Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 @Milikub Super! Mám radost, že vám to vyšlo a že se tudíž dá čekat, že to může vyjít i nám dalším!
@Petul&Charlie Byla jsem, minule pondělí. V patek tam jedu zase na nábery. už beru vit D., volali mi to a poslali mi recept.
@Kriistyna a jaké jsou kritéria pro přijetí? Není problém třeba se spermiogramem?
@Coccinella 13 teeeda! Ten testík krásně sílí
jen tak dál! raduju se s tebou ![]()
to samé platí i pro @Milikub hojkiiii to je prostě krása! ![]()
Jak psala @sebel včera to bylo takové…nijaké
mně teda dělala utz Mudr.Kosobudová. Byla milá to jo, ale tak nějak nevím vlastně nic. Sice mi ukázala „mládež“ v pravém vaječníku ale na chvilinku takže jsem je nestihla přepočítat
ale tipuju tak nějak „bájvoko“ minimálně 5kousků tam bylo. Všechny setejně velký a rovnoměrný jak říkala doktorka Holčička
v levém už jsem neviděla nic, jen říkala že jsou tam tři větší a pět malých. Sice je všechny, jak z pravého tak levého poměřovala, ale velikosti si nechala pro sebe takže kdo ví no
Zítra další utz tak snad budu zase chytřejší. Ale něco na mně leze.
od včera mně bolí v krku, jsem unavená…no naprd. Přes víkend se musím dát do kupy. Sestřička dneska nabádala ať si na víkend zalezu s čajem do peřin že příští týden bude OPU a to musím být pod narkózu fit. Což vím. Tak cumlam parragrip( homeopatikum) a modlím se.
Musím říct že si teda z počtů nic moc nedělám
ono je jedno jestli jich bude dohromady zralých pět nebo 10. Hlavně aby mezi nimi byl ten jeden jediný šampion co se udrží.
Spíš mně teda namíchla ta zpráva o té mateřské. Tomu se říká pech! Nechci se teda rouhat, ale přijít o 80tis kvůli měsíci…ach jo no. Ale na druhou stranu…ono to ještě může být stokrát jinak. Dneska jsem zas zaregistrovala že jak se zvedla vlna odporu mezi maminkama a dokonce že i nějaká petice, tak prý nakonec nekde ty peníze najdou…no uvidíme. Kdyby to udělali aspoň tak, že by přidali všem kdo v roce 2020začnou čerpat tak bychom byly všechny v klidu
(čerpá se to až půl roku po porodu)
@Petul&Charlie kritéria spis na mě než na partnera o spermiogramu jsme se nebavili,viděla výsledek z jiného caru a to ji zatím stačilo.
@fafetka no vidíš, me o OPU jako takovym nic nerikala, ale rikala, že uvidíme jak porostou a že pristi tyden se uvidí… koukam,že každymu rikaj neco jinyýho a taky jen pulku :/
![]()
@Kriistyna a jaké byly ty nejdůležitější kritéria? Chlap má spermio z předloni hodně špatné, tak se toho nějak bojím.
@kocourek88 čiči, v pátek jedu na krev,vzpomeneš si prosím ještě, jestli je to jen krev? Rychlovka u sester a domů?
děkuju ![]()
@Milikub to je ta 14 dní po ET že? Ano nic jiného mi tam myslím nebrali. UTZ se rozhodně nedělal. A počítej, že to zavolají až fakt odpoledne - Mě volali až snad ve 4 odpolko ![]()
@kocourek88 jojo, já mám teda v pátek 13dní po ET, v sobotu krev nechtějí
a že budou volat později odpoledne mi neva, na testech vidím, že něco je, tak nejsem tak napnutá
děkuju
A ještě jedna věc - bereš akorát listovku a fujtablety, nebo i něco navíc? ![]()
@Petul&Charlie věk mezi 18 - 43 lety (42 let+365 dní)
dobrý fyzický i duševní stav
BMI v rozmezí 17,5 - 38 (výpočet zde)
pravidelný menstruační cyklus
doposud byl proveden maximálně 1 cyklus IVF po poslední graviditě
detailní kritéria budou hodnocena během konzultace lékařem