IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
26.3.19 21:18

@Lamicka2016 jo teeeen :lol: :lol: haha tak ten mě nějak nenapadl :mrgreen:

@Kriistyna tak to už máš za pár! Tak přeju, aby mrška neměla zpoždění, jak to mívá zvykem, když na ni člověk čeká :mrgreen:

@Ba-stet heleď já u down nohy střídala :think: bylo mi řečeno u toho prvního píchání v Cube, že můžu, že je to vlastně jedno kam se to píchne, takže jsme střídali no :mrgreen: a kdy jdeš vlastně na ten UTZ jak jsi na down zareagovala? To bys už taky měla jít někdy teď že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.3.19 21:29

@kocourek88 prave jsem říkala,ze je to snad poprvé,kdy se na ni těším nebo ze jsem strasne zvedava,kdy přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.3.19 21:30

@Kriistyna My jedeme ve studii dlouhý protokol, takže nejdřív se píchaj injekce do stehna ;)

@kocourek88 Já se právě na střídání nezeptala, ale jak to nebolelo, modřiny nebyly, tak jsem to ani neřešila. Na UTZ jdu zítra, tak doufám, že se vejdu do všech tabulek a postoupím do dalšího kola :mrgreen: Akorát mě dneska trochu naštval muž, od začátku je domluvený, že půjde na kontrolní spermio a pořád se mu to nějak nehodí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.3.19 21:35

@Ba-stet nooo to už by měl opravdu začít řešit. Jestli začneš brzy stimulovat, tak to už bude mít pak co dělat, aby dodržel ty tři dny abstinence :think: že to chlapi jsou takoví nezodpovědní, že nedokážou ani tak jednoduchou věc udělat pořádně co 8o to vždycky říkám, že kdyby oni měli dodržovat vše to, co my, tak to by bylo v čudu :mrgreen:

@Kriistyna tak uvidíš :lol:

@Lamicka2016 a vlastně - proč jsi nějak smíšené pocity? Jakože jsi měla pocit, že ti ty bylinky cpe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.3.19 21:39

@kocourek88 No to jsem si dneska přesně říkala :cert: I když na jednu stranu ho chápu, on z toho minulého vyšetření má fakt traumíčko. Dnes mám nějaké černé myšlenky, tak začínám mít strach, jestli se to nějak zásadně nezhoršilo :roll: Ale řekla jsem mu, že jestli podstoupím tolik injekcí a nebude čím oplodnit, tak že si okamžitě pořizuju toho psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
26.3.19 23:07
@kocourek88 píše:
@sebel jsi neskutečná a úžasná, žes to překonala :hug: jen doufám, že už tu cestu k miminku budete mít co nejkratší už :hug: :srdce:

děkuju :hug: , tak co jiného mi zbývalo žejo :nevim: , ale ve středu jdu na OPU :), a 1.4 máme ET, tak se těšíme..... a dáme info :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
27.3.19 07:41

@Lamicka2016 to nevím, jestli je to těmi léky všeobecně, nebo přimo těmi testovanými studijními inkekcemi na vajíčka :nevim: ty léky dohromady by měly být všecky na jedno brdo myslím, ne? 8o prostě co nám dají, tomu musíme věřit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Milikub
27.3.19 07:45

@Ba-stet o modřinách bych ti mohla vyprávět :roll: prvních pár dní nic a pak už téměř každý vpich do stehna :roll: nohy, jak kdyby mě muž mlátil :lol: a ty do břicha byly taky dobré - ta testovaná mi udělala jednu minimodřinku, ale ty normální na ivf pokaždé modřinu jak pětikoruna :roll: no řeknu ti, že po tom měsíci všech injekcí jsem byla jak kdybych utekla ze šmoulí vesnice :lol: a tfuj tfuj tfuj na utz, ať je vše ok :hug:

• Citovat
  • Upravit
18177
27.3.19 08:44

Tak jsem se na dnešek připravila jak Hannibal na přechod Alp. Kromě vody jsem si přitáhla i termosku s čajem… a sotva si stihla cucnout, v 8:20 už byl hotový utz i odběr :mrgreen: Ale myslím, že teplé zabralo, poprvé jsem měla fakt vidět žíly a teklo to proudem. Akorát sestra zvolila tu nejprověřenější, což teda nepovažuju za úplně strategické, když má být zítra odběrové maso :think: Vnitřek prý pěknej, zatím připraveno 10+6 folikulů a nějaké nepočitatelný mrňky. Tak doufám, že to tak půjde dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 08:46

@Milikub Fakt? A po jak dlouhé době se Ti začaly dělat na stehnu? Já s tím právě počítala, modřina mi naskočí, i když mě někdo jen pevněji chytne za ruku, a zatím dobrý! A ty injekce do břicha jsou lepší nebo horší, než do stehna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.3.19 09:30

@kocourek88 ne to ne, trochu bylo vidět, že by ráda, ale já jsme jí řekla, že se bylinkám nebráním, ale až po OPU ( my budeme mít NGS a KET až 5/6 jelikož musím nejdřív pak ještě poladit imunitu a je to na déle) takže si pak tělo připravím ráda pokud bude na co :oops:

ALE - vyplňovali jsme dlouhý dotazník, měřila tep a fotila jazyk…a tak nějak jsme za 800 Kč předpokládala, že mi třeba už z toho všeho udělá nějaké shrnutí jako jsou potřeba posílit ledviny nebo prostě nějaký výsledek sezení a nic :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
27.3.19 11:13

@Ba-stet injekce do stehna byly den ode dne pro mě horší, jak byly už rozpíchané a samá modřina :( do břicha mi to ani nebylo nepříjemné, tak mi to ani nepřišlo jak injekce (nejsem žádná kost a kůže, nebyl problém udělat ‘kožní řasu’ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) :D a začaly se mi dělat myslím od šesté injekce a víc na levé noze, ale do pravé to zas víc bolelo :roll: no a pomalu pokaždé horká červená boule a flek :? teď už ale zapomenuto a hledět vpřed :lol: modřiny přežijem, i nepříjemná vyšetření, braní krve a vše, hlavně ať to má to miminko na konci ;)

• Citovat
  • Upravit
2190
27.3.19 11:20

@Ba-stet no tak to vypadá dobře! Takže jdeš tedy v pátek na začátek stimuly nebo je to jinak, než jsem měla já? :)

@sebel no tak to je super! Moc moooc držím palce, aby bylo hodně bojovníčků :hug:

@Lamicka2016 heleď popravdě kdybys chtěla a zadařilo se, můžu Ti dát za třeba poloviční cenu bylinky, co mi od ní zbyly. Teď jsem měla jedny - ty jsou už po otěhotnění - a ty mi zbyly vpodstatě celé, ptž jsem je prostě nemohla brát - bylo mi z tý chuti šoufl :mrgreen: a pak mám jedny - ty jsem ani nerozbalila - a ty jsou po OPU na celkovou harmonizaci těch drah. Zase samozřejmě záleží, jaký typ jsi - já jsem věčně zimomřivá a potřebujudoplňovat dráhu ledvin - tak kdybys to měla podobné, můžeme se klidně domluvit, ptž mi to zase přijde škoda vyhodit :nevim:
ono totiž ve finále ty bylinky jsou na celé aku to nejdražší jak jsem tak zjistila :mrgreen:
Jinak mě teda na první konzultaci taky nic neřekla - říkala mi, že si to právě musí celé připravit a zpracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 11:22

@Milikub Chudíku! Tak mě občas bolí to vstřikování a chvilku po tom. Boule se mi udělala jen poprvé (a díky vám jsem věděla, že to je ok, jinak bych asi šílela), občas to jen trochu napuchne a hned se to vstřebá. Mám teda kliku. I když dost často uvažuju nad tím, jestli to píchám správně. Ale zase si říkám, že kdyby mělo být snadný to zvorat, že nám to nesvěřej… A od špíčku na břiše si taky slibuju jistou ochranu, konečně to k něčemu bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 11:27

@kocourek88 Jj, jestli výsledky dopadnou dobře, tak v pátek začínám. Je to tady 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí