomete vy tak je oheň na střeše…
@ivonka35 J a jsem si taky delala test s proslym testem a fungoval spravne
Ja jsem mnela 13. den do ET 5.denni blastocysty. Drzim palecky.
Ma niektora skusenosti s liecbou myko a ureaplazmy? Ako rychlo ste sa vyliecili?
@riana12 partner lecil ureoplazmu, antibiotika na 10 dni a vse v pohode.
Holky, drzim palce vsem, ktere jdou tento tyden na transfer
.
Ja jeste tri tydny a jedu si pro rozpis…
@sarrik85 Nebuď smutná, můj si to taky nepamatuje. On si ale ani nepamatuje, kolik je mu let (o sobě vůbec nemluvím…), kolik je jeho rodičům, jak jsme spolu dlouho a kdy jsme spolu vlastně začali chodit. Svatbu jsme měli 21. srpna, aby si to spojil s vpádem sovětských vojsk, jinak by si to taky nepamatoval a historii on rád;-)
Tak dneska se jedno zpozdilo, ale pořád je to 5 opravdu kvalitních a jedno pomalejší. Zamrazíme 2 (jedno super + pomalé), pak po jednom a jedno se zavede. Zítra touto dobou už budu mít aspoň jednou oficiálně oplodněné vajíčko v pupku ![]()
@ivonka35 Já myslím, že to bude správně. Ono i ty prošlé většinou fungují správně, výrobce se jen jistí před případnou žalobou… Myslím si, že pokud by nefungoval správně, tak by spíš nic neukázal, že by ta účinná látka vyprchala… ale takhle mohu jen gratulovat! ![]()
@KackaP15 Moc děkuji Tobě i všem okolo! Včera jsme to s mužem řešili, že je to vlastně nejvíc potvrzená meta k tomu mít mimčo za celou dobu snažení. Teďka už jen počkat, aby se chytlo a vše bylo OK…
@Ivana87 ok
Diky, zitra rano delam dalsi, uz s neproslym testem. Ten predchozi byl prosly uz 2 roky!
Tak jsem zitra zvedava
taky mam 5 denni.
@Sashie dekuji, snad se taky netesim predcasne
Jinak Tobe drzim palce, kdyz tak budeme skoro stejne v tom! ![]()