IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
23.3.19 15:57

@kocourek88 já se taky nijak zvlášť nebojím, ač už jsem potrat zažila… možná právě proto, že už se s tím člověk jednou srovnal a ví, že holt když příroda zavelí, tak s tím nic neudělám, když bych ae na hlavu stavěla :? Věřím a doufám, že už to bude jen dobré a to je tak max, co zmůžu :) samozřejmě listovku, hodně teď spím jak si tělo řekne, životosprávu mám jakž takž dobrou, kafe nepiju, jsem přes pět let nekuřák, abstinent ještě víc let… a to si troufám říct je víc, než kdekterá ženská, která otěhotní, ani neví jak :) tak co ještě než doufat a věřit :D a vizualizovat si to mimčo, jak se narodí :D

• Citovat
  • Upravit
18177
23.3.19 20:02

@Milikub Ale jo, to vím, že potrat v první trimestru odděluje prosperující embrya od těch něčím vadných. Ale stejně mám pocit, že když je tělo téměř dokonalý stroj a s lecčíms si poradí, mohl se už objevit nějaký upgrade (minimálně aby to člověka tak nesebralo) ;) Ale u Tebe to bude dobré, vždyť je kometa učiněný dravec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.3.19 20:06

@Daniela2019 Vana (nebo čas ;) ) zabrala, jsem připravená na středu! Doufám že se vejdeme do všech kolonek a budeme moct jít do dalšího kola :palec:

@kocourek88 Díky za zkušenost, já jsem trochu přecitlivělá na všechny tělesné projevy, tak jsem si to moc neuměla představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.19 21:33

@Milikub obdivuju tě, že to dokážeš brát takto skvělé a hlavně s trošku chladnou hlavou :srdce: on je to opravdu nejlepší přístup :hug:

@Ba-stet nemáš vůbec zač. Snad bude vše v pořádku, ale určitě ano, přes down zatím všechny prošly, takže budeš v pohodě I ty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.3.19 22:23

@Ba-stet Super, tak další položka na seznamu odškrtnutá. Teď už to pofrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
24.3.19 06:14

@Ba-stet a to je zas pravda, upgrade, aby to člověka nesebralo, bych klidně brala :mrgreen: když bys ještě špinila, i několik dní, tAk je to normální po těch injekcích, říkala mudr :)
@kocourek88 to udělaly ty tři roky od potratu… kdybys to viděla předtím, já byla úplně šílená, fakt na cvokhaus :D

• Citovat
  • Upravit
2190
24.3.19 18:39

@Milikub No ono se moc není co divit žejo. Myslím, že potrat je jedním z nejhorších okamžiků, který člověk v životě může prožít :,( nic hroznějšího být ani nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
24.3.19 19:57

@kocourek88 může - porodit si mrtvé dítě, které, kdyby se na to přišlo dřív, tak by žilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 09:26

@sebel no tak to je bez diskuze jedna z věcí, která to fakt „trumfne“ :roll: :,( tyhle věci by se opravdu stávat neměly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 09:29

jinak holky já začala ráno špinit :( ale jen trošičku, ak se snažím zatím nevyšilovat. Šla jsem normálně do práce a budu doufat, že to ustane. kdybych se nějak rozkrvácela, budu šupajdit do nemocnce, ale doufám, že je to nějaká prasklá žilka a ic vážného se neděje. Ale i když to je jenom opravdu trošičku, tak teda jsem pěkně vyděšená :( tak mi držte palce, abych nemusela do nemocnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 09:32

@Coccinella 13 na Tebe dnes myslím, abys měla hezkou hodnotu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.3.19 09:33

@kocourek88 Ježiš, ale snad to nic nebude! Šetři se a určitě dej vědět. Myslím na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 09:48

@Ba-stet děkuju! :hug: no vyděsilo mě to pořádně, ale zase si uvědomuju, že špinění je celkem normánlí a ni to nemusí znamenat, tak se právě snažím objektivně nevyšilovat. Zatím se to nijak nezhoršuje, což je hlavní. Takže snad to ustane a nebudu muset nic řešit.
Zítra ráno jedu k té nové gynekoložce Langeorvé (ta z toho Gennetu) tak doufám, že to už bude v pohodě no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.3.19 09:52

@kocourek88 Jasně, když je to slabý, nejspíš to nic nebude a Ty už jsi snad „za vodou“. Snad má ta těhotenská průkazka nějakou moc, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 10:19

@Ba-stet tu právě mám dostat až zítra :mrgreen: ale bohužel za vodou nejsem ani omylem. Stát se právě může kdykoliv cokoliv no. Ale snažím se fakt zůstat co nejvíc v klidu. Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí