Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 píše:
@sebel vajíčko pro odběr by mělo mít kolem kolem 20 mm. Neboj, mě taky nejdřív rostly jen na jedn straně, a a dva dny na UTZ najednu byly i na druhém vaječíku. Ve finále ten, co byl na začátku pomalejší a vypadalo to, že na něm nic nebude, tak z toho vlastně nakonec vajíčka byla jediná použitelná, ptž na tom druhém byla ta endometrioza.
Uvidíš, že to bude ještě dobré![]()
tak ju, jsem z toho byla takova presla, a Fafetka taky, že nam vlastne nic nerekly a že je vse ok, ale jinak nic… tak já budu v klidu
díky holky
![]()
@sebel Neboj… Podívej se na @kiki0709, tam to chvíli hrozilo dvojitou stimulací a pak měla pěknou kopu vajíček. @Milikub měla poraženecké nálady skrz jeden vaječník (aspoň myslím) a jakou měla úrodičku (to jsme ovšem netušily, že je superfarmářka!)
Oni to ti mrňousové ještě doženou! S těmi pocity z kontroly je to blbý, ale myslím, že je to daň za tu studii. Mají toho hodně a dr. Višňová si - jak jsem pochopila - na dlouhé hovory taky nepotrpí. Já jak byla na té první injekci, tak mi to píchli v takové kukani a chtěli mě vystrčit ven, tak jsem se chytla futer a říkám: Počkejte a jak si to mám teda píchat? ![]()
@Ba-stet přesně! @sebel neboj se, já první UZ obrečela, že mám na jedné straně málo a malé a na druhé straně skoro nic, a nakonec odebrali 12 kousků!
ono to prostě asi potřebuje čas.
@Daniela2019 děkuju za info, já takhle daleko ještě v uvažování nejsem
ale jestli všechno dopadne úplně nejlíp jak může, tak už taky spadnu do „nové politiky“
![]()
@kocourek88 krásná fotečka, holka Ty nás tady všechny ale motivuješ!!
![]()
Holky, jinak nám nakonec na tu genetiku poslali šest kousků, k těm pěti přidali ještě KET šampiona ze studie, tak prosím držte pěsti, ať jsou z toho dobré výsledky
ale budu je vědět až za měsíc…
@kiki0709 Tak to je úplná bomba! Šestka je moje šťastné číslo, tak doufám, že přinese štěstí i Tobě! A jak říkaly holky, v Cube mrazí jen ty nejlepší z nejlepších, myslím, že šampion bude nejeden ![]()
@Ba-stet tak jo, díky za povzbuzení,ale je to asi fakt o tom, že toho maj moc, měli pak po tom mym UTZ nejakou poradu a tak jsem tam místo obvyklý cca 3/4 hodiny strávila 1,5 hodiny jen proto, že měli tu poradu,t ak ten UTZ ve řetvtek bude snad lepsi a mládež to dožene
a budu to teda brát tak, že to je ok
díky
![]()
@sebel Já na první odběry čekala tři hodiny, minule slabou hodinku, ale viděla jsem dlouho sedět i mnohé cizince a jiné zjevně mimostudijní, tak se utěšuju, že aspoň nečekáme za prachy
Jinak normální provoz + dvě studie najednou, to musí být slušný masakr. Dělat bych tam nechtěla ![]()
@kiki0709 to jsem moc ráda, že vás to motivuje a ne třeba rozčiluje. Jsme tu prostě skvělá skupinka
![]()
6 je super. Teď budeš mít ten měsíc takový náročný, ale běžím, že výsledek budeš stát za to a hlavně budu držet vaše co mám, aby vám pokud možno všechny embryjka prošly
vůbec nevím, jak bych vydržela čekat měsíc! Jsi fakt silná žena ![]()
@Milikub no obdivuju te, ja se sice take nenudim, ale rozhodne takto nekmitam. Obcas si i rada polenosim a umim to ![]()
@Milikub Takže zvěř si to zabrala pro sebe, jo??? Teda, ty jsou… ![]()
@Ba-stet 2 studie? masakr … ale tak proč si objednávaj lidi na čas, když tam pak nejsou kapacity ?
to je plejtvání časem, jako presne, alespon ze za to neplatim
@Milikub tak já budu tedy optimista
a beru to tak, ež to bude ok, ze to jejen první den UTZ, a ten druhý že bude lepsi ![]()
![]()
Ahoj holky
začínám se studii v CUBE
pokavad vše dobre dopadne,tak v dubnu začnu stimulovat, je tu některá z Vás zkušená ?
taky jste ve studii ?
@Kriistyna Ahoj! A půjdeš do Rekovelle nebo do Implantanu. Jinak zkušeností máme spoustu, asi 115 stran ![]()
@Ba-stet jo už to vidím, do implantanu, jsem z Budejc nabídli mi tu rychlejší léčbu