IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
5.3.17 18:35

@Pralinne … tohle jsem taky zazila na vlastni kuzi (nemyslim tve zdravotni problemy), ale muzsky pohled na „neplodnost“.
Je to boj. Poradim ti jedno: vydrz, bud trpeliva, mila a o IVF se nebav, proste ho vem s sebou k pohovoru, a sam si pak na vse udela svuj obrazek: od doktoru se to lepe posloucha nez od sve zeny, zvlaste, kdyz mu doktor/ka zvysi jeho muzske ego zpet na JEHO hladinku :pankac:

Vitaminy jsou hezka vec, podporujici, to urcite, ale deti vam to asi nepricaruje… :think:

Je to tezke, ale my zenske musime halt vydrzet ledacos, no nemylim se? :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
5.3.17 18:42

@ivonka35 nemylis se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
5.3.17 19:00

@Tulipankaa hlavně mu dát čas a neřešit to když on sám nechce… můj muž byl v tomhle hodně fajn. tak ať to zvládnete :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2550
5.3.17 19:04

Když to tak čtu, tak si opět uvědomuji, jaký mám doma poklad. Občas bych ho tedy někam zahrabala, ale všechno ohledně IUI a IVF vyřizuje zásadně on. Sám si zařídil i první spermiogram (obtelefonoval moji gynekoložku) a snaží se udělat vše pro to, aby mi aspoň trochu pomohl. I když je část problému na jeho straně, zpočátku to vypadalo hlavně jako problém na jeho straně, tak se k tomu staví pozitivně a hledá všechna možná řešení.
Od kamarádek vím, že někteří jejich muži by nešli ani na to spermio, často to berou jako podraz na jejich mužnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.3.17 19:10

Tak jako k nemůžu taky rict špatného slova na všechny gyndu jel se mnou. Když mu gynekolog nabídl spermiohram tak za 5minut už vycházel s kelimkem ven :lol: ale jak došly výsledky tak od té chvíle se dnes poprvé usmál a to jen proto ze se o tom vůbec nebavím i když mám hrozné nutkání. no vy držím ještě ty dva týdny a pak jak dojede domu tak uvidím, dam papíry na lednicku by si jich všiml a až bude sám chtít tak na ne snad koukne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
5.3.17 19:13

@Pralinne Hele, někteří se s tím prostě musí srovnat a chvilku to trvá. Pánové mají prostě fyzičtěji postavené ega než my a pokud nemají super hrdiny v každé kapce, tak si chvilku nepřipadají, jako pořádní chlapi. Na jednu stranu to chápu, jen si vemte, že od začátku byla neplodnost páru svalována na ženu… Prostě jsou to páni tvorstva a chtějí být nej v každém případě;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.3.17 19:17
@Sashie píše:
@Pralinne Hele, někteří se s tím prostě musí srovnat a chvilku to trvá. Pánové mají prostě fyzičtěji postavené ega než my a pokud nemají super hrdiny v každé kapce, tak si chvilku nepřipadají, jako pořádní chlapi. Na jednu stranu to chápu, jen si vemte, že od začátku byla neplodnost páru svalována na ženu… Prostě jsou to páni tvorstva a chtějí být nej v každém případě;-)

Asi Jo no ty jejich ega a kdyby měly rodit tak vymřeme tuplem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
5.3.17 19:29

@Anais tak dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
5.3.17 19:49

@Sashie naprosto přesně a holky je to blbý, ale oni se s tím fakt snad rodí… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
164
5.3.17 20:04

Tak jsem se díky Vám i pobavila ke konci dne, děkuji Vám dámy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
5.3.17 20:06

@Pralinne @Anais Tak jen si vemte rýmička… je vědecky dokázáno, že ji muži prostě snáší hůř než ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.3.17 20:11
@Sashie píše:
@Pralinne @Anais Tak jen si vemte rýmička… je vědecky dokázáno, že ji muži prostě snáší hůř než ženy.

jo zrovna to doma řeším, právě mi tady manžel umírá s minirýmičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.3.17 20:15

Jo to znam a já byla čistit kanálky a trhat nervy přes zánět Jo to se mi smál ze prý su bolestinek a on šel pak vrtat kaz pod anestézii vyšel vem a malém tam prý umřel z té injekce do dasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
5.3.17 20:16

@Dr.Renča Upřímnou soustrast ;) Jediné, co bývá ještě horší než rýmička, je teplůtka…=DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.3.17 20:37

:lol: :lol: to trápí nás ale teploměr ukazuje jen 36 tak má smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie