Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 jo teeeen
haha tak ten mě nějak nenapadl ![]()
@Kriistyna tak to už máš za pár! Tak přeju, aby mrška neměla zpoždění, jak to mívá zvykem, když na ni člověk čeká ![]()
@Ba-stet heleď já u down nohy střídala
bylo mi řečeno u toho prvního píchání v Cube, že můžu, že je to vlastně jedno kam se to píchne, takže jsme střídali no
a kdy jdeš vlastně na ten UTZ jak jsi na down zareagovala? To bys už taky měla jít někdy teď že?
@kocourek88 prave jsem říkala,ze je to snad poprvé,kdy se na ni těším nebo ze jsem strasne zvedava,kdy přijde ![]()
@Kriistyna My jedeme ve studii dlouhý protokol, takže nejdřív se píchaj injekce do stehna ![]()
@kocourek88 Já se právě na střídání nezeptala, ale jak to nebolelo, modřiny nebyly, tak jsem to ani neřešila. Na UTZ jdu zítra, tak doufám, že se vejdu do všech tabulek a postoupím do dalšího kola
Akorát mě dneska trochu naštval muž, od začátku je domluvený, že půjde na kontrolní spermio a pořád se mu to nějak nehodí ![]()
@Ba-stet nooo to už by měl opravdu začít řešit. Jestli začneš brzy stimulovat, tak to už bude mít pak co dělat, aby dodržel ty tři dny abstinence
že to chlapi jsou takoví nezodpovědní, že nedokážou ani tak jednoduchou věc udělat pořádně co
to vždycky říkám, že kdyby oni měli dodržovat vše to, co my, tak to by bylo v čudu ![]()
@Kriistyna tak uvidíš ![]()
@Lamicka2016 a vlastně - proč jsi nějak smíšené pocity? Jakože jsi měla pocit, že ti ty bylinky cpe?
@kocourek88 No to jsem si dneska přesně říkala
I když na jednu stranu ho chápu, on z toho minulého vyšetření má fakt traumíčko. Dnes mám nějaké černé myšlenky, tak začínám mít strach, jestli se to nějak zásadně nezhoršilo
Ale řekla jsem mu, že jestli podstoupím tolik injekcí a nebude čím oplodnit, tak že si okamžitě pořizuju toho psa
![]()
@kocourek88 píše:
@sebel jsi neskutečná a úžasná, žes to překonalajen doufám, že už tu cestu k miminku budete mít co nejkratší už
![]()
děkuju
, tak co jiného mi zbývalo žejo
, ale ve středu jdu na OPU
, a 1.4 máme ET, tak se těšíme..... a dáme info
![]()
@Lamicka2016 to nevím, jestli je to těmi léky všeobecně, nebo přimo těmi testovanými studijními inkekcemi na vajíčka
ty léky dohromady by měly být všecky na jedno brdo myslím, ne?
prostě co nám dají, tomu musíme věřit ![]()
@Ba-stet o modřinách bych ti mohla vyprávět
prvních pár dní nic a pak už téměř každý vpich do stehna
nohy, jak kdyby mě muž mlátil
a ty do břicha byly taky dobré - ta testovaná mi udělala jednu minimodřinku, ale ty normální na ivf pokaždé modřinu jak pětikoruna
no řeknu ti, že po tom měsíci všech injekcí jsem byla jak kdybych utekla ze šmoulí vesnice
a tfuj tfuj tfuj na utz, ať je vše ok ![]()
Tak jsem se na dnešek připravila jak Hannibal na přechod Alp. Kromě vody jsem si přitáhla i termosku s čajem… a sotva si stihla cucnout, v 8:20 už byl hotový utz i odběr
Ale myslím, že teplé zabralo, poprvé jsem měla fakt vidět žíly a teklo to proudem. Akorát sestra zvolila tu nejprověřenější, což teda nepovažuju za úplně strategické, když má být zítra odběrové maso
Vnitřek prý pěknej, zatím připraveno 10+6 folikulů a nějaké nepočitatelný mrňky. Tak doufám, že to tak půjde dál…
@Milikub Fakt? A po jak dlouhé době se Ti začaly dělat na stehnu? Já s tím právě počítala, modřina mi naskočí, i když mě někdo jen pevněji chytne za ruku, a zatím dobrý! A ty injekce do břicha jsou lepší nebo horší, než do stehna?
@kocourek88 ne to ne, trochu bylo vidět, že by ráda, ale já jsme jí řekla, že se bylinkám nebráním, ale až po OPU ( my budeme mít NGS a KET až 5/6 jelikož musím nejdřív pak ještě poladit imunitu a je to na déle) takže si pak tělo připravím ráda pokud bude na co ![]()
ALE - vyplňovali jsme dlouhý dotazník, měřila tep a fotila jazyk…a tak nějak jsme za 800 Kč předpokládala, že mi třeba už z toho všeho udělá nějaké shrnutí jako jsou potřeba posílit ledviny nebo prostě nějaký výsledek sezení a nic
![]()
@Ba-stet injekce do stehna byly den ode dne pro mě horší, jak byly už rozpíchané a samá modřina
do břicha mi to ani nebylo nepříjemné, tak mi to ani nepřišlo jak injekce (nejsem žádná kost a kůže, nebyl problém udělat ‘kožní řasu’
)
a začaly se mi dělat myslím od šesté injekce a víc na levé noze, ale do pravé to zas víc bolelo
no a pomalu pokaždé horká červená boule a flek
teď už ale zapomenuto a hledět vpřed
modřiny přežijem, i nepříjemná vyšetření, braní krve a vše, hlavně ať to má to miminko na konci ![]()
@Ba-stet no tak to vypadá dobře! Takže jdeš tedy v pátek na začátek stimuly nebo je to jinak, než jsem měla já? ![]()
@sebel no tak to je super! Moc moooc držím palce, aby bylo hodně bojovníčků ![]()
@Lamicka2016 heleď popravdě kdybys chtěla a zadařilo se, můžu Ti dát za třeba poloviční cenu bylinky, co mi od ní zbyly. Teď jsem měla jedny - ty jsou už po otěhotnění - a ty mi zbyly vpodstatě celé, ptž jsem je prostě nemohla brát - bylo mi z tý chuti šoufl
a pak mám jedny - ty jsem ani nerozbalila - a ty jsou po OPU na celkovou harmonizaci těch drah. Zase samozřejmě záleží, jaký typ jsi - já jsem věčně zimomřivá a potřebujudoplňovat dráhu ledvin - tak kdybys to měla podobné, můžeme se klidně domluvit, ptž mi to zase přijde škoda vyhodit ![]()
ono totiž ve finále ty bylinky jsou na celé aku to nejdražší jak jsem tak zjistila ![]()
Jinak mě teda na první konzultaci taky nic neřekla - říkala mi, že si to právě musí celé připravit a zpracovat
@Milikub Chudíku! Tak mě občas bolí to vstřikování a chvilku po tom. Boule se mi udělala jen poprvé (a díky vám jsem věděla, že to je ok, jinak bych asi šílela), občas to jen trochu napuchne a hned se to vstřebá. Mám teda kliku. I když dost často uvažuju nad tím, jestli to píchám správně. Ale zase si říkám, že kdyby mělo být snadný to zvorat, že nám to nesvěřej… A od špíčku na břiše si taky slibuju jistou ochranu, konečně to k něčemu bude ![]()
@kocourek88 Jj, jestli výsledky dopadnou dobře, tak v pátek začínám. Je to tady
![]()