IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
18.9.23 13:56

@Rhian Jůů, jupiiíííí, tak to je krásný :srdce:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.9.23 14:39

@Nika355 ahoj, hodina je v pohode staci priblizne rovnaky cas, na sekundu presne musis vsak pichnut ovitrelle(!) to kvoli tomu ze podla toho casu ides na opu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.9.23 14:44

@@nik442 ahoj, mne clearblue ukazoval 14. den 3+… zalezi od vysky hcg a to niekomu rastie aj pomalsie, spolahlivy je len krvny test a po 2 dnoch zopakovat pre kontrolu ci rastie optimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.9.23 10:14

@Breza23 Ahoj, tak jak Ti je po té injekci? A dozvěděla ses něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
20.9.23 10:16

@S2319 Tak OPU za mnou, před hoďkou jsem vstávala. Nic nebolí, všechno v pohodě. 8 vajíček, 7 prej dobrejch, jedno blbý. To je mnohem lepší výsledek, než jsem čekala. Tak uvidíme, jak se budou vyvíjet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.9.23 11:26

@9Paja3 Tak to je krásný počet… já měla 5 a z toho jen 3 oplodněný… 4. den to 2 vzdala, takže zůstalo jen jedno, poslali ho na genetiku, tak jsem si říkala, že to bude špatný… no a teď se mi od soboty ukazují pozitivní testy a v pátek jdu na krev, tak se modlím, aby bylo vše, tak jak má a miminko rostlo… Nemám totiž žádné v zásobě a jsme samoplátci.. kvůli věku…
Moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.9.23 12:25

Holky držím moc palce 🙏 ja byla po opu taky uplne v pohode, bala jsem se a vůbec nebylo čeho., 7 vajicek druhy den pry 5 oplodnenych a dnes to vypada že to vzdali vsechny pry bojuje jeste jedno, ale spis to zitra zastavi at se víc připravím na tuto variantu :,( každopádně nic nevzdáváme jen me to cele čeká znovu💪 to věčné čekáni na něco mi přijde na tom vsem nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.9.23 17:02

@Muchomirka to je příběh, který by vystačil na román. Máš toho za sebou opravdu hodně. Uff, fakt nevím, proč musíme podstupovat pořád dokola tu horskou dráhu naděje a beznaděje. Jako by nestačilo projít si tento proces jednou, dvakrát a pak uspět. Ale věřím, že jednou to vyjít musí :srdce: Vydržela jsi ještě s testem? :D

@9Paja3 to je parádní!!! Lepší, než jsme čekali :) teď už je to na nich, jak se budou činit a množit :D.. ale jsou to takové nervy, co :roll:

@Lenny1742 :srdce: to je krásná zpráva, držím moc pěsti.

@celine48 to mě mrzí :( ale třeba to to poslední vybojuje🙏. Ještě to nevzdávej :srdce:

Já byla dnes na druhém kontrolním ultrazvuku. Dr. říkala, že folikuly jsou různé velikosti, od 16 do 22 mm, počet snad kolem 12. Opu bude v pátek. Netvarila se úplně nadšeně, že jsou tak různě velké, ale prý to tak někdo má a uvidíme v pátek. Nijak to neovlivníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.9.23 19:03

@San09 Viď, já jsem si taky byla jistá, že když už do IVF přes všechny strachy a pochyby půjdu, tak je to na jistotu :nevim: Test jsem nedělala, čekám každým dnem měsíčky a jestli přijdou, tak ho zkusím, jinak až v pondělí. Břicho pořád pobolívá, cítím v něm tlak a napětí, předtím i takové předmenstruační křeče, které zase zmizely, motá se mi hlava… Teď je to takové už dost napjaté. 9. den od KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.9.23 19:05

@San09 A Ty máš hezké folikuly! Mně říkal doktor, že už od 18 mm v něm může být zralé vajíčko. A rostou 2 mm za den, takže něco ještě určitě do pátku doroste :hug: A jak snášíš stimulaci? Bojíš se OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
21.9.23 14:03

@San09 Tak volali z laborky, 6 oplodněných a jedno nějaký opožděný. Tak snad do pondělí vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.9.23 14:39

@Muchomirka To jsou takové nespecifické příznaky, které můžou znamenat obojí, že. Do kdy po KET má dorazit ms? To je asi různé?

@9Paja3 Krásná zpráva, jen tak dál :) Budeš jim ještě volat zítra nebo v průběhu víkendu? Jak se cítíš po opu?

Já se cítím dobře, ale začínám být trochu nervozní. Od rána cítím mírný tlak v břiše a jsem víc nafouknutá. Asi kuličky povyrostly. Už abych ten zítřek měla za sebou. Na jednu stranu se těším, ale bojím se toho, co nastane pak. Snad to nebude velký průšvih. Přece jen teď se může přijít na důvod, proč nám to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
21.9.23 15:01

@San09 Zítra mi budou volat oni, o víkendu nevím, uvidím, co mi zítra řeknou. Já stejně budu v práci.
Jako v úterý večer hrozný křeče, že jsem si vzala ibáč, abych usnula. Ale ráno už pohoda. Včera taky dobrý a dneska taky. Akorát když jdu na záchod, tak cítím takový lehký tlak v břiše. Včera jsem po příjezdu domů prospala půl dne. Dneska bych se už válet nevydržela. Takže jsem stihla nákup, večeři, praní, uklízení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.9.23 17:40

@San09 Jaáj, tak moc držím palce, ať vše zvládneš, už se blíží velké finále :hug: Pak už bude dobře! Já jsem vždycky večer a ráno před OPU byla už úplně v prd*li, hlavně teda psychicky. Poprvé jsem tam seděla na posteli v tom „andělíčku“ s holým zadkem a bulela a bulela :D Máš pak možnost sledovat vývoj embryí přes web?
No a u mě teď aktuálně pocit, jakože to každou chvilku určitě dostanu. Úplně stejné pocity, než se těsně rozjede menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.9.23 17:22

Ahoj, tak nakonec jsem měla jen 7 vajíček. Dr čekala víc, ale měla jsem hodně prázdných folikulů. Jsem z toho trochu zklamaná, ale doufám, že vajíčka budou kvalitní 🙏. Zítra a v pondělí budou volat, jak to vypadá.

Co u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.