IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
16.3.19 09:46

@kocourek88 od Ovitrelle už je to 14dní, ta to nebude :) když jsem píchala Ovi před IUI, tak byla pryč 6tý den, to jsem si to testovala :D a teď ten Decapeptyl, co se píchá druhý den po ET, ten hcg a tím pádem ani tt neovlivňuje :) no snad budou sílící testy a samé dobré zprávy i od ostatních holek, přijde první jarní den, hned to bude veselejší :D

• Citovat
  • Upravit
268
16.3.19 11:13

ahoj holky :mavam: moje novinky: včera mi nakonec poslali email - máme z tohoto cyklu 3 kousky do mrazáčku. Plus další dva starší, tak bude posláno na genetiku 5 mrňousů. Asi jsem byla malinko zklamaná a smutná, že jich z tohoto cyklu není třeba 5 (protože na test můžeme poslat max 7), ale hlavně aby byl náš budoucí bejboš v téhle pětce :srdce: na ničem jiném nezáleží. Takže teď další měsíc čekání a nervů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
16.3.19 11:15

@Milikub moc gratuluju!! :hug: :* a těším se na nové a nové obrázky od Tebe a @Coccinella 13 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
16.3.19 11:28

@kiki0709 tak pět lepší než jeden nebo dve,ne? ;) a nenervuj se, ničemu to nepomůže :) všechno bude na jedničku, uvidíš :hug:

• Citovat
  • Upravit
268
16.3.19 11:32

@Milikub jasně že jo, já vím… :andel: musím se nějak hodit do pohody, abych se z toho věčného čekání na nějaké výsledky nezcvokla 8o trochu se upínám na TČM, kam jdu 1.4. Že jako dostanu nějaký čajíky, po kterých uvidím všechno růžově :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.3.19 11:52

@Milikub on to každý má právě v krvi jinak - znám holčinu, co se radovala z ducha 9. den po ET a on to byl Ovitrelle :roll: ale pokud jsi toto testovala už minule, tak to o nebude a test bude určitě sílit :dance: mám z Tebe velkou radost! :srdce:

@kiki0709 neboooj oni i 3 kousky (dohromady 5) je krásný číslo! :hug: vezmi si, že Cube zase zmražuje jen ty nejlepší šampiony, takže je opravdu velká šance, že tam to budou mimino - nebo víc - opravdu je :dance:
V mém minulém CAR sice mrazili třeba více embryí, ale zase ne tak dobré kvality a taky mi žádný transfer nevyšel - takže je lepší jich mít míň, ale opravdu kvalitní, kdy je větší šance na úspěch, než si dávat planý naděje v KETech, který třeba ani moc nemůžou vyjít, protože ty embryjka jsou špatné kvality :hug:

mám z Vás radost holky! Konečně se nám to někam posouvá a máme tu zase nějaký vzrůšo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.3.19 11:54

@Milikub Tak to vypadá nadějně! Zatím negratuluju, ale mám tichou radost! Určitě bude sílit!
@kocourek88 Po tom všem, čím sis prošla, není divu, že máš strach :hug: Jsem zvědavá, jak s tím budeš spokojená!
@kiki0709 Pět kousků je pěkný výsledek. Jsem napjatá, jak to dopadne. Ale myslím, že to dokonalé bejby tam bude 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
16.3.19 12:31

@Ba-stet tichá radost, to je to správné slovo :palec: děkuju, cítím to stejně :D

• Citovat
  • Upravit
18177
16.3.19 12:38

@Milikub :srdce: Už potřebujeme dobré zprávy. Chudák @kocourek88 to nemůže pořád táhnout sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
16.3.19 13:52

@Ba-stet no neboj, v pondělí přijde @Coccinella 13 s minimálně takovým duchem jak já a pak začnete i vy, píchalenky, jedna po druhé hlásit ty vysoké počty vajuch, mrazáčků a pak už tu bude jak někde v duchárně :) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
268
17.3.19 07:27

Holky, měly jste/plánujete mít u transferu partnera? Já zatím ne, ale přemýšlím, že bych to zkusila. Jaký to je? A kde vlastně sedí/stojí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.3.19 07:30

Jo a děkuju za krásná slova, děvčátka, máte pravdu, 3 resp. 5 jsou krásná čísla :srdce: Asi jsem to jen potřebovala slyšet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
17.3.19 09:07

@kiki0709 ahooj, podle toho, co říkala MUDr. Višňová, tak tam partneři bývají v 99%, ptže se divila, že já jaem ho s sebou neměla :) můj muž musel být v práci, jinak by šel taky :) a holky i tady, co vím, tak s sebou partnery měly :)

• Citovat
  • Upravit
3068
17.3.19 09:36

Jj, muj chlap byl taky se mnou. Sedel po moji prave strane, jako z boku. Takze videl taky na monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
17.3.19 10:22

Osmý den po ET :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat