Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@laurine Pokud vrtá, tak zavolej. Za to nic nedáš a aspoň budeš vědět.🍀
Tak nemáme embryoscope, takže by je museli vytáhnout což nedoporučuji. Takže budu vědět zítra ráno. Držte pěsti.
Čekám na transfer. Pouze 1 embryo výborné kvality zůstalo, ostatní se zastavily ![]()
Tak doufám, že to jedno jediné co nám zůstalo, to zvládne
Držte pěsti
@laurine měli jsme to u druhé stimulace jako přes kopírák. 9 vajíček, 5 oplodněných, 3 došly do konce, ale dvě neprosly genetikou. A povedlo se. Vymysli si ted nejakej super program, ať jsi šťastná a spokojená a dáš tím embryu najevo, že mu u Tebe bude dobře. Moc držím palce
![]()
@Myska1984 snažím se myslet pozitivně.
Dala jsem si neschopenku, bo jsem měla jet na služebku, a to teď fakt nechci.
Budu číst knížky, Sednu když bude hezky na zahradu, procházky. A budu věřit že se to podaří ![]()
Trochu mě bolí prsa a už od ET v podbřišku a dnes mě tam trochu pichlo. Já jen doufám že je to pozitivní a ne naopak. ![]()
@laurine přesně píchání jsem měla taky, někdy hodně intenzivní a bylo to ok. ![]()
Nevydržela jsem a udělala dnes test a myslím že tam vidím slaboučkeho ducha. Nejde to pořádně vyfotit. Ale modlím se aby sílil ![]()
Moc držte pěsti.
Holky používáte některá testy clear blue, ne digitální. Dnes jsem 28 den cyklu. Jestli má smysl ten test kupovat.
@laurine ahoj! Tak jak to s Tebou pokračuje? Co testiky sílí?
![]()
@laurine já měla i CB i ne digitální a za mě jsou stejné jako ty obyc papírkove ale s hezčí uchytkou
když už tak bych zkusila digi..držím pěsti ![]()
Tak asi nic holky
na testu jen jedna čárka
![]()
Je mi z toho nanic
@Myska1984 já doufám.
Byli jsme teď u sousedů na oslavě vnuka a vůbec jsem neměla náladu. A jak jsem viděla jejich malou 2letou vnučku krasotinku, vůbec mi to na náladě nepřidalo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.