Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@San09 @Lenny1742 @Rhian @celine48
Děkuju holky, jste lásky
Je krásný moct to sdílet a podporovat se navzájem
Na krev jsem objednaná a výsledky budou zítra po 15.h. Můj doktor z Reprofitu měl taky radost. Jo a ty testy - mě teda daleko víc znervózňuje si ho dělat, než nedělat. To je šílený trápení těch pár minut čekat na ten výsledek. Nejdřív to vypadalo, že asi nic nebo duch, ale pak se čárka krásně vybarvila. Tak jsme na to koukali, v hlavě guláš a pak říkám příteli: „Co jsme to udělali?“
Ale teď už jsem to vstřebala a pořád se usmívám pod fousky.
@Muchomirka Ono je to na nervy obojí
Já se nejdřív zařekla, že test dělat nebudu, že počkám na krev po dvou týdnech, jenže pak jsem měla jít ke kadeřníkovi a protože si dávám barvu, nějak jsem nechtěla, když jsem nevěděla, jak to teda je… a tak jsem si 9. den udělala test a už byla lehká čárka… no chodila jsem se na ten test dívat pořád, nafotila si ho, pak se zařekla, že další dělat nebudu, a stejně jsem dělala skoro každý den, porovnávala je, no jak magor
prostě poprvý v životě dvě čárky, nemohla jsem tomu uvěřit…
A pak telefon na krev a výšku Hcg, no prostě jeden milník za druhým!
@Rhian Jó, přesně - však to testování člověka akorát úplně rozhodí a stane se z něj testovací blázen
A takhle dřív to stejně nic jednoznačně neřekne. Jen samé otázky… A jak říkáš, jsou další a další důležité milníky. Hlavně krev a první ultrazvuk a zvládnout první trimestr a pak si už můžem snad trošku oddechnout. Pro mě to byl druhý pozitivní test v životě (tenkrát biochemické), takže chápu. Taky se na něj chodím furt koukat ![]()
Holky, jak ja vam rozumim ![]()
Taky jsem chtela vydrzet, ale od 8. dne jsem jela test kazdy den. ![]()
Pak jsem si rekla ufff a ted se nervuji, aby bylo srdicko… pak dalsi vysetreni a pak dalsi… holky od ted se uz budeme nervovat cely zivot s tema nasema drobeckama
@Lenny1742 Držím všechny palce
Určitě bude všechno v pořádku s tak krásnými hodnotami z krve.
Ach jo, teprve druhý den po ET, to čekání je hrozný.
Pořád jako blbec čumím do kalendáře a počítám dny. Já si snad začnu stříhat metr, jako dítě, který čeká na vánoce ![]()
Ahojky, tak já dnes na ultrazvuku. Byl vidět žloutkový váček a něco jako embryo. Ale já jsem viděla jen černý flek na obrazovce s bublinou… Další kontrola za 14 dní.
Takže, já si asi taky koupím metr…
čekám na potvrzení srdíčka
Ahoj holký, tak hlásím Hcg výsledek z krve - 5 915. Asi snad docela dobrý
Na ultrazvuk jdu za dva týdny.
@Lenny1742 Týjo a Tebe objednali takhle brzy na ultrazvuk? To ještě ale nemohlo být vidět srdíčko, že ne?
@9Paja3 Vydržaj! Ono to uteče! Jsi doma nebo chodíš do práce?
@Muchomirka gratuluju, to jsou super hodnoty!!! Kolikaty je to den?
Doktor me chtel objednat za 3-4 tydnu a ja mu rikam: “Tak dlouho? To nevydrzim!”
A on, at prijdu za 14 dni
![]()
Srdicko, vubec nebylo videt. Rikal, ze na to je to pry brzy
@Muchomirka
Teď jsem dva dny v práci, mám krátký týden. A příští týden budu 5 dní v práci. Dělám 13h směny. Tak dneska za mě mamka dělala ostřikovače. Nechtěla jsem tahat ty těžký balíky. ![]()
@Muchomirka píše:
Ahoj holký, tak hlásím Hcg výsledek z krve - 5 915. Asi snad docela dobrýNa ultrazvuk jdu za dva týdny.
@Lenny1742 Týjo a Tebe objednali takhle brzy na ultrazvuk? To ještě ale nemohlo být vidět srdíčko, že ne?
@9Paja3 Vydržaj! Ono to uteče! Jsi doma nebo chodíš do práce?
To je skvělá hodnota!! Den 16. tuším??
@Rhian Anó, 16. den po KET - wau, jsi dobrá
A jak se vlastně cítíš Ty? Pořád tu řešíme jen sebe
Už máš velký bříško?
@9Paja3 Tak se šetři, prosimtě! Já jen, jak jsem dnes jela MHD, tak mě to hrozně natřásalo. A cítit všechny ty voňavky lidí a smrad z aut bylo děsný. Jsem fakt ráda, že jsem doma, v klidu, svém tempu a nemusím nikam lítat do práce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.