IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
20.3.19 07:48

@Coccinella 13 @Milikub Super! Mám radost, že vám to vyšlo a že se tudíž dá čekat, že to může vyjít i nám dalším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.3.19 08:29

@Daniela2019 nejen, že se to dá čekat, ale ono to i dopadne :palec:

• Citovat
  • Upravit
6997
20.3.19 10:10

@Petul&Charlie Byla jsem, minule pondělí. V patek tam jedu zase na nábery. už beru vit D., volali mi to a poslali mi recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.3.19 11:19

@Coccinella 13 krásné, beruško!! :palec: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
20.3.19 12:22

@Kriistyna a jaké jsou kritéria pro přijetí? Není problém třeba se spermiogramem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.3.19 12:53

@Coccinella 13 teeeda! Ten testík krásně sílí :srdce: jen tak dál! raduju se s tebou :hug:
to samé platí i pro @Milikub hojkiiii to je prostě krása! :srdce:
Jak psala @sebel včera to bylo takové…nijaké :nevim: mně teda dělala utz Mudr.Kosobudová. Byla milá to jo, ale tak nějak nevím vlastně nic. Sice mi ukázala „mládež“ v pravém vaječníku ale na chvilinku takže jsem je nestihla přepočítat :-D ale tipuju tak nějak „bájvoko“ minimálně 5kousků tam bylo. Všechny setejně velký a rovnoměrný jak říkala doktorka Holčička :-) v levém už jsem neviděla nic, jen říkala že jsou tam tři větší a pět malých. Sice je všechny, jak z pravého tak levého poměřovala, ale velikosti si nechala pro sebe takže kdo ví no :nevim: Zítra další utz tak snad budu zase chytřejší. Ale něco na mně leze. 8o od včera mně bolí v krku, jsem unavená…no naprd. Přes víkend se musím dát do kupy. Sestřička dneska nabádala ať si na víkend zalezu s čajem do peřin že příští týden bude OPU a to musím být pod narkózu fit. Což vím. Tak cumlam parragrip( homeopatikum) a modlím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.3.19 12:58

Musím říct že si teda z počtů nic moc nedělám :-) ono je jedno jestli jich bude dohromady zralých pět nebo 10. Hlavně aby mezi nimi byl ten jeden jediný šampion co se udrží. :-) Spíš mně teda namíchla ta zpráva o té mateřské. Tomu se říká pech! Nechci se teda rouhat, ale přijít o 80tis kvůli měsíci…ach jo no. Ale na druhou stranu…ono to ještě může být stokrát jinak. Dneska jsem zas zaregistrovala že jak se zvedla vlna odporu mezi maminkama a dokonce že i nějaká petice, tak prý nakonec nekde ty peníze najdou…no uvidíme. Kdyby to udělali aspoň tak, že by přidali všem kdo v roce 2020začnou čerpat tak bychom byly všechny v klidu :-) (čerpá se to až půl roku po porodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.3.19 13:04

@Petul&Charlie kritéria spis na mě než na partnera o spermiogramu jsme se nebavili,viděla výsledek z jiného caru a to ji zatím stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.3.19 15:09

@fafetka no vidíš, me o OPU jako takovym nic nerikala, ale rikala, že uvidíme jak porostou a že pristi tyden se uvidí… koukam,že každymu rikaj neco jinyýho a taky jen pulku :/ :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
20.3.19 16:28

@Kriistyna a jaké byly ty nejdůležitější kritéria? Chlap má spermio z předloni hodně špatné, tak se toho nějak bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.3.19 18:52

@kocourek88 čiči, v pátek jedu na krev,vzpomeneš si prosím ještě, jestli je to jen krev? Rychlovka u sester a domů? 8o děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2190
20.3.19 18:59

@Milikub to je ta 14 dní po ET že? Ano nic jiného mi tam myslím nebrali. UTZ se rozhodně nedělal. A počítej, že to zavolají až fakt odpoledne - Mě volali až snad ve 4 odpolko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.3.19 19:45

@kocourek88 jojo, já mám teda v pátek 13dní po ET, v sobotu krev nechtějí :) a že budou volat později odpoledne mi neva, na testech vidím, že něco je, tak nejsem tak napnutá :D děkuju :kytka: A ještě jedna věc - bereš akorát listovku a fujtablety, nebo i něco navíc? :)

• Citovat
  • Upravit
6997
20.3.19 20:25

@Petul&Charlie věk mezi 18 - 43 lety (42 let+365 dní)
dobrý fyzický i duševní stav
BMI v rozmezí 17,5 - 38 (výpočet zde)
pravidelný menstruační cyklus
doposud byl proveden maximálně 1 cyklus IVF po poslední graviditě
detailní kritéria budou hodnocena během konzultace lékařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.3.19 20:29
  • načítám...
  • Citovat