Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myska1984 já bych tomu chtěla pomoct co nejvíce.
Zítra ráno odběr tak jsem zvědavá a nervózní, hlavně z narkózy
@Myska1984 děkuji moc.
Odebráno 9 vajíček, schopných oplodnění 5. Tak snad bude něco schopno transferu. Držte moc pěsti. Se začnu asi modlit. ![]()
Břicho mě bolí jak ďas ![]()
@laurine Stačí jedno kvalitní
. Ono si Tě najde. Mě z druhé stimulace taky vyšlo jen jedno embryo a to mi tady teď doma řádí. Modlím se s Tebou ![]()
Holky jak vám bylo po OPU?
Včera po odberu KO, jakýkoli pohyb byl problém. Jít na toaletu taky ![]()
Dnes líp ale furt to dost bolí. Celé břicho. Jsem nafouklá jak pátrací balón, bolí to furta i záda, na které trpím, ale teď byl do včera klid.
Oplodněné máme tedy 4 vajíčka, ET bude v úterý rano. Hlavně ať to zvládnou ![]()
@laurine píše: Více
Ahojky.. mám dvě srovnání, 1 ivf bez OHSS, bolest jako intenzivní menstruace, nejlépe se člověk nechce ani pohnout..vadilo mi napr jet v autě a ty drnkance, jinak ok.. 2 ivf OHSS silena bolest břicha..kolikovita, ne jen podbrisek ale komplet břicho a kolem žaludku …pocit pnutí a nafouknutí..bolesti z močení, to byla fakt hrůza..oproti těm bolestem jsem ty MS bolesti jako předchozího IVF ani nevnimala.. ![]()
Hlavně hodně hodně pij!
Držím palce
@laurine ano, udělal mi ultrazvuk, zjistil plno tekutiny před i za delohou..čili mi hned nasadil injekce na ředění krve a místo ET vše zamrazili ![]()
@laurine píše: Více
No dnes už mnohem líp. Ještě furt cítím spodek břicha, ale jinak skutečně o moc líp.
Už se těším na úterý až si pojedeme pro naše embryjko ![]()
@laurine super, jez hodně masa. Proteiny na tyhle stavy zabírají. Budeš mít nějaký meziinfo o tom, jak se to vyvíjí?
@Myska1984 vím jen z pátku že oplodnili 4.
Přemýšlím že tam zavolám jak to vypadá. Ale strach, doufám že se všechny bobatka drží ![]()
@laurine no, záleží, jestli se na to vůbec v průběhu dívají, nebo jestli je nechávají v klidu růst. To je všude jinak. Ale když říkali, že až v úterý, tak je nechávají asi v klidu růst 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.